Follow my blog with Bloglovin

VECKANS

En liten sammanfattning av förra veckan i vanlig ordning:

 

Veckans jobbigaste: Att gå igenom saker i farmors hus. Jag har aldrig känt mig så dödlig som då. Det känns hopplöst nästan. Det kvittar vem vi är och vad vi gör, i slutändan kommer någon stå kvar med resterna från vårt liv och städa bort det.

 

Veckans bästa: Jag jobbade min första dag på mitt ”nya jobb”! Det känns verkligen som att jag har det bästa från två världar just nu. Jag är fri och flexibel, samtidigt som jag har lite rutiner och kollegor. Jag tror jag behöver både och. Kom på att ni kanske inte har hängt med i svängarna? Kan skriva ett inlägg om det snart.

 

 

Veckans chock: Att Erika åkte ut?? Jag har fortfarande inte kunnat smälta det. Är det ens någon mening att titta längre? Förlåt men NÄR ska valpen åka ut då?

 

Veckans mest stereotypiska: Igår när F satt och tittade på Formel 1 och jag satt brevid och sydde på min Halloween-dräkt. Han tittade på bilar och jag sydde. Aldrig har vi varit så stereotypiska som då.

 

Veckans roligaste: När vi satt i bilen på väg till farmors hus och Betina plötsligt spiller ut sitt matcha-te. Jag hör skratt från baksätet, tittar bak, ser detta och utbrister VAD I HELA VÄRLDEN ÄR DET DÄR. Te var liksom inte min första gissning kanske.

 

 

Veckans läskiga: Natten till söndag när vi vaknade av den sjukaste åsksmällen jag hört. Jag var helt säker på att det var en bomb och gick in på alla nyhetssidor. Tror fortfarande inte riktigt på att det var åska.

 

44 gillar

Kommentarer (16)

 • emilie

  |

  Men Erika sjunger ju falskt hälften av alla låtar…

  Svara

  • Egoina

   |

   Men det är ju hela hennes person som gör det! Ingen är som Erika! 🙂

   Svara

 • Annika

  |

  Fattade inte vad det var som var stereotypiskt med att du spydde på din halloweendräkt.. tyckte mest det var udda att du satt bredvid och spydde.. läste fel båda gångerna med.. haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha!

   Svara

  • Sara

   |

   Hahaha kan inte sluta skratta åt den synen

   Svara

 • Evelina

  |

  Måste bara säga hur mycket jag älskar er podd! Lyssnade på väg till jobbet idag och fnissade för mig själv. Gillar att det är mycket igenkänning och att ni blandar humor och seriöst. Kram! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Spyan sån ”jättetrevlig” ut. 😉 Låter som en drömlik jobbsituation. Blir mer och mer säker på att jag vill ha nån egen verksamhet men det känns ju lite läskigt att kasta sig ut också. 😛

  Svara

 • Emilia

  |

  En fråga som inte alls passar in i inlägget men eftersom du gillar hudvård undrar jag självklart om du köpt Skincitys julkalender?? Jag har och jag är såå pepp!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Alltså jag är SÅ ledsen att jag inte hann få tag i en 🙁 🙁 🙁

   Svara

   • Emilia

    |

    Meen neej ?? du är ju inte ensam om det tyvärr 🙁

    Svara

 • Elin

  |

  Åh! Äntligen någon mer med ”ojämna tryck” som måste utjämnas. Total igenkänning.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åååh så kul att det finns fler!

   Svara

 • Matilda

  |

  Det var nog varken åska eller en bomb, men däremot finns det helt sjuka smällare som vissa människor köper in från typ Tyskland. Har smällt flera såna där jag bor, och varje gång har jag tänkt att nu fan har kriget kommit hit! ?

  Svara

 • Mathilda

  |

  Shit! Bor också på Tågaborg och ”vaknade” av en rejäl smäll och några till och tänkte halvt i sömnen sittandes att det är ett terrorattentat men somnar om. Sen drömmer jag om att jag är med om ett terrorattentat i en galleria och flera människor dör.
  Dagen efter minns jag att jag hört smällar och kollar upp det men hittar också bara att det var åskan..

  Svara

  • Egoina

   |

   Så läskigt!!! Men eller hur var det sjukt högt! Sjukaste åskan..

   Svara

 • Sara

  |

  Vaknade också utav åskan den natten och blev livrädd. Aldrig hört det så högt och funderade ett tag på vad det egentligen var ! ??

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv