Follow my blog with Bloglovin

Tisdag och onsdag i bilder

Denna veckan har varit så konstig. I måndags bokade jag bussbiljett, packade väskan och kunde inte göra annat än att vänta på att bussen skulle gå. Jag stod och lagade soppa, väntade in nya uppdateringar från min familj och tog bilder till bloggen medan jag grät. Så himla konstig situation.

I tisdags vaknade jag upp i Norge och det är jag så tacksam för. Det hade varit så hemskt att vara själv här hemma. Så skönt att vara med familjen.

 

Ingen av oss hade egentligen sovit den natten och vi hade en mysig och lugn dag tillsammans där vi pratade minnen och skrattade och grät om vartannat. Vi bakade kanelbullar (med dubbel fyllning och frosting såklart) och satt på terassen i solen.

 

När kvällen kom bäddade vi i soffan, gjorde det mysigt med kuddar och ljus och sedan lade vi oss där allihop.

 

Vi åt kebab och tittade på en komedi. Någon hade ställt en korg med massor av gullbröd (norsk marsipan/choklad) och två flaskor vin utanför min fasters dörr, så det delade vi på. Så fint gjort förresten. Utmärkt alternativ till blommor.

 

Dagen efter åkte vi till farmors hus. Det var tungt. Att se alla hennes saker, tavlor och kläder utan henne där var så overkligt.

 

Vi tittade på gamla bilder, berättade anekdoter som vi kan använda i minnestalet på begravningen och sedan åkte vi och träffade min farmors systrar. Här är jag, två kusiner och min farmor. Jag är äldst, sen kommer Charlotte och sen Betina. Järngänget <3

 

Hittade massa teckningar och brev som jag hade gjort också. Denna var väl gullig. Tänk vilken tid det måste tagit att byta penna hela tiden. Nutida jag är imponerad över dåtida jags tålamod.

 

Så himla skönt att ha en liten glädjespridare runt sig dessa dagar. Det händer alltid saker när han är i närheten. Helt plötsligt drar han i mig och säger ”E-gina, bli med meg” och så måste jag ta på mig en mask och sen måste vi gömma oss eftersom det tydligen är tjuvar i huset <3

 

75 gillar

Kommentarer (5)

 • Sofia

  |

  Lider så med dig, men du lägger verkligen fram din farmor på ett fint sätt på bloggen. <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack, vad fint att höra 🙂

   Svara

 • Jackie

  |

  Minnen från när min farmor dog kommer tillbaka, ledsamt och kärleksfullt på samma gång… ❤ Älskar att läsa norska, påminner om den goda tiden när jag såg på Skam… ❤?

  Svara

 • Robert

  |

  Så mysigt och smarrigt! De där bullarna… 😉

  Svara

 • Lovisa

  |

  Vad fint att hitta gamla fotografier och brev. Ni måste verkligen ha varit speciella för henne!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv