Follow my blog with Bloglovin

Bästa silverschampot

Innehåller annonslänk.

Numera slingar jag mitt hår ungefär 2-3 gånger om året och anledningen till det är att 1) jag vill inte slita mer än jag behöver på håret, 2) min frisör gör så tunna slingor att utväxten smälter ihop fint med det andra + att jag faktiskt tycker det är fint med utväxt och 3) jag inte tycker det behövs oftare då jag hittat silverschampots silverschampo!

Förr tyckte jag nämligen alltid mitt hår blev så gult ett tag efter att jag slingat det och ville till frisören snabbt igen för att fixa till och lägga i en toning. Jag har testat många olika silverschampo på marknaden, men detta är helt klart bäst enligt mig:

 

Det heter Fudge Clean Blonde Violet Shampoo och ni hittar det här. Det finns i balsam också, men jag tycker faktiskt det räcker med bara schampo.

 

Jag använder det ungefär en gång i månaden och låter det sitta cirka 5 minuter. Vill man ha bort mer gula toner kan man såklart använda det oftare och låta det sitta i längre, men jag gillar när håret är lite varmt och karamelligt. Dessutom sliter ju tyvärr silverschampo också, så man ska inte överdriva.

OBS! Det färgar av sig otroligt mycket så akta händerna om ni inte vill ha blå naglar. Tvättar man sig fort (eller använder handskar) är det inga problem.

 

28 gillar

Kommentarer (25)

 • Robert

  |

  Tack för tips! Man kan inte få för många hårtips. 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Insåg att jag behövde just ett sånt schampo, så jag slog till direkt. Haha! Hoppas nu att mitt hår gular av sig…

  Svara

  • Egoina

   |

   Håller tummarna! Men tror nog det, på mig funkar det iaf 🙂

   Svara

 • Sofia

  |

  Har hört bra om det 😀

  Svara

 • Linnn

  |

  Världens bästa! Har testat många olika silverschampoon men detta är oslagbart

  Svara

 • Ida

  |

  Har det också, bästa jag provat!

  Svara

 • Sara

  |

  För att få bäst effekt med silverschampoo är knepet att använda det i torrt hår(!) som en inpackning, sen låta det vara i ca 20min, tvätta ur och sen vanligt schampoo och balsam efter det. Lovar att det inte kommer finnas en enda gul ton kvar i håret efteråt! Tips till er som vill ha den där grå-askiga tonen i håret ??

  Svara

  • Egoina

   |

   Grymt!! 🙂

   Svara

  • angelica

   |

   Använder du vanligt schampo efter använt silver schampo öppnar du upp håret igen och tvättar bort en del av pigmenten du precis tillfört håret, har man inte super duper mega giga skitit hår ser jag ingen anledning att öppna upp håret 2 ggr i rad det räcker att blöta håret och massera in silver schampot och skölja ur sen balsam för att stänga in pigmenten.

   Svara

  • Magda

   |

   Så man kan ta den så länge utan att de blir lila ton i håret? Så rädd haha

   Svara

 • Sandra

  |

  BÄSTA!

  Svara

 • Emma

  |

  Bästa silverschampot! Men prova balsamet om du får möjlighet, det tar bort det sträva som blir av schampot och förstärker effekten 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tycker det funkar fint med vanligt balsam, men kanske får prova då 😉

   Svara

 • Lovisa

  |

  Jag använder inte shampoot bara balsamet som inpackning, funkar så bra! För budget är TreSemmé (stavning?? Orkar ej googla..) också super om nån vill ha tips.

  Vill också säga att jag har varit så tagen av dina fina tankar och ord om din farmor. Det är de som gör mest intryck på en som det gör som ondast när de lämnar, men också de man inte glömmer. Många kramar till dig <3

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

 • Anna

  |

  Bästa! Vill dock flika in att har man väldigt ljust hår/blekt etc blir det lätt lite lila/grönt om det får sitta i mer än typ fem min vilket iofs bara är kvitto på hur effektivt det är☝️ Otroligt drygt också!?

  Svara

 • Elin

  |

  Har använt det i något år men tyvärr inte längre 🙁 skulle göra nya slingor hos frisören men det blev bara orange hur hon än gjorde. Hon ringde försäljaren av färgen och de sa att silverschampo kan göra så håret blir gult under färgning. Hon hade haft flera kunder som det blivit olika problem med pga detta silverschampo… 🙁
  Det är synd för den är ju så bra!!

  Svara

 • Frida

  |

  Jag har aldrig testat det du rekommenderar men jag kan tipsa om Fanola No Yellow shampoo, det är helt galet bra man behöver inte ens låta det sitta i utan räcker med att schamponera in. Alltså STÖRT bra. Tips tips 🙂

  Svara

  • Elin

   |

   Har letar efter det schampot. Vart hittar man det??

   Svara

   • Olivia

    |

    Håller med, jag är väldigt ljusblond och vill gärna ha en kall/nästan grå ton på håret. Innan använde jag fudge varje gång jag tvättade håret för att bibehålla det kalla, men med Fanolas så räcker det att ha i nån gång ibland!

    Finns på lyko, nordicfeel och eleven bland annat 🙂

    Svara

 • Lina

  |

  Som frisör har jag testat alla möjliga, men kan säga att det finns ett som är minst lika bra (kanske till och med snäppet bättre). Det kommer från ett märke som heter Milkshake, det är helt sulfat- och parabenfritt plus att det inte håret blir så strävt som det blir av silvershampoo. Tips tips!

  Svara

 • Ann

  |

  Är det verkligen bra ? Så svårt att avgöra när det är ett sponsrat inlägg du får ju betalt för att skriva om det..
  Gäller alla bloggare så svårt att avgöra med dessa sponsinlägg ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Va? Är det ett sponsrat inlägg skriver jag “i samarbete med”. Men oavsett om det är sponsrat skriver jag självklart aldrig någonting jag inte menar. Jag skulle aldrig ljuga, inte för några pengar i hela världen. Om du undrar vad som menas med annonslänk har jag skrivit en guide här: https://egoinas.se/reklam/ 🙂

   Och ett tips när bloggare skriver om krämer, produkter etc. är att det ofta går bra att få ett prov på produkten i affären. På så sätt kan du testa innan du bestämmer dig för att köpa. Kram!

   Svara

 • Malin

  |

  Jag gillar också det silvershampoot! Det är det enda jag provat som faktiskt gör skillnad 🙂

  Svara

 • Petra

  |

  Håller med, ett superbra schampo!! Köpte mitt på Ullared för 119:- :)))

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv