Kom ihåg var ni hörde det först

Haha alltså att det fanns så många åsikter på ämne trosor visste jag inte. Kul!

 

 

Just nu är jag på väg till Stockholm. Ja, men jag vet. Vad vore en tågresa utan att jag bloggade om den. Om några timmar är jag framme och då ska jag ha möte med en samarbetspartner och göra lite annat kul jobbrelaterat och sedan ska jag hem igen.

Det är väldigt få möten jag faktiskt behöver vara på plats för att genomföra, det mesta går att fixa via mejl. Därför förstår jag inte helt alla bloggerskor som går på typ fyra möten om dagen? Så ineffektivt? Fast hade jag bott i Stockholm hade jag nog också gjort det. Alltid trevligare att ha ett ansikte på personen man pratar med osv.

Jahapp. Nu tänkte jag använda tiden vist. Det finns inget ställe jag är mer produktiv än när jag åker tåg. Hmm. Jag borde kanske bara sätta mig på ett tåg och åka fram och tillbaka hela dagarna när jag jobbar hemifrån? Glöm att hyra kontorsplats eller att sätta sig på ett café – åk tåg! Kom ihåg var ni hörde det först.

 

62 gillar

Comments (9)

 • Robert

  |

  Haha, brukar fantisera om att sitta och jobba på tåget när jag tänker på att jag vill kunna jobba fritt. 😉

  Reply

 • Sandra

  |

  Sorry men det där om att åka tåg fram och tillbaka bara för att få saker gjorda – den idén har jag faktiskt haft i flera år. Sådeså….. Nej men, kul att du också tänkt på det. Jag skriver väldigt mycket, och håller gärna på med längre texter, som romaner och där krävs det diciplin. Jag är så sjukt produktiv och skriver som bara vinden på tåget. Så himla kul är det också. Mysigt och inspirerande på något sätt. Jag funderar på att åka ner till Köpenhamn någon gång (jag bor i Sthlm) kanske sova där en natt bara och sen åka hem igen. Så kan man ju ta ett långsamt tåg också haha bara för att få mer tid. Ha så kul i Sthlm!

  Reply

  • Egoina

   |

   Men eller hur! Det är mysigt och inspirerande, dessutom blir man inte distraherad på samma sätt som man blir hemma. Jag skriver alltid mina längsta och bästa texter på färd så jag tycker att din plan låter som en strålande idé. Heja heja!! 🙂

   Reply

 • Emma

  |

  (Alldeles) för tidigt imorse gick jag nyvaken genom tunneln på Lund Central, och efter att ha mött en tjej stannade jag upp och bara “var inte det där Egoina”? Snacka om att jag blev besviken när jag senare såg på Instagram att du faktiskt befann dig i Lund! Mvh trogen bloggläsare och podd-lyssnare

  Reply

  • Egoina

   |

   Åhhh nästa gång får vi hälsa 🙂 🙂

   Reply

   • Emma

    |

    Ja! Haha sån igenkänning i ditt inlägg om Reinfeldt, tog ett litet tag för mig att förstå varför det inte blev att du och jag hälsade, vi “känner ju varandra”, bara det att du inte känner mig 😉 🙂

    Reply

 • Sabina

  |

  Jag kommer ihåg för några år sen en artikel om en tjej som bodde på tåget. 😛 Hon köpte månadskort bara och åkte fram och tillbaka när hon inte var på föreläsningar, haha. Smart ändå!

  Reply

  • Egoina

   |

   Whaaat så sjukt? Det här måste jag googla!

   Reply

 • Matilda

  |

  Min kompis pappa brikar pka tåg för att jobba. Han kan boka stockholm göteborg och tillbaka bara för att jobba 😂 jag blir istället trött när jag åker tåg. När jag åkte hem från Oslo så tog det 5 h med tåg. Sov genom hela resan varje gång i princip.

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv