Follow my blog with Bloglovin

Fredagssnack

Godmorgon bloggen! Ett litet hej bara!

Jag sitter på tåget på väg till Malmö just nu och kom precis på att jag glömt ta med mig matlåda idag. Får hoppas jag hinner köpa något på centralen (har inte möjlighet att köpa mat på lunchen), annars blir det en lååång dag.

Tack för omtanke på mitt pms-inlägg i förrigår btw. Detta måste vara en super-pms omgång. Alla symptom är liksom förstärkta. Jag är finnig, har ont överallt och humöret är crazy. Kul att vara tjej : )))))))

Jag har inte så mycket planerat i helgen än så länge vilket är skönt. Idag ska jag titta på Idol, surfa och fönstershoppa på min dator samtidigt. Jag har FF idag (=F-fritt) och då kan man sitta med datorn i knäet hela kvällen utan att känna sig osocial. Kanske eventuellt det bästa med att vara själv? Det och att man kan äta precis vad man känner för utan att behöva dubbellaga. Ska utnyttja det idag.

Japp. Det var det for now.

 

Två bilder som togs i samband med välgörenhetskampanjen jag gjorde med Nextory.

 

42 gillar

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Hej! Hoppas du får tag i mat. Låter jobbigt annars. 🙂

  Svara

 • Charlotta

  |

  Första bilden! WOW!!! Power woman!!

  Svara

 • Emma

  |

  Wow vad fina lockar du har! Locktång eller? 🙂

  Svara

  • Emma

   |

   *Locktång eller plattång skulle det ju stå haha

   Svara

   • Egoina

    |

    Åh tack!! 🙂 Det är med locktång 🙂

    Svara

 • Linnea

  |

  Blev lite förvånad (och kanske besviken) när jag inte hittade någonting om snacks i inlägget…..

  Haha! Trött tjej tydligen.

  Ha en fin helg!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha sorrry ?

   Svara

 • Sofia

  |

  Så fin du är <3

  Svara

 • Ellen

  |

  Varifrån är din fina sjal? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Cubus 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv