Follow my blog with Bloglovin

Tre gånger blus

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

Helt plötsligt finns det så många fina blusar? Inte mig emot. Hälften av mina gamla blusar passar inte längre och jag behöver lite mer piff nu när jag inte bara är hemma och jobbar varje dag. Titta mina tre nya tillskott:

 

Först ut är den här. Lite oversize, svart, blommig och med volangärmar. Den där “regeln” om att man bara ska ha blommigt på sommarhalvåret är ju så dum. Blomma på bara. Blomma på, blomma ut! Den finns här.

 

Denna är min favvo. Perfekta gröna höstfärgen och fint mönster. Egentligen ska man knyta en rosett framtill, men jag tycker det är finare att låta bli. Som en slips liksom. Jag har på mig den idag! Den finns här.

 

Sist men inte minst kommer den här randiga skapelsen. Tänker att den kommer vara fin med svarta jeans och klackar till om F bjuder ut mig på middag (HINT!!!). Den har lite shiny material och går ner över ena axeln. Den är dock liiite stor och lång i ärmarna. Har inte bestämt om jag ska korta dem eller om jag ska rocka det bara. Vi får se. Den finns här.

 

49 gillar

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Jättesnygga alla tre. 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  Åh, jag älskar den randiga! Provade den för någon dag sen, men tycker också att den är sjukt stor.. Vill så gärna köpa, men vill inte riskera att flasha (den kasar ner för mycket!)..

  Kram,
  Rebecca

  Svara

 • Ida

  |

  Alltså tack!…jag behöver inte fler blusar. Men nu behöver jag plötsligt den gröna ?

  Svara

 • Sara

  |

  Du är SÅ vacker!!

  Svara

 • Sofia

  |

  Men åh vad fina! Vill ha alla!

  Svara

 • Marielle

  |

  Vilka fina! Och läppstiftet var jättesnyggt. Får man fråga vart läppstiftet kommer ifrån och vad det heter?

  Svara

  • Egoina

   |

   Rose Blush jellykiss från Isadora 🙂

   Svara

 • Sofia

  |

  Hej! Har du gått ner i vikt. Är det därför blusarna inte passar? Du är jättefin 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Njä, mer tvärtom. Om de inte krympt. Ingen vet ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv