Follow my blog with Bloglovin

Halloweendräkter genom tiderna

 

Jag tänkte att det vore ett kul blogginlägg att visa upp mina halloween-utklädnader genom tiderna. Men 1) jag har tydligen inte varit på så många halloweenfester som jag trodde, 2) jag har verkligen varit sämst på att ta bilder på mina dräkter och 3) typ hälften av allt jag hittade var utklädnader som inte blev som jag tänkt mig.

Men jaja. Vad göra. Vi får utgå från det som finns helt enkelt:

 

2009 var jag en mus. Egentligen ville jag vara en katt, men det fanns inga kattöron kvar på Buttericks, så det blev musöron…fast med en kattsvans. En liten cat-mouse fusion. Ni som lyssnar på podden vet att jag gick på gayklubb i denna utklädnad. Att vara mus på en gayklubb är tydligen succé…heh.

 

2010 var jag en död ängel. Kul utklädnad ändå. Det krävs inte så mycket.

 

2012 var jag någon form av “mördartomte”. Högst oklart det där. Jag ville vara en kirurg, men kläderna jag hade beställt var inte alls bra så jag gick igenom garderoben och bestämde mig för att bli tomte istället. Med blodigt förkläde och en spruta. Varför inte.

 

2014 var jag Cruella de Vil. Älskade verkligen denna utklädnad. Så kul! Mitt hår tyckte det var mindre kul dock. Jag hade tuperat och sprayat skiten ur det och fick därför leva med ett fågelbo till hår i några veckor. Dessutom hade jag strösslat små svarta korn från sprayen verkligen öööverallt i min lägenhet.

 

Det var det. På lördag är det halloweenfest hos denna fina. Vi får väl se vad jag kommer att vara då!

 

58 gillar

Kommentarer (5)

 • Julia

  |

  Fy fan va snygg cruella du var!!! Är håret stylat kortare eller hade du så kort hår då?

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är tuperat och uppsatt. Försökte få det att se ut som en page 🙂

   Svara

 • Malin

  |

  Äääälskar dig som Cruella! Minns när du klädde ut dig den gången. Så sjukt fräsig! ?

  Svara

 • Robert

  |

  Haha! Visste inte att du hade så stor som på översta bilden. 😉 Annars kommer jag ihåg den där musen och sprutan. Redan åtta år sen 2009. 😮

  Svara

 • Dalle

  |

  Älsk på Cruella-looken! Du hade passat i svart hår! Kramar

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv