Follow my blog with Bloglovin

Lär en flicka läsa

Välgörenhetskampanj tillsammans med Nextory och Plan International.

Visste ni att 123 miljoner barn i världen inte kan läsa eller skriva? Det är så orättvist att inte alla föds med samma förutsättningar och att så många barn inte har samma tillgång till läsande och utbildning som vi har. Tillsammans med Nextory stöttar jag Plan Internationals kampanj ”Lär en flicka läsa”.

 

 

Jag har ju arbetat med Nextory länge och läser och lyssnar på böcker genom deras tjänst nästan dagligen. När de berättade om detta välgörenhetssamarbete och frågade om jag ville vara med tackade jag ja direkt. Det är en viktig fråga för mig och jag är stolt över att få vara en del av denna kampanj.

Tillsammans kan vi göra skillnad! För alla som provar Nextorys tjänst genom DENNA länk betalar Nextory 100 kronor till Plan Internationals initiativ att öka flickors läsning.

Registrera dig här!

Du får alltså prova Nextory utan kostnad i hela 30 dagar och läsa och lyssna hur mycket du vill samtidigt som Nextory skänker 100 kronor till flickors rätt till utbildning. Om ni har funderat på att prova Nextory är det verkligen rätt tillfälle att göra det nu! Tack för hjälpen <3

HÄR finns ett pressmeddelande till den som vill läsa mer om kampanjen (eller se en trevlig bild på mig ; )) ). Kampanjen håller på fram till årsskiftet och gäller om ni följer länken ovan. Tipsa alla era vänner!

 

36 gillar

Kommentarer (5)

 • Elina

  |

  När jag försökte registrera mig precis så står det att jag har fel kampanjekod. Skulle gärna vilja testa och tycker det är så bra att de skänker 100kr till flickors rätt till utbildning!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag frågade dem. Kan det vara så att du varit medlem tidigare? Då funkar det inte tyvärr.

   Svara

 • Robert

  |

  Så bra! 🙂

  Svara

 • Lina

  |

  Gäller det endast nya medlemmar?:)

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja. Tack, ska lägga till det 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv