Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

05. En liten människa på jorden

YES! Äntligen dags för ett nytt avsnitt av Veckans Smash!

I avsnitt nummer fem pratar vi om blogg-galor och jag minns tillbaka till den första galan jag var på. Vi åkte limousine dit och folk frågade mig vilket märke min klänning hade. En helt ny värld för mig. Moa lyfter ett viktigt ämne, nämligen stress. Jag berättar hur det var när jag nästan gick in i väggen och Moa delar med sig om hur hennes kropp sa ifrån…på ett lite annorlunda sätt en period då hon stressade mycket.

Slutligen lyfter jag det största problem i mitt förhållande. Nämligen att min sambo somnar på soffan… Lyssna på mitt smarta trick hur man sätter dit någon som inte vill erkänna att hen somnat ; ))

Det och mycket mer i Veckans Smash! Lyssna nedan eller sök upp oss i valfri podcastapp.

Häng gärna med på vår facebooksida.

 

24 gillar

Kommentarer (6)

  • Robert

    |

    Får sätta mig och lyssna imorron. 😉

    Svara

  • Petra

    |

    Vad kul, ska lyssna snarast! 🙂
    Ett ämne jag gärna hade velat att ni tog upp någon gång är humörsvängningar i relationer. Mitt humör pendlar upp och ner som jag vet inte vad. Min kille startar aldrig några bråk utan det är jag som är den som blir sur osv. Går det att öva bort sånt? Hur länge kan jag skylla på pms? Han måste ju undra varför jag har det typ hela tiden:/ vissa dagar är jag på topphumör för att nästa bli helt kall, trött, irriterad och extremt svartsjuk på minsta grej. Det är så jobbigt! Efter 4 år tillsammans blir jag orolig att han kommer tröttna på dessa ständiga humörsvängningar med gråt, svartsjuka osv. Är jag ensam om att hålla på såhär? Min kille är ju världens bästa och det finns inga anledningar till misstro. Men att bli svartsjuk för att någon addar någon på fb/insta? Är det normalt? Börjar känna att ”social media” förstör en massa. Finns det något sätt att bli av med det? Har fått premalex utskrivet men mår så illa av dom så har inte tagit fler. Men hur vet man ens vad som är pms och bara ”på dåligt humör”. Känner du någonsin såhär? Om ja, hur brukar du tackla det? Orkar inte bråka med min kille mer. Har lidit av det i tidigare relationer också. Tack för en bra blogg!! <3 kram

    Svara

  • Sofia

    |

    Känner så igen mig i problemet att somna till film/serie. Här är det oftast jag som somnar men jag säger till att vi får fortsätta en annan dag. Maken förnekar alltid att han sover de gånger som rollerna är ombytta. Ska köra på ditt tips 🙂

    Svara

  • Inne hos Ina

    |

    Regina! Jag relaterar så mycket till allt du säger om en partner som sover i soffan! Och det känns så himla skönt att det inte bara är jag som regerar med att bli ”sur”, nu känns det som en mer normal och rimlig reaktion. Håller med dig i exakt ALLT du säger kring det här. Ursäkta överexalteringen här, men som sagt, jag relaterar så himla mycket.

    Svara

  • Cecilia

    |

    Fördelen med att vara singel är att man får titta på hur många avsnitt när och var man än vill.?

    Svara

  • Skåne

    |

    Haha min make somnar varje kväll och slår man över eller stänger av, vaknar han och säger det där tittade jag på!.

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv