Kalas, fishtacos och standup

Det blir mycket ”min dag i bilder” nu tydligen. Lovar att vara en bättre bloggerska snart. Kanske.

 

Jag spelade in podd idag och efter det begav jag mig till Malmö.

 

Lagom i tid för kalas! Ska man ändå konsulta får man ju passa på att få med sig de bra bitarna också. Som när folk fyller år.

 

Min planering blev fel och jag hade missat att äta lunch. Det här blev därför min lunch. Kanske lyxigt, men var helt skakig och sockerchockig efteråt. Har tydligen blivit mesig?

 

Efter jobbet joinade den här fina mig på mat!

 

Det blev fishtacos på Casual. Har velat äta detta sedan…för alltid ungefär och jag blev inte besviken. Så gott! Gå dit!

 

Och efter maten gick jag på standup med Jacob. Det var riktigt bra och faktiskt mycket bättre än jag förväntade mig. Alla levererade.

Ja och det var allt. Tänk vilken bra avslutning på en onsdag bara sådär. Nu är jag på väg hem och ska sova i tusen år helst. Så. Trött. Hörs imorgon!

 

64 gillar

Comments (14)

 • Robert

  |

  Sååå smarrigt! 😉

  Reply

 • Lina

  |

  Hej kompis!

  På tal om sockerchock så lyssnar jag just nu på ljudboken sockerbomben3.0 av Bitten Jonsom och Pia Nordström. Väldigt bra och för mig är det lite av en aha-upplevelse. Rekommenderar!

  Sen undrar jag, alltid när jag kikar in hos dig medan jag lyssnar på ljudbok så pauas den. Det kommer ju inget annat ljud, tänkte först att det är någon reklam på din blogg som ville visa mig ett litet klipp med ljud så den pausar automatiskt min bok men verkar inte så? 🙂 Vet du?

  Ha en fin dag!

  Reply

 • Hanna

  |

  Hej! Vad har du för snygg jacka/kofta på dig? Den svarta pälsiga tänkte jag på 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Det är en kappa från Gina tricot 🙂

   Reply

 • Milissa

  |

  Saknar bilderna på F å era middagar/promenader! Bästa

  Reply

 • Amanda

  |

  Tycker det är SÅ fint att du och Jacob kan umgås så som ni gör, utan avundsjuka. Mitt ex var HELT emot detta. Krav på framtida pojkvän är fan att han ska acceptera att jag ungås med mina killkompisar, annars kan han dra 🙋🏻

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja, det tycker jag helt klart att du ska ha som krav. Det var mitt krav också. Jacob är en av de viktigaste personerna i mitt liv 🙂 Men jag förstår dock att det kan vara svårt eftersom vi är uppväxta i ett samhälle där en man och en kvinna inte kan vara “bara vänner”. Om den framtida pojkvännen är svartsjuk och är fast i sådana stenålders-tankegångar kan du ju försöka hjälpa honom ur det. Kanske han själv varit i en relation där det var strängt förbjudet med kompis av samma kön och att han liksom bara fortsatt tro att “det ska vara så”? Här har jag skrivit mer om ämnet: https://egoinas.se/2017/01/18/att-vara-van-med-nagon-av-motsatt-kon/ Kram! 🙂

   Reply

 • Ida

  |

  <3

  Reply

 • Sofia

  |

  Alltså fikat ser gudomligt ut!! <3

  Reply

 • Johanna

  |

  Jag gillar den här typen av inlägg. Vem gillar inte bilderböcker liksom? 🙂

  Reply

 • Kubra

  |

  Men nä! Dessa inlägg assåå…. är ju helt klart perfekta! Man orkar inte alltid läsa långa texter hela tiden (trots att man gör det ändå för att man älskar din blogg)(du är ju min kompis, jag måste backa dina inlägg). Kram!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha tack <3

   Reply

 • Sofia

  |

  Det var jag som serverade dig på Casual och jag är väldigt glad att du gillade vår mat! 🙂

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv