Välja det man känner för

 

Det känns som att jag haft så mycket att ta tag i på sistone och att min vardag varit ganska stressig (inte så konstigt med alla plötsliga resor till Norge kanske), så det var skönt att starta dagen lugnt idag som på den gamla goda tiden. Jag gick en lång promenad i solen och hade planerat att lyssna på en podcast, men min telefon dog hela tiden. Så irriterande! Jag trodde först att det berodde på att det är kallt. Men kom igen, SÅ kallt är det ju inte. Jag tror faktiskt att det beror på den nya uppdateringen. När ska jag lära mig att inte uppdatera telefonen? Det är ju alltid något som inte fungerar.

Jag tänkte lulla runt här hemma, svara på mejl, sammanställa bokföringen inför kvartalsredovisningen, ta lite bilder till ett samarbete och kanske skriva något vettigt till er. Men min mamma bjöd över mig på lunch, så jag tänkte göra det istället. Skönt när man kan välja det man känner för ; ))

 

Jag är inne i en smoothieperiod just nu, vilket är konstigt för jag har aldrig egentligen gillat smoothie. Dock har jag fortfarande ingen mixer (måste ta tag i det!) och min stavmixer börjar ge upp, så jag blev glad när de hade extrapris på Brämhults i affären.

 

31 gillar

Comments (2)

 • Robert

  |

  Smarrigt! Så skönt att ha friheten att göra det man känner för. 😛

  Reply

 • Kristina

  |

  Jag älskar smoothie! Jag har en mix and go som ligger här hemma och inte används om du är intresserad så maila. Köpte en annan mixer som var bättre för jag gjorde så mycket smoothies 🙂

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv