Follow my blog with Bloglovin

5 saker jag tänker på just nu

? Okej. Detta är kanske en weird sak att ta upp, men jag måste bara kolla om det är jag som är konstig. Jag duschar alltid innan jag går och lägger mig och då byter jag såklart trosor. Dagen efter på morgonen duschar jag oftast igen, men även om jag inte duschar så byter jag trosor. Jag kan ju inte ha på mig samma trosor som jag sovit i? Och självklart vill jag känna mig fräsch på morgonen. Det betyder att jag alltså använder två par trosor om dagen. Minst. Ibland händer det att jag byter på morgonen och sedan duschar efter lunch någon gång och då tar jag såklart på mig nya igen….haha. Alltså är jag onormal här eller använder ni också så mycket trosor? F tittade på mig som om jag vore dum i huvudet när jag berättade om mina trosvanor.

 

☕️ Sofie tipsade mig om att beställa havrelatte med vaniljsyrup i. Mmm så gott! Perfekt när man är sugen på något sött (och kaffe). Jag längtar för övrigt till när tomtelatten kommer igen! Jaa jag vet jag vet att jag kan beställa den redan nu om jag ber om den. Men det är ju som att dricka julmust och äta pepparkakor i september. Det gör man bara inte.

 

 

? Varje gång jag är på en ny restaurang brukar jag fråga vad de rekommenderar. Men på sistone har jag märkt att personalen typ blir stött av denna fråga? Typ som att jag är oförskämd eftersom såklart “allt de serverar är gott”. Vad är grejen med det? Hade jag haft en restaurang hade jag såklart haft några paradrätter som jag var extra extra bra på. Det är ju just dessa rätter jag vill hitta. Inte typ pasta bolognese som de satt på menyn för att så många frågat om just det eller något.

 

? Jag är sist på bollen i vanlig ordning. Men åh, jag vill så gärna ha en råsaftcentrifug! Jag älskar juice med ingredienser som ingefära, chili, spenat och sånt. Och tänk! Hade jag haft en råsaftcentrifug kunde jag fixat massa sådana goda juicer själv. Ska nog önska mig det i julklapp. Tror bestämt det alltså.

 

? Sist men inte minst. Är inte detta världens finaste hårfärg så säg:

 

<3 <3 <3

 

71 gillar

Kommentarer (102)

 • Jennie A

  |

  Ang trosorna. Jag är likadan, duschar på kvällen, byter till rena trosor, sover och byter trosor på morgonen!
  Nya trosor efter varje dusch och varje morgon. Kommer kanske inte upp i två par per dag eftersom jag duschar varannan dag, men det är väl ändå ett normalt trosbyte vi har? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa men jag tänker det? 🙂

   Svara

  • Sara

   |

   Så gör jag också. Alltid efter dusch och varje morgon..

   Svara

 • Tove

  |

  Jag sover utan trosor, det mår min fiffi bäst av! Så det “problemet” skulle aldrig uppstå för mig haha

  Svara

  • Camilla

   |

   Samma här. ?

   Svara

  • R

   |

   Samma här! Bäst att lufta 🙂

   Svara

 • Lisa

  |

  Jag byter underkläder varje dag även om jag inte duschar. Äckligt att inte göra det!

  Svara

  • Hanna

   |

   Varför är det äckligt?!

   Svara

 • Lilly

  |

  Duschar du två gånger om dagen!? 😮 Jag är väldigt svettig av mig (tjock och varm haha skönt på vintern iaf) och duschar en gång om dagen. Min man som inte är ett dugg svettig av sig duschar varannan dag. Låter lite extremt med mer än en gång per dag iaf? Blir du inte väldigt torr? Haha jo men lite konstigt är det att byta trosor så ofta. 😛 tycker du det luktar? Isf är besök hos gyn nog bra .

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, oftast. Men det är inte två “ordentliga duschar” om dagen. Jag duschar en gång på riktigt på kvällen och på morgonen sköljer jag mest av mig eftersom jag vill känna mig fräsch innan jag går. Haha, nej det luktar inte. Det är bara känslan liksom. Och jo, jag blir torr. Borde kanske försöka duscha mindre 😉

   Svara

 • Lina

  |

  Sover utan trosor så tar alltid nya på morgonen, byter alltid efter dusch. Duschar dock aldrig mer än en gång om dagen 🙂

  Svara

  • Sanna

   |

   Samma här.
   Känns väldigt konstigt att sova med trosor? Varför inte låta huden luftas lite? Byt till varmare täcke om man fryser men kläder när man sover, speciellt trosor, känns konstigt.
   Å att dusch två ggr om dagen känns ännu mer ohälsosamt och som en dålig vana.
   Nya trosor varje morgon och efter träning såklart.

   Svara

   • Sabi

    |

    Jag har alltid varit fascinerad av folk som kan sova utan trosor. Alltså, jag har typ alltid flytningar… eller är det bara min fiffi som är konstig och alltid kletar?? hahhaahaha… usch vad äckligt det lät men ja så är det. Och då klibbar det liksom mellan ben och grejer nä usch, då hellre trosor som fånger upp lite klet, så byter man sen på morgonen 😛 ehhm förlåt om detta alltså lät väldigt äckligt.

    Svara

    • Julia

     |

     Många upplever att fiffin mår bättre utan trosor, att det blir mindre flytningar för att det inte sitter något och irriterar typ 🙂 Här är det hellugnt om nätterna, men när trosorna åker på så blir det blött… värt att testa. Själv finner jag det himla skönt utan underkläder när en ska sova ^^

     Svara

 • Frida

  |

  Exakt likadan med trosgrejen! Som att läsa om mig själv 🙂

  Svara

 • Celia

  |

  Tror det är normalt att byta underkläder efter att man duschat. Det gör jag med. Men sov utan trosor så slipper du all extra tvätt.
  + Det är bra för underlivet att få luftas, samt stärker parrelationer att sova nakna tillsammans.
  Är du orolig för att du måste rusa upp och ut naken om det börjar brinna så kan du ha en extra pyjamas nära till hands bara.
  😉

  Svara

 • Dalle

  |

  Hehe jag byter trosor sjukt ofta-efter dusch men också när jag kommit hem fr jobb/skola och sen innan läggdags! Är varm av mig. O snippan ska ju lukta snippigt he he!

  Svara

 • Emma

  |

  Då jag sover i hipsters eller hotpants men har string dagtid (pga hatar troskanter och när större trosor åker in mellan skinkorna när man går) så blir det en hel del byten ja!

  Svara

  • Jenny

   |

   Samma här!

   Svara

 • Sara

  |

  Jag byter lika ofta. Jag har däremot fintrosor för dagtid (så obekvämt att sova i string!!!) och fultrosor (typ gamla noppriga mormorstrosor alt. min pojkväns gamla kalsonger) för natten så jag vill byta av den anledningen också

  Svara

 • Mli

  |

  Guilty ang trosgrejen! Byter dessutom innan sovdags oavsett om jag duschat eller ej, haha. Har oftast ett par trosor i väskan, just in case jag får feeling. Haha!

  Svara

 • Erikaon

  |

  Nejdå, du är inte konstig gällande dina trosvanor. Duschar också på kvällen och tar på mig nya trosor. Byter till nya på morgonen när jag vaknat. Byter till nya när jag ska gå och träna på em/kväll. Det blir tre par om dagen. Förvisso olika typer av trosor beroende på om jag sover, tränar eller är på jobb/mitt på dagen! Heja renhet!

  Svara

 • Ellen

  |

  Sover utan trosor antingen naken, med nattlinne eller pyjamasbyxor. Men blir ändå en del trosbyten, om jag duschar på dagen eller så.. Tycker det låter helt normalt ändå med att byta trosor när man ändå byter kläder / duschar. Min man sover dock ofta i samma kalsonger plus t shirt som han haft på sig under dan om han inte sover naken vilket jag tycker är lite knäppt men men, man är olika 🙂

  Svara

 • Ellen

  |

  Jag gör exakt likadant med trosvanan. Man vill ju känna sig fräsch 🙂 Massor med kramar och din blogg rockar <3

  Svara

 • Jas

  |

  Det är ju inte serveringspersonalen som “sätter krut” i vissa maträtter eller bestämmer menyn, isåfall får du ju fråga kocken ;P
  Kanske de är så att dom blir lite ställda av den frågan, och nervösa över att dom ska rekomenderar något som du inte är nöjd med ? mvh en servitris ;D

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej det förstår jag ju. Men man borde väl ändå veta det? Låter ju jättekonstigt om bara kockens vet vilka rätter som är restaurangens bästa. Om inte annat borde man ju veta vad som beställs oftast/ gästerna brukar vara mest nöjda med 🙂

   Svara

   • Amanda

    |

    Jag har jobbat som servitris i flera år och fått den där frågan flera gånger. Jag skulle säga att det beror på vilken typ av restaurang du är på. Jag jobbade ett tag på ett ställe som mest var känt för sina stora portioner och det fanns verkligen allt. När någon frågade vad man rekommenderade där hade jag absolut kunnat rabbla det som är populärast och det som jag själv skulle ta, men i 9 fall av 10 så valde alla gäster något annat. Därför är man inte jättemotiverad till att föra fram min favorit när jag inte har en aning om gästens preferenser. Sen har jag jobbat på finare ställen där gäster verkligen är genuint nyfikna och lyssnar på en och det är oftast då de blir som mest nöjda då jag såklart vet vad som är bäst på menyn, men det behöver inte alltid vara så att det är det gästen upplever som bäst. Jag älskar koriander men många hatar det exempelvis ?

    Svara

 • Johanna

  |

  Har förstått att det är väldigt olika detta. Jag själv byter flera gånger om dagen. Såklart som dig, alltid efter dusch, men också på morgonen. Sen kan det bli att jag byter när jag väl är hemma igenom. Kastar alltid av mig kläderna då och det har även blivit naturligt att byta underkläder då. Sen är jag medveten om att det är bra att sova utan om nätterna, så det sker ibland, men då har jag en längre tröja på mig. Att hinna ta på sig en pyjamas som ligger intill finns inte på kartan vid en eventuell brand. Man vet aldrig hur man reagerar, om kroppen blir förlamad av rädslan är det nog klokt i att man kan gå ut som man är. Ledsen för världens längsta utlägg ang detta ?

  Svara

  • Jess

   |

   Haha men va!? Om det brinner såpass att man inte ens hinner klä på sig/ta med kläderna ut så vad har det då för betydelse i att visa sig naken i sammanhanget? Dessutom borde det ju vara rätt stor risk att dina kläder ändå brinner upp då… Tycker det är ett icke-problem

   Svara

 • Louise

  |

  Hej Egoina
  Du skrev engang et indlæg om lege/quizzer, man kan lave til fester. Kan du evt. lænke til det? Jeg kan ikke finde det.

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, jag använder knappt kalsonger alls när jag är hemma för mig själv. Ofta morgonrock på dan + sover naken. 😉 Känns ju lite friare också. Mindre bra vid ev. brand dock vilket du skrivit om tidigare. 😉

  Svara

 • Maria

  |

  Att byta trosor e ju inte konstigt om du duschar så ofta.. men det som e konstigt e att du sover med trosor?! ???haha

  Svara

 • e

  |

  haha asså jag duschar kanske varannan eller var tredje dag och byter trosor efter dusch. sover utan trosor. så har fan ibland samma trosor två dagar? men oftast tar jag nya varje möra. inte så noga. har mina trosor på mig bara om jag går ut ur lyan eller får gäster typ, så hinner inte hända så mö i dom hah. kanske är vidrig hah

  Svara

  • Maria

   |

   Haha jaa! Känner så igen mig. Jag sover i min killes kalsonger, har fått ett par som är mina sovkalsonger, dom kan jag lätt ha på mig i kanske två veckor? Sover ju bara i dom liksom…

   Svara

 • sandra

  |

  Samma här med trosorna ??
  Är för övrigt förvånad att inte Robert har kommenterat än ?

  Svara

  • Robert

   |

   Nja, du har fel. 😉

   Svara

   • sandra

    |

    Åh nej, din kommentar hade inte publicerats ännu? Hade önskat att jag hann före haha

    Svara

    • Robert

     |

     Haha. 😉

     Svara

 • Anna

  |

  Ska jag utanför dörren så har jag vanliga trosor. Ska jag bara vara hemma så har jag sambons stora och väldigt bekväma kalsonger ?. Har även kallingarna när jag sover. Byter efter varje dusch ?

  Svara

 • Olivia

  |

  Jag reagerade främst på att du duschar så sjukt ofta!? Haha! Känner mig helt plötsligt ofräsch som duschar varannan dag (bortsett från om jag tränat osv givetvis). Men tänk ändå på att vara rädd om huden (och speciellt underlivet som inte mår bra av att tvättas så ofta) särskilt nu under vintern. Hellre att du byter trosor ofta (även om inte det heller behövs från kväll till morgon) än att du tvättar dig för ofta! Kram

  Svara

 • Namn

  |

  Är det absolut ingen som har trosskydd?! HaHha. Då behöver man inte byta trosor när man sköljer sig bara vid dusch

  Svara

  • Lisa

   |

   Haha jo! Använder alltid trosskydd. Vill inte ha flytningar i trosorna direkt.

   Svara

  • Ulrika

   |

   Använder absolut inte trosskydd. Det ger en mycket fuktigare miljö som kan bidra till svampinfektioner och mycket annat 🙁 Dessutom bidrar det ju jättemycket skräp om man använder det varje dag?

   Svara

   • Paula

    |

    Jättedumt att använda trosskydd varje dag, underlivet behöver andas. Om ni har sä mycket flytningar att det är obehagligt eller känns överdrivet så bör ni kolla upp det.

    Svara

    • Lisa

     |

     Jag luftar mig när jag känner för det. Kan min nedre del.

     Svara

   • Lisa

    |

    Ja men visst. Trosskydden kommer förstöra världen på grund av deras nedskräpande! Bäst vi kontaktar USA och Nordkorea och talar om att trosskydden är boven bakom den dåliga miljön!

    Svara

    • Namn

     |

     Precis!!! Orka skambelägga. Ska jag gå runt med flytningar på mina kläder?!! Vet du var som förstör planeten, el gör det! Stäng ner din dator/mobil så slipper vi ditt miljöförstörandet. Tack på förhand!

     Svara

     • P

      |

      Flytningar it is då 😉

    • Hanna

     |

     Men herregud…..

     Svara

 • Nina

  |

  Att du duschar så ofta är varken hälsosamt för dig eller för miljön. Varannan dag räcker gott och blir hårer skitigt så tvätta bara det. Går åt så onödigt mycket vatten vid dusch jämfört om en bara tvättar sig under armarna. Behovet att alltid behöva känna sig fräsch är ytterligare en gren i patriarkatets turnering i kvinnohat.

  Svara

  • L

   |

   Men asså jag blir så trött på att allt handlar om patriarkatet. Jag vill känna mig fräsch för min egen skull! Gör jag mig fräsch för någon annan (på det sätt inlägget handlar om) gör jag det lika mycket för vem som helst eller var jag än ska.

   Svara

   • Sara

    |

    VAD har hygien med kvinnohat att göra? Jag vill vara fräsch både för min egen skull (för att det är sjukt oskönt när skinkorna typ klibbar fast i varandra eller för att jag inte tycker om lukten av svett) och för andras (jag misstänker att andra tycker lika illa om dålig lukt som jag). Jag förväntar mig av både män och kvinnor i min omgivning att de tvättar sig, och det innebär inte att man måste dränka sig i parfym eller att håret måste dofta kokos dygnet runt, utan att man ser till att inte lukta äckligt.

    Svara

    • Nina

     |

     Lol duschar man varannan dag håller man sig fräsch nog. Men att “behöva” duscha två ggr om dagen är inte rimligt och att känna sig ofräsch om en redan duschat en gång samma dag eller precis kvällen innan är endast en produkt av patriarkatet och inget annat.

     Svara

     • Linn

      |

      Word.

     • Malin

      |

      Nina: jag duschar ibland också två gånger om dagen. Tränar HÅRT sex dagar i veckan samt har två hästar som jag tränar och sköter om samt pälsallergiska personer på mitt arbete. Att inte tvätta håret eller duscha flera gånger om dagen är inget alternativ om jag inte ska stinka svett/häst. Alla är vi olika och nej det är inte bra för miljön men det finns andra saker som inte är det heller.

 • Nina

  |

  I övrigt. Tar nya trosor på morgonen, har dem till kvällen, sover naken. Fittan mår bra av luft ibland.

  Svara

 • mia

  |

  Jag sover utan trosor. Skönast och bäst. Ska prova den där latten. Kramis.

  Svara

 • Sigg

  |

  Jag verkligen hatar att duscha å bli blöt haha. Så skulle aldrig få för mig att duscha så ofta. Skulle heller aldrig sova i trosor?

  Svara

 • Jackie

  |

  Vad ofräsch jag måste vara jämfört med de andra kommenterarna. Å andra sidan har jag (tror jag) ingen hemsk kroppslukt så jag duschar bara efter träning eller när jag känner mig ofräsch. Försöker tvätta håret var 4-5e dag. Trosor byter jag givetvis efter dusch. Övar på att sova troslös.

  Svara

  • Sophie

   |

   Haha känner detsamma. Duschar var 3-4 dag (om jag inte tränat eller varit länge i stallet), byter annars trosor varje morgon. Sover utan trosor oftast, håller också på och vänjer mig. Tycker inte jag är det minsta ofräsch för det.

   Svara

   • Jackie

    |

    Jag måste tillägga att jag har väldigt känslig hy, särskilt på vintern då jag skulle bli torr som ett fnöske om jag duschade vareviga dag! På sommaren blir det lite oftare eftersom jag svettas lite lättare då.. highfive på lagom hygienisk nivå! (så länge man inte luktar apa)

    Svara

  • Camilla Löfgren

   |

   åh, känner igen mig som fan. utöver att jag inte gillar att duscha för jag blir kall och torr så är jag dessutom rädd för vatten… men blir inte ofräsch så det luktar lätt och tränar sällan

   Svara

 • Sofia

  |

  Byter generellt trosor varje morgon. Duschar alltid på kvällar (inte varje kväll dock) för hatar att bli blöt på morgonen haha. Efter duschen tar jag ofta nya trosor och då kanske jag inte byter morgonen. Generellt 1 trosa per dag!

  Svara

  • Sara

   |

   Precis så gör jag med! Känns lite överdrivet att byta mer än en gång om dagen. Såvida man inte tränat eller gjort något annat svettigt.

   Svara

   • Sofia

    |

    Suttit och läst alla kommentarer för att hitta någon som inte byter två gånger om dagen! Haha tack nu känner jag mig normal ?

    Svara

 • Pia

  |

  Oj vad ofta alla verkar byta trosor! ?

  Svara

 • My

  |

  Angående trosor så vill man ju byta varje gång man duschar eller liksom börjar en ny dag. MEN som många andra skrivit så sover jag alltid utan trosor. Sen kom jag på detta med att det kan börja brinna så oftast har jag ett par korta luftiga sovshorts. (Det finns fina!) Man behöver inte tvätta dem varje dag och så sätter man bara på sig trosor på morgonen. Det är inte ens för att jag slösa trosor det är bara bekvämare. Så du ska ju göra vad som känns mest bekvämt för dig, dvs ha inte dåligt samvete att du använder massa trosor!

  och angåede detta med rekomendatkoner. Alltså det ingår ju i arbetsbesuppgifterna att kunna ge rekomendationer, vare sig det är mat, skönhetsprodukter eller resor man säljer. Vet man Inte vad man ska rekomendera får man väl fråga lite följdfrågor, typ “gillar du kött/stark mat/ bla bla” Även om allt är “gott” så är allt kanske inte gott för alla kunder/gäster. Så fortsätt fråga om rekomendatiober! Om man som servicepersonal blir stött av denna fråga ska man nog fråga sig om man vet vad ens jobb innebär.

  Svara

 • Anna

  |

  Men snälla, tänk på miljön, det är totalt onödigt att duscha så ofta. Man blir inte renare heller (vilket studier har visat). Varannan dag ger samma renlighets-effekt.

  Svara

 • Sofia

  |

  Kul att detta inlägg och främst frågan om trosor ?

  Tvättar håret ca 2/3 dag, sköljer av mig i duschen varje dag. Byter trosor på morgonen och efter dusch, detta sammanfaller oftast.

  Angående vad som rekommenderas. Har inte jobbat på restaurang men på café. Tyckte frågan var såååå svår (älskade det mesta, hej extra kg första sommaren…) efter några gånger så svarade jag ändå den jag gillade mest och som inte finns på så många ställen. I samma mening så sa jag även vilka kakor de var mest kända för så fick kunden välja utifrån det ? I ett serviceyrke tycker jag ändå att det ingår att ha svar på frågan ?

  Svara

  • Sofia

   |

   Missade halva första meningen… kul att inlägget fått så mycket respons!

   Svara

 • Emma

  |

  Haha vad ofta alla verkar byta?? Känner mig nästan äcklig som byter en gång om dan… Byter varje morgon. Duschar ca 3 ggr i veckan, alltid på kvällen och då brukar jag sova utan! Men händer även att jag tar på samma som jag haft på mig under dan, tycker inte att de brukar kännas så ofräscha

  Svara

 • Jennie

  |

  Har likadana trosbytesvanor, helt normalt. Min kille kan dock inte förstå det. Kan bara betyda att vi är fräschare än dom????‍♀️

  Svara

 • Jenny

  |

  9:onde november är tomtelatten tillbaka. Då är det på tiden att gå in och köpa! 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Undrar om ni alla här har någon slags trosbudget inför varje månad också? Kanske en ”mat och byta trosor-klocka”? Medlemmar i fräschatrosorsomförfanintefårluktafitta.se? Känner mig plötsligt extremt ofräsch ?

  Svara

 • Johanna

  |

  Jag är exakt likadan med trosorna. Kan till och med gå och byta en gång till mitt på dagen bara för att det är skönt med nya liksom! Haha! Dock är det där med dusch varje dag en vardagslyx som inte existerar sen jag fick barn, och då byter jag bara på morgonen. Men alltså, ja, det är något av det bästa jag vet, att byta alltså! Haha låter ju som att jag har problem!!

  Svara

 • Josefin

  |

  Duschar på kvällen, sover utan trosor, tar på nya på morgonen. Träningstrosor däremot som många verkar ha, vad är det till för? Nyfiken. Funkar inte vanliga trosor när man tränar???? Missar jag något här? Haha

  Svara

  • Emilia

   |

   Jag har speciella träningstrosor i typ samma material som tränakläderna. Tycker det är riktigt obehagligt att svettas i vanliga bomullstrosor, som jag använder i vanliga fall, eftersom jag upplever att de trappar formen oc h flyttar på sig när jag blir svettig. Träningstrosorna däremot sitter där de ska hela passet och när jag sitter på hästryggen!

   Svara

  • Jennie A

   |

   Trosor i funktionsmaterial som andas och transporterar bort fukten när man tränar ? Mycket trevligare än att bli jättesvettig i bomullstrosor som bara blir blöta ?

   Svara

 • Micaela

  |

  Sov utan trosor!!! Man behöver luftas, underlivet mår bättre då 🙂 Själv sover jag alltid utan, och har inte ens på mig om jag bara går omkring hemma och inte ska iväg någonstans. Men tar annars på mig rena efter morgonduschen. Hatar verkligen när man måste ha binda på natten och därmed sova med trosor.. såå obekvämt 🙁

  Svara

 • r

  |

  Oj vad många som sover med trosor! Trodde faktiskt att nästan alla sover utan trosor, vet inte varför. Jag luftar fiffin på nätterna och tar på mig ett par rena trosor på morgonen.
  Dock så verkar jag ha som en vana att om mina trosor har varit av, typ om vi har haft sex mitt på dagen, eller om jag duschat innan jag ska iväg på kvällen, så tar jag rena trosor.
  Dushar oftast på kvällar, och självklart inte med tvål runt fiffin. Tror inte jag haft några flytningar i trosan sen i tonåren, så till svar på någon angående trosskydd så använder jag inte de. Hade nog hellre bytt trosor någon gång extra per dag än att gå omkring med trosskydd i trosorna.

  Svara

 • Sara

  |

  Jag har olika slags trosor för olika slags aktiviteter. Träning, en sorts boxer i funktionsmaterial. Sova, en stor luftig trosa. Dagtid, mina ”vanliga” trosor. Så jag byter nog ofta, men inte för själva renligheten utan för bekvämlighet och så.

  Svara

 • Maja

  |

  Angående byte av trosor så är jag likadan även om jag bara duschar varannan var tredje dag. (Pga älskar inte att duscha + alldeles för tjockt hår) Byter trosor 2-3 gånger varje dag.

  Svara

 • Caroline

  |

  TACK för att du tog upp detta med trosor, jag har faktiskt funderat mycket på hur andra tjejer gör ? jag byter varje morgon och kväll, ibland även under dagen om jag har haft tajta jeans och känner mig lite.. ”lökig”..? Hehe.

  Svara

 • Maja

  |

  Jag är precis som dig. Blir oftast dusch både morgon och kväll och alltid renan trosor efter dusch. Alltid! Tycker allt annat är konstigt ? oavsett hur mycket eller lite man duschar under dagen tänker jag att rena underkläder när man duschat är en självklarhet ?

  Vi bor i samma stad för övrigt och jag har läst din blogg i…shit det måste vara 8 år nu (!) Ville bara säga att vi borde vara kompisar, faktiskt ? Vi är lika på ett bra sätt. ….Anyway med risk för att låta creepy ? Det var allt!
  Mer rena trosor åt folket, eller nått ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa jag behöver en Helsingborgskompis 🙂

   Svara

   • Maja

    |

    Jag tar gärna en fika vid tillfälle! Hörde någon viska att tomtelatten började säljas på Espressohosue idag 😛 Släng gärna iväg ett mejl, du har ju min adress 🙂

    Svara

 • Sofia

  |

  Nä inte världens finaste hår tycker jag 🙂 Och angående trosvanorna – jag byter när jag känner att det behövs, tidigast typ efter en halv dag 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  TOMTELATTEN KOMMER PÅ TORSDAG! Så pepp!!

  Svara

  • Egoina

   |

   OMG OMG OMG ????

   Svara

 • Camilla

  |

  Jag byter oftast en gång per dag…och det är när jag tränat! Om träningen sker på em så sätter jag på mig nya trosor – men sover utan – och kan använda samma par när jag tränar morgonen efter för de ska ju ändå bli extra dyngiga då…som om då är ett par maxat använt ? Det har dels att göra med att jag tror kroppen mår bra att lite “skit” och att jag har typ 10-12 par trosor så jag skulle behöva tvätta mycket oftare då. Och det vill jag inte ?

  Svara

 • Simona

  |

  Jag byter trosor varje morgon och efter dusch. Vilket överlag betyder att det blir en gång om dagen eftersom jag tycker det är jobbigt att duscha. Jag duschar efter hårdträning eller när håret inte kan räddas av mer torrschampo. Gillar själva duschandet (i duschen), men tycker att allt runtomkring (frysa när man kliver ut, smörja in sig, blött hår mm) är ganska besvärligt. När jag och min kompis bodde ihop förut gav vi varandra beröm när vi hade duschat, det var en fin tid…

  Svara

  • kristin

   |

   Haha kan relatera så mycket! Jobbigt att torka efter dusch och går en utbildning där jag hänger i stallet hela dagarna=behöver inte vara fräsch. Hur många dagar det har gått sen senaste duschen (för att inte tala om senaste hårtvätten) är ett vardagligt samtalsämne i vår klass ?

   Svara

   • Simona

    |

    Ellerhur! Skönt att ni har samma synsätt i klassen ? alla lika fräscha liksom!

    Svara

 • Annie

  |

  Är typ chockad över hur ofta folk duschar och byter underkläder. 😮 Detta måste ju vara en typisk “20 something white girl” grej? Eller? Typ som att tvätta håret varje dag. Helt tokigt, huden/håret reagerar ju med att börja tillverka MER flott för det blir för torrt. Ju mer tvål och vatten ni har nära fiffi desto mer flytningar och krångel kommer ni få där. Samma med resten av kroppen fast ja, inte flytningar då haha utan eksem, torra kliande fläckar, o.s.v… Jag förstår hon som skrev att hon rider hästar och tränar hårt flera ggr/vecka, men ni andra? Vad är det som gör att ni TROR ni luktar fisk och svett hela tiden? Lovar det sitter i huvudet bara. Jobba bort det!

  Svara

 • Matilda

  |

  Ja!! Önska dig en råsaftcentrifug. Älskar min jag fick i julklapp för två år sen. Mina favoriter är jordgubb, morot och apelsin, mynta, honungsmelon och kiwi på sommaren, annars all jucie med ingefära! Och gröna jucier. Gör eb stoe flaska som räcker i tre dagar. Ett tips är att läsa på innan om olika. Vissa utvinner mer jucie ur fruktköttet än andra. Jag är supernöjd med min, men kostade 1200 då (så rätt dyr, men min vän köpte en för 499 som hon inte alls är nöjd med).

  Och för att hoppa in i trosdiskussionen så tar jag nya trosor varje morgon, men sover utan. Förr hade jag “sovtrosor” som var sköna att sova i. Men nu har det blivit utan. Om kag duschar mitt på dagen byter jag trosor, skullr aldrig ta på mig använda trosor efter en dusch. Sen duschar jag varannan dag och tvättar håret var 4:e. Älskar att duscha men hatar att frysa efteråt och att ha blött hår. Alla som blev arga på dig för miljön skulle hata mig. När jag hade badkar badade jag minst en gång om dagen vintertid pga att jag är så frusen. Datorn på toalettlocket med en bra serie och ett varmt bad, blir inte mycket bättre än så ?

  Svara

  • Matilda

   |

   För att förtydliga: en jucir av jordgubbar, apelsin och morot. Och en av melon, mynta och kiwi. Och sorry för alla stavfel. Hämtade mina nya glasögon idag (använder bara linser annars) och hela världen är så skev. Mobilen är liten och böjd, så ser inte helt hur jag skriver och är för lat för att läsa igenom ?

   Svara

   • Egoina

    |

    Haha ❤️ åååh jag älskar också att bada! Och de där juicerna lät amazing 🙂

    Svara

 • Hanna

  |

  Sover utan trosor (det bästa) och tar nya trosor varje morgon. När jag duschar tar jag också nya, men brukar oftast duscha på kvällen och då går jag troslös efter det :))

  Svara

 • Anilorak

  |

  Känner mig också lite halvt onormal nu hahah, duschar en gång varje dag och byter trosor då, trodde det var ganska “normalt”/”standard”? Äh, tänker att alla är vi normala på vårt sätt, vilka trosvanor vi än har ?
  Men något som verkligen gör mig nyfiken är detta: Ni som byter trosor 2-3 gånger per dag, HUR många trosor har ni/hur ofta tvättar ni? Detta är verkligen inget illa menat, jag är genuint nyfiken!

  Svara

 • Kourtney

  |

  Sover ALLTID med trosor på! Skulle aldrig, ALDRIG kunna sova utan trosor eller helt naken! Obehaglighetskänslor deluxe! Byter också ALLTID trosor varje morgon. Men jag har string på dagarna men sover i briefs för annars fryser jag om rumpan och känns som om jag e naken annars (vilket jag ju inte tycker känns bekvämt!) också så på det sättet att se blir det väl 2 trosbyten varje dag? Om jag har duschdag/rakdag så brukar jag passa på att duscha antingen direkt på morgonen (då jag ändå skulle bytt till nya trosor efter natten) eller innan läggdags (då jag också ju skulle bytt till nya “natt-trosor”) Jag tvättar var 15e dag (dvs 2 ggr/månad) så mina trosor räcker 15-16 dagar.

  Svara

 • Kourtney

  |

  Tips är att beställa Sockerfria Syrups och göra egna sådana hemma! Blir minst lika gott, men utan socker (då kan man dricka flera också hehe 😛 😉 ) och såklart billigare! =D Min kompis företag säljer sådana online: http://www.skinnysyrupssverige.se Kolla in! Bara ett tips! 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv