Follow my blog with Bloglovin

Träffade Fredrik Reinfeldt idag

Det blev några timmar i Stockholm och nu är jag på väg hem igen. Sitter här på tåget och är så trött. Pendlande och vara social tar mer på krafterna än vad man tror. Jag är hemma igen om två timmar ungefär och då ska jag zzzova.

Alltsååå. Sjukaste grejen hände mitt på gågatan idag. Vi gick ut från en affär och då krockade jag med Fredrik Reinfeldt! Först kunde jag inte placera honom. Är det någon jag känner? Är det en gammal lärare? En avlägsen släkting? Varför är han så bekant?? Jag var på väg att säga hej och då slog det mig. Jag kvävde mitt hej och sen var han borta.

Så var det med det. Rubriken kaaan möjligtvis vara en smula överdriven. Och med ”krockade” kanske jag menar att vi bara passerade varandra fredligt på gatan. Kanske.

Jag har en känsla av att denna historia kommer vinklas beroende på vem jag pratar med. Kanske gick vi förbi varandra, kanske stormade han in i mig, kanske knackade han mig på axeln och sa några snälla ord om min blogg och sen gick vi och lunch tillsammans. Vem vet.

 

Vi gick förbi det där huset som brann och det är sorgligt nog den enda bilden jag har från idag som inte är samarbetsrelaterad. Förutom alla selfies Fredde ville ta då. Så jobbig han.

 

66 gillar

Kommentarer (16)

 • Pauline

  |

  Haha det är så sjukt det där med att försöka placera folk när de dyker upp i någon oväntad kontext. När jag var i Stockholm en gång så höll jag på att bli sååå starstruck över en man jag kände igen SÅ väl men inte kunde placera där och då. Helt säker på att det var någon programledare eller något. Tur väl var min syster där och berättade att det var kassören på Konsum i staden jag bodde i, i skåne. Sjukt att vi var i sthlm samtidigt, men ännu sjukare att jag antog att det var en kändis, haha…

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahahahahaha!!!!

   Svara

 • Frida

  |

  Haha men vad sjukt! Jag måste varit precis där bara strax före dig idag, synd att vi inte gick in i varandra/tog selfies ihop/åt lunch precis som du och Fredde ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Vi kunde lunchat alla tre! Reggan, Fridis och Fredde – Dream Team ?

   Svara

 • Robert

  |

  Skönt att du blev av med honom, men han blev väl starstruck. 😉

  Svara

 • BB

  |

  Minns när jag för 6-7år sedan var inne på konsum, ser någon jag känner (tror jag, som sagt så är man lite inne i sin egna värld och bara hinner uppfatta ett bekant ansikte) och hälsar men inser då att jag inte känner Thomas von brömsen. Han såg lite fundesam ut, kan ju tänka mig att han träffat en del folk och försökte placera mig men jag hann få ur mig ett “oj jag känner inte dig!”

  Svara

  • Issaev

   |

   Men egentligen borde man väl kunna hälsa på folk även om man inte känner dem 😮

   Svara

 • Ellen

  |

  Din humor är fantastisk 😀

  Svara

 • Emma

  |

  Haha, sådär brukar mina historier också låta. Men livet blir så mycket roligare om man får krydda sina historier lite ibland 😉 kram ?

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag har typ någon konstig dragningskraft till politiker. En gång krockade jag i Mona Sahlin på Pride (fick två onda blickar från hennes livvakter) en annan gång cyklade jag nästan på Kent Ekeroth (missade) och en annan gång krockade jag med Stefan L. Det var visserligen utanför rikstan så inte så konstigt, men eftersom jag nästan skadar alla jag stött på misstänker jag att jag är på någon slags lista…

  Svara

  • P

   |

   HAHA!

   Svara

 • Rebecka

  |

  Nu finns tomtelatte på EH!! 😀

  Svara

 • Amanda Jona [FOTOGRAF]

  |

  Haha åh, har gjort typ exakt samma sak! Satt på en restaurang för ett par veckor sedan och kände så igen killen två bord bort att jag verkligen satt och stirrade på honom och försökte placera honom. Är det någon jag jobbat med? En kompis kompis? Någon från mitt trapphus? Sedan informerade dock pojkvännen mig att jag skulle sluta stirra då det var Bill Skarsgård, haha 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Kul att träffa på Freddan 😀

  Svara

 • Ellie

  |

  haha, asså älskar dina blogginlägg <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv