Follow my blog with Bloglovin

07. Den låsta dörren

Ett nytt avsnitt av Veckans Smash är ute! Jag vet inte om det är Moas redigering, om jag är lite egenkär, eller om detta avsnitt faktiskt är ganska roligt, men jag satt och försökte kväva mitt skratt (på den nivån att folk började titta liksom) när jag lyssnade igenom detta avsnitt på tåget i fredags.

Vi pratar om det digitala arvet och hur man ska tackla konton och annat när närstående går bort. Sedan pratar Moa om sitt tvångsbeteende när hon är ensam hemma och jag berättar om hur mitt tvångsbeteende botades av ett program om hundar(???). Det sistnämnda är så random alltså. Jag har aldrig reflekterat över att det faktiskt är så och jag hade inte planerat att prata om det. Det bara hände.

Slutligen pratar jag om lagar i andra länder som jag inte trodde fanns och Moa avslöjar en trend som hon upptäckt i årets Idol. Hoppas ni gillar!

Lyssna nedan eller via podapparna. Här kan ni hänga med på vår FB-sida.

 

25 gillar

Kommentarer (3)

 • Sanna L

  |

  Kul grej: har alltid läst din blogg med min egen röst i huvudet. Men sen jag började lyssna på podden läser jag alla dina inlägg på din skånska haha. Tack för en fin podd!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha vad roligt! Tack så mycket 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Nu har man lyssnat! Jag gillade ämnena den här gången också. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv