Follow my blog with Bloglovin

Hem igen

Tack vad fina ni är alltså! Det värmer mitt hjärta något otroligt <3

Nu sitter jag på nattbussen på väg hem igen. Egentligen vore det mest logiska att stanna till begravningen, men jag har en del arbetsrelaterade saker jag måste hem och ta itu med. Dessutom lyckades jag inte få med mig något vettigt överhuvudtaget när jag packade väskan i full fart. Så jag åker hem i några dagar nu och sedan åker jag tillbaka igen.

De senaste tre dagarna har varit så konstiga och jag känner mig helt slut. Nu ska jag försöka sova lite. Hörs imorgon!

 

Jag med farmors gigantiska sminkväska. Sjukt nöjd som ni ser. Fin sminkning också. Om man gillar rouge.

 

Mamma, pappa, farmor och jag.

 

110 gillar

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Vilka härliga bilder. 🙂

  Svara

 • Karina

  |

  Helt underbara foton! 🙂

  Svara

 • Julia

  |

  Alltså Gud vilken mysig röst du har när du pratar norska (tänkte på det när jag såg din instastory)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh tack. Ska prata lite norska i podden för din skull <3

   Svara

 • Lisa

  |

  Regina ❤ jag försökte mig på Tinder igen och det verkar ganska kul ändå. Men hur vet jag om killen är seriös? Och hur lång tid ska det ta innan jag träffar honom? Hur lång tid tog det för dig innan du träffade F?

  Har du eller någon annan bra tips på hur man tindrar? Jag är ju inte ute efter något One night stand liksom.

  Svara

 • Patricia

  |

  Veckans smash finns nu på Podcaster <3 yay

  Svara

  • Egoina

   |

   Yaaj jag vet! Äntligen! Har bara inte hunnit säga det än 🙂

   Svara

 • Sara

  |

  ❤️ tycker du är så lik din farmor!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack <3

   Svara

 • Lovisa

  |

  Vilka fina bilder!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv