VECKANS

Sammanfattning av förra veckan i punkter i vanlig ordning:

 

Veckans överraskning: Varje vecka har jag suttit och tittat på Idol och hoppats på att Noah skulle åka ut. Men helt plötsligt var han jättebra? Jag fällde till och men en tår när han blev så rörd när han fick beröm efteråt. Sååå värd det.

 

Veckans wtf: Idol igen. Men alltså Kevins mamma? Vad var det om? Jag har verkligen försökt förstå, försökt vända och vrida på vad hon sa, men jag får inte ihop det. Hade jag varit med i Idol och min mamma sagt sådär hade jag blivit så ledsen. Om inte ens egen mamma tror på en, vem ska då göra det? Det är inte läge att sitta där och vara ”realistisk”.

 

Veckans känslostorm: När jag satt såhär och kämpade med att hålla inne tårarna på ett café och tänkte vad är fel på mig VAD GÖR HORMONERNA MED MIN KROPP.

 

 

Veckans miss: När tandsköterskan tog fram ett frågeformulär och frågade mig om jag äter godis ofta och jag svarade ja. Efteråt fick jag veta att alla tydligen filar lite på sanningen vad gäller dessa frågor och att jag borde svarat nej så att de inte höjer min försäkring i onödan. Detta är tydligen helt känt, men ändå har ingen berättat något för mig? Mvh/ för ärlig för mitt eget bästa.

 

Veckans hjärtevärmande: När Sofie skrev såhär på Facebook dagen efter mitt pms-inlägg ni vet. Alltså så fint och omtänksamt. Inget särskilt, bara en liten hej-jag-tänker-på-dig. Blev gråtig av det.

 

 

Veckans aj: Skulle öppna kylen, men det enda som fick tag i handtaget var min nagel. Öppnade med full kraft och slet av mig nageln som sedan hängde från mitt finger och det var blod överallt. Skoja. Den satt kvar. Men det kändes så.

 

Veckans roligaste: Att F vann bästa utklädnad på Halloweenfesten vi var på. Så roligt ju! Tror det gjorde det värt det för honom att behöva åka tåg mellan Helsingborg och Malmö med smink och “kjol”. Hehe. Ett inlägg kommer senare!

 

66 gillar

Comments (15)

 • pauline

  |

  Var kan jag hitta det här med Kevins mamma? Låter helt sjukt ju?

  Reply

  • Egoina

   |

   Det var i slutet av programmet, det var nog i resultatdelen. Pär satt i publiken och pratade med henne (som han brukar göra med Idoldeltagarnas föräldrar). Hon verkade så…likgiltig och som att hon inte trodde på honom. Egentligen sa hon inget särskilt, men om man lägger ihop alla hennes svar känns det inte helt bra alltså. Pär: “Nu satsar vi på Globen” och hon bara “Njäääe”. Det hade varit intressant att höra om någon annan också tolkade det som jag eller om jag är känslig? Haha 🙂

   Reply

   • pauline

    |

    Gud vad trist 🙁 Hoppas det bara är hennes “manér” och inte att hon faktiskt inte tror på honom. Ska kolla upp, missade resultatdelen!

    Reply

 • Diana

  |

  Missade det där med Idol men läste din kommentar här, alltså verkligen WTF. Antar att han är en bra sångare eftersom han gått vidare och då blir det precis som du säger, “om inte ens sin egna mamma kan tro på en så vem ska?” Okej om det var en av de där stackarna som inte kan sjunga en ton rätt, inte nått alls, de man skrattar lite åt i början av programmet. 😀 Då förstår jag att man måste vara realistisk, faktiskt, för det gör mer skada att tro på de för mycket och skicka ut de i tv där de blir till åtlöje, där tycker jag det borde vara tvärtom. jaja, hoppas han tror på sig själv och kör vidare. 🙂

  Reply

 • Sigrid

  |

  Haha nä jag tyckte Kevins mamma va jätterolig ju😅 Störigare med föräldrar som är tvärtom. Är ju faktiskt bara idol

  Reply

 • Lilly

  |

  Jag har typ ångest och ilskna anfall över att Kevin är kvar i Idol fortfarande. HUR!? Han har noll taktkänsla, sjunger halvkasst och dansar som en fågelskrämma vid klass 1 varning. Huuur? Dessutom får jag läskiga vibbar av honom..

  Reply

 • Robert

  |

  Gillade punkten med “Veckans hjärtevärmande”. 🙂

  Reply

 • Sara

  |

  Överanalsyera inte herregud. Hon var rolig ju, och säkert blyg att prata i tv.

  Reply

  • Egoina

   |

   Jaaa men jag tänker att det kanske var så? Men kan ändå inte släppa det…

   Reply

 • Sabina

  |

  Jag kände också wtf över Kevins mamma. Så elak! Visst bor hon i Schweiz för i så fall förstår jag varför han flyttade till ett annat land. xD

  Reply

 • B

  |

  Din bild, den där du är gråtfärdig. Usch, vad den gjorde med mig. Exakt så kände jag i veckan. Jag var på jobbet, vi hade en reflektionstimme, jag skulle ta min rast. Klumpen kom upp i halsen. Jag satte mig och jag bara bröt ihop. Varför gråter du? Frågade min omtänksamma kollega, både chockad och ledsen. Jag hade bara ingen aning om varför jag grät. Det var för allt och det var för inget. Du vet när allt bara är ett helvete men man kan inte peka på vad det är som är ett helvete.

  Reply

  • Egoina

   |

   <3 <3

   Reply

 • A

  |

  Min tandläkare sa “jag ser att du inte äter så mycket godis”. Jag äter ca. 2-3 dagar/veckan ordentligt och lite varje dag men höll bara med det hon sa 😂

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha! Det hade jag också gjort i det läget 🙂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv