VECKANS

En liten sammanfattning av förra veckan i vanlig ordning:

 

Veckans lustigaste: När jag klippte podden i köket och F satt i vardagsrummet och ropade “Vad sa du?” hela tiden. “Jag sa inget”, svarade jag några gånger och förstod sen att han ju hörde min röst i podden och trodde att jag pratade med honom. Haha så dumt. Satte på mig hörlurar.

 

Veckans antiklimax: Jag såg klart Game of Thrones…utan att förstå det. Jag var helt säker på att det var 10 avsnitt och jag såg avsnitt 7 utan att veta att det var det sista avsnittet. Alltså så hemskt. Kände mig snuvad på konfekten.

 

Kände mig som Jon Snow här 🙄

 

Veckans sämsta: Att vi förlorade en lägenhet som vi båda flyttat in i redan (mentalt). Fy tusan vad det sög. Mer om det sen.

 

Veckans goda nyheter: Vet ni! Mitt favorit-te från Friggs ska inte utgå ändå!!! Det ska bara byta förpackning! Så nu kan vi andas ut….och eventuellt hetsdricka te pga av alla förpackningar vi samlat på oss.

 

Veckans finaste: Vi firade två år tillsammans! Så sjukt. Två år!! Det här är mitt längsta förhållande i vuxen ålder (var ihop med min första pojkvän i tre år). Vid det här laget brukar jag antingen ha blivit dumpad eller ha blivit bedragen på något sätt. Vi får väl se. Hehehe.

 

Skål för oss <3

 

Veckans bästa: #metoo, genomslaget det fick och allt som avslöjats. Fucking äntligen händer det något konkret. För övrigt trendar hashtaggen #balancetonporc i Frankrike just nu. Det betyder ungefär “avslöja grisen”. Helt rätt. Avslöja äcklen! Troll spricker i ljus, som en smart läsare skrev till mig.

 

118 gillar

Comments (15)

 • Maria

  |

  Hej!
  Efter ditt senaste “svar på kommentarer-inlägg” har jag fastnat i en tanke och känner att jag måste fråga hur du tänker! Min kille har en nära tjejkompis vilket jag var helt fine med tills jag fick reda på att de haft en sexuell relation ca 1 år innan vi blev tillsammans (vi har varit tillsammans ett par månader nu).

  Han menar att de slutade ha sex för att de inte ville förstöra sin vänskap och aldrig var intresserade av varandra “på det sättet”. Idag är det bara vänner och jag försöker vara fine med det men det är svårt. För mig låter det konstigt att vara nära vän och ha sex med någon men inte vara kär. Tänker att det typ är definitionen av kärlek. Jag har träffat tjejkompisen någon gång och hon verkar jättetrevlig, nu vet jag inte om jag ska försöka lära känna henne eller undvika.. Vill ju att han ska hänga med sin vän men tycker det är jobbigt när jag vet att de haft en annan relation tidigare. I efterhand ångrar jag att jag ens frågade, vore mycket bättre att inte veta att de legat tidigare men det är ju lätt att vara efterklok 😌

  Tack för en grym blogg, du gör mina dagar lite roligare!
  Kram.

  Reply

 • Sandra

  |

  Något som inte alls har med inlägget att göra – Men när man trycker för att gilla ett inlägg så hamnar jag alltid längst upp på sidan igen, är inne via telefonen, inget jätteproblem men det var väldigt mycket bläddrande 😂

  Reply

  • Egoina

   |

   Oj vad störigt. Så ska det inte vara. Ska kolla upp det 🙂

   Reply

 • Victoria

  |

  Haha alltså jag som såg friggs te i ögonvrån häromdagen och köpte på mig två förpackningar utan att ha smakat på det😂 Tänkte att det är nu eller aldrig- och fy vad gott det var. Sen ångrade jag mig att jag hade smakat och var lite bitter över att jag hade läst tipset. Men då är allt glömt och förlåtet. 🙄 Tack för tipset!

  Reply

  • Sofia

   |

   Haha åhh jag såg också det teet från Friggs och köpte två paket, också i en “nu eller aldrig-anda” haha… Och så gott det var!! Mitt nya favoritté! Blev jätteglad nu att det inte ska utgå 😀

   Reply

 • Sofia

  |

  Måste prova det där teet nu ju! 😀

  Reply

 • Karina

  |

  Som jag sagt tusen gånger! Älskar dessa inlägg även om jag kommenterar sällan. Men sakna commentluv som vanligt haha 😀 Din it-ansvarig verkar ju halvbra 😉

  Reply

 • Petra

  |

  Åh, hög igenkänning på det med lägenheten! Jag och min kille hittade vår drömlägenhet för ett par veckor sen. Vi ”flyttade in” mentalt och jag började planera och köpa inredning då det kändes som att vi skulle få den på paret som bor där. Men då beslutet var upp till hyresvärden att bestämma (hyresvärden träffade vi inte) så valde han någon annan. :(((( vi blev sååå ledsna!!!!! Åh man vill ju inte ha förväntningar men ändå går det inte att låta bli 😥

  Reply

 • Robert

  |

  Haha, åt första punkten. 😉

  Reply

 • Fanny

  |

  Ja känner mig sjukt bitter idag! O sjukt avundsjuk på alla som får och kan få hjälp av sina föräldrar när de ska köpa lägenhet! En annan sparar o sparar o sparar o ändå blir de inte tillräckligt:( bor i Gbg där lägenheterna är svindyra:(

  Reply

 • Anna

  |

  Åh… lägenhetsångest alltså! Själv köpte jag (& mannen) drömlägenheten för två månader sen. Idag försöker vi sälja vår nuvarande lägenhet, på en helt annan marknad än då vi fick den värderad (& som vi tog köp-beslutet på). Så här sitter vi med ont i magen, och HOPPAS att lägenheten blir såld så att vi får ihop kalkylen och cashen för att flytta in i drömlägenheten… så ja… det borde ingå ett antal terapitimmar i samband med lägenhetsköp… 😖

  Reply

 • elin

  |

  Vi blev snuvade på drömlägenheten för två år sen. Vi vann till och med budgivningen (?!) men de ville inte sälja till det priset – trots att det var över utgångspris. Vi blev så jävla sura på mäklaren, snacka om lockpris i annonsen..
  Men iallafall, såhär i efterhand är vi glada att det inte gick vägen med den eftersom vi hittade en ännu bättre ett år senare :)) Ge inte upp hoppet, en vacker dag sker det!!

  Reply

 • Michelle

  |

  Hej Regina! Vill bara berätta ett otroligt roligt sammanträffande som skedde förra veckan. Satt på en restaurang och firade min 2-års dag med min pojkvän. Han gick på toaletten och jag plockar upp telefonen i tidsfördriv. Sociala medier, din blogg osv. Inser att DU också firar din 2-års dag samma kväll. Jag visar min pojkvän så snart han kommit tillbaka. Tror det var en insta-story vi kollar på när han säger ”men Michelle, kolla servetterna, dom är ju också på pinchos”. Vi sitter alltså på samma restaurang fast i helt olika städer (vi i Sundsvall) , samma kväll, av samma anledning. Så roligt! Grattis på er!😘

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh men så kul! Vilket sammanträffande 😄 Grattis till er! ❤️

   Reply

 • Amanda

  |

  (Angående friggs) SKOJAR DU?! Detta är därför jag älskar din blogg, här får man fan de viktiga nyheterna ❤️❤️❤️

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv