Tre bilder från idag

Idag har jag konsultat och skrivit om en tekalender bland annat. Blev konstigt nog sjukt sugen på te under tiden jag skrev om den…? Julkalender med te måste förresten vara bästa grejen ju! Jag är lite sugen på att köpa den, men har inte kommit fram till om det är rimligt eller inte. Här är den om någon är intresserad (adlink). Jag misstänker att den säljer slut snart, men den kommer förhoppningsvis snabbt in igen.

 

När jag kom hem orkade vi inte laga mat, så vi gick till Mcdonalds istället. Kan vi snälla prata om deras smaklösa peppar? Man kan hälla i en hel matsked i sin lilla ketchupkopp utan att det knappt smakar någonting alls. Vad är grejen med det? Köper Mcdonalds in bottenskrapet av all peppar på marknaden? Varför smakar den inget?

 

Det är en sån mellanperiod klädesmässigt nu tycker jag. För kallt med höstjacka och för varmt med vinterjacka. Man får gardera sin tunnare jacka med halsduk och extra kofta. Idag blev jag ofrivilligt 50 shades of grey.

 

36 gillar

Comments (11)

 • Robert

  |

  Blev man ju sugen på McDonald’s på kvällskvisten. Aldrig där nuförtiden. 😛

  Reply

 • Amanda

  |

  Vart är jackan köpt? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Cubus 😌

   Reply

  • Egoina

   |

   Ja 😍

   Reply

 • Susanne

  |

  Ja, deras peppar är skum!! Hade man gjort så med sin vanliga peppar hemma hade det blivit alldeles för starkt.

  Reply

 • Olivia

  |

  Kul med te-kalender! Synd att den var så dyr. Kan liksom köpa 20 paket lipton för samma pris 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   Det var lite så jag tänkte också. Men samtidigt är ju detta ekologiskt, fint te med roliga smaker. Plus att det är kul med julkalender. Men man kan ju göra en egen om man är “snål” 😉

   Reply

 • Sandra

  |

  Halsduken <3 Vart hittar man den raringen? Sen måste jag berätta en sak. För två år sedan så kommenterade jag ett inlägg & bad om receptet på gofikat som fanns på bild & skrev att det kunde bli din födelsedagspresent till mig då jag fyllde år dagen därpå 🙂 När jag var in på bloggen dagen därpå för att se om receptet var upplagt eller om du svarat på min kommentar hade du gjort ett inlägg där du lagt upp min kommentar & grattade mig på födelsedagen. Givetvis skröt jag om det på facebook & länkade till ditt inlägg & blev så glad när det dök upp som minne på facebook i söndags (min födelsedag) Ibland när jag är nere & är i en dålig period så brukar jag tänka på ditt inlägg & bli glad. Sorry för långt inlägg men vill bara säga tack för att du är du & tack för en mycket bra, vettig & rolig blogg <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Har haft den så länge, så jag minns tyvärr inte. Åh vilket mysigt minne <3 <3 Hoppas du lagade gofikat 😍

   Reply

   • Sandra

    |

    Jag bakade gofikat. Det var pollykladdkaka & nutellakanelbullar som jag bad om recept på. Så jäkla gott! 😍😍

    Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv