Min dag i bilder

Mamma hade dukat upp med brunch när jag kom till henne. Första gången jag åt bacon sedan jag såg What the health tror jag. Hade glömt så gott det är.

 

Mmmm titta. Bacon och Philadelphia. Det har ingen dött av. Eller så är det just vad de har. Vad vet jag. Gör ingen freudiansk tolkning av mitt paprika-arrangemang förresten. Heh.

 

Sedan tog jag bussen vidare till nästa stopp.

 

Till Linda och Bella! Så mycket kärlek denna lilla tjej fyller mitt hjärta med är helt sanslöst. Allt är bra så länge jag får vara med henne (och Linda…hehe). Vi lekte med hennes Babblare-tåg.

 

Och byggde torn. Blev så fascinerad när hon bytte ut klossar och vände och vred för att tornet skulle bli så stadigt som möjligt. Mitt lilla geni <3 Men roligast är det ju ändå att välta det såklart.

 

Haha, alltså kolla hur korta mina ben ser ut på denna bild. Nog för att jag inte är den längsta personen i världen, men detta var ju inte direkt den bästa vinkeln. Vinklar spelar roll. (Fråga bara varenda stor Instagrammare som pumpar ut bilder på sig själv i bikini).

 

48 gillar

Comments (10)

 • Sofie

  |

  Även om kommentaren kommer låta dryg är det inte menat, men, varför äter du bacon även om du uppenbarligen har en känsla av att det inte är moraliskt försvarbart?

  Reply

  • Mia

   |

   Antagligen för att hon tycker det är gott?

   Reply

  • Issaev

   |

   Fast nu handlade det ju inte om moral, det handlade om att dokumentären tar upp hur dåligt det är för hälsan och att det är därför hon minskat intaget.

   Reply

 • Elisabeth

  |

  Hej Regina! Har läst din blogg sedan typ.. 2010 och nu är det min tur att behöva din (eller dina bästa läsares) hjälp. Flera i min kompiskrets börjar skaffa barn och jag kan bli så stressad av detta. Jätteglad för deras skull givetvis, men också stressad. Egentligen vill jag inte ha barn nu, är bara 23 och ska gifta mig nästa sommar, men tycker det känns jobbigt att jag och mina vänner inte är i samma fas i livet. Jag är nyexad och söker fast jobb medan mina vänner valt att inte studera vidare och därmed redan har trygga anställningar. Både jag och min sambo längtar efter barn men kanske inte just nu utan om några år. Har du någonsin känt att du och dina vänner hamnar i ofas i livet, och hur hanterar du detta?

  Kram!!

  Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! Ingen risk för att vi gör nån freudiansk tolkning av mitt paprika-arrangemang… Eller vänta nu… 😉

  Reply

  • Robert

   |

   Ditt paprika-arrangemang… Blev fel. Hade inget att göra med att jag kopierade text där. Inte alls. 😉

   Reply

 • Ulle

  |

  Har du och F gått isär?
  Massaor av kramar till dig om så är fallet och såklart ändå massa kramar till dig om så inte är fallet ❤️

  Reply

 • Nilla

  |

  Barn är den bästa medicinen när man känner sig lite nere.. 😊❤️

  Reply

 • Sara

  |

  Men dött för baconet har ju någon gjort faktiskt…

  Reply

 • Åsa

  |

  Nej jag gör ingen tolkning av ditt paprika-arrangemang men nästa mening läste jag som ” Sedan tog jag bussen vidare till nästa snopp.” Well…

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv