Follow my blog with Bloglovin

Aldrig tur geografiskt

 

Okej. Jag läste precis att H&M Home ska öppna i Landskrona.

Här flyttar jag till en större stad för “det finns mer att göra” och för att det är ett “bättre utbud”.

Och så öppnar H&M Home i LANDSKRONA?

 

Alltså???

 

Jaha. Här går jag och crejvar guldiga ananaslyktor, överkast i sammet och kuddar med djurprint. Men nej nej. Tänk inte på mig. Det är ju suuuuperlogiskt att öppna i Landskrona som har cirka 2 invånare jämfört med Helsingborg som har 2 miljoner (kan vara en smula överdrivet ja).

 

Jag har för övrigt aldrig tur rent geografiskt med var jag bor.

När jag pluggade bodde jag i Landskrona och gick i skolan i Helsingborg.

Efter att jag tog examen flyttade jag till Helsingborg, men då fick jag jobb i Malmö (= längre bort).

 

Och nu, två år senare, som ytterligare en käftsmäll ska H&M Home öppna? Tack för den.

 

104 gillar

Kommentarer (20)

 • Sanna

  |

  OT men alltså Regina! Er podd! Jag bara älskar den! Gillar ämnena ni pratar om och tycker att ni två tillsammans är så bra mix. Tack för podden!!! Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhhh tack vad kul att höra!! <3

   Svara

 • Kattis

  |

  Synd att det är så långt mellan Helsingborg och Landskrona också! 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja, det är ju tur det iaf 😉

   Svara

 • Jenny

  |

  Det ska öppna i lilla Gävle också haha

  Svara

 • Robert

  |

  Haha! Ajaj, menar jag. 😉

  Svara

 • Johanna

  |

  Cravar* alternativt cravear*… Inte crejvar…. 😛

  Svara

  • Kattis

   |

   . eller …, inte …. ;p

   Svara

 • Jos

  |

  Haha det är sannerligen en käftsmäll ?

  Svara

 • Pauline

  |

  Kan berätta att de ska öppna i kristianstad också. Jag är glad för det men honestly wtf haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha men alltså va? Helt plötsligt ska de öppna överallt förutom här ?

   Svara

 • Sanna

  |

  I Växjö med!

  Svara

 • Sofia

  |

  Haha, så typiskt!

  Svara

 • m

  |

  Ännu en anledning till att komma tillbaka :*

  Svara

 • Josefin

  |

  Det finns på Hansa i Malmö och på Center syd!

  Svara

 • Mikaela

  |

  Vi har HM Home i Ängelholm 😉

  Svara

 • Line

  |

  Alltså förlåt, men jag är förvirrad. I början när jag läste din blogg tänkte jag att du bodde i Landskrona (hade la hört eller läst det), sedan såg jag hur du svarade på kommentarer med “Jag bor inte i Landskrona” (kanske att du t.o.m. la till “och har aldrig gjort”?!), vilket jag minns gjorde mig förvirrad redan då. Jag googlade och har för mig att det inte ens kom upp att du någonsin skrivit eller sagt att du bodde i Landskrona, utan bara att du INTE bodde där som sagt. Och nu läser jag din text och fattar ingenting. Plus att jag googlade och det visst minsann fanns ett flertal tillfällen där du skrivit att du bor i Landskrona. Börjar ifrågasätta mitt minne. Eller så har jag drömt? Help 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 🙂 Jo jag har bott i Landskrona och har inte, vad jag vet, skrivit att jag inte har det..

   Svara

 • Sofia

  |

  Jag vill minnas att H&M home öppnade butik i lilla skithålan Ängelholm ganska tidigt. Det fanns inte ens någon sån butik i Göteborg då tror jag haha. Borde ju bara vara fråga om tid innan de öppnar i Helsingborg också. 🙂 Det går ju fort. För ett par år sen fanns det ju bara i Stockholm och nu poppar butikerna upp överallt. 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Nu tar det ju tjugo minuter att åka från Helsingborg till Landskrona så jag tror att du överlever utan större men 😛 Det är lika lång tid det tar att ta sig förbi alla rödljus in till stan i Örebro, där jag bor.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv