Follow my blog with Bloglovin

Nya naglar

Jag har nya naglar!

 

 

Och nu ska jag klaga lite igen. Hehe. På håll är de verkligen superfina och färgen blev precis som jag hade tänkt mig. Men close up är de sannerligen inte snygga. De är jättetjocka och konstigt filade. Jag tog smickrande bilder, men hade jag fotograferat från en annan vinkel hade ni sett att de är sneda på ena sidan och vissa är så tjocka att det nästan ser konstigt ut.

Alltså what a girl gonna do för att få fina naglar egentligen?? Nu gick jag till och med till en salong som jag blivit tipsad om. Jag har verkligen börjat förstå hur stor skillnad det är på vem man går till i nagelbranschen. Det är skrämmande många som inte bryr sig om hygien och inte riktigt vet vad de håller på med. Det borde faktiskt finnas någon form av legitimation för att få hålla på med sånt.

Nåja. Stackars i-landstjej osv. Sanningen är att det är skönt att få prata om lite ytliga saker. Gårdagen kom med två hjärtskärande besked på en gång och var den värsta dagen jag varit med om på väldigt länge. Mitt hjärta är sönder.

 

79 gillar

Kommentarer (25)

 • Emma

  |

  Massa kärlek ♥️♥️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Sara

  |

  Jag ville inte skriva sist för du fick så många tips men nu när du säger att det inte blev bra ändåså känner jag mig tvungen att tipsa om en tjej som heter Abby som finns här: http://www.abbys.se men även om du söker på henne på facebook (Abbys Naglar och utbildning).
  Abby är supertrevlig och jätteduktig och hon har dels sin egen salong men hon jobbar även med utbildning på flera skolor runt om i Skåne.
  Hon gör ett fantastiskt jobb!

  Svara

  • Sara

   |

   Och jag läste inte klart hela ditt inlägg och känner mig nu så kall som bara kommenterade naglarna!
   Jag hoppas att det som hänt kommer att kännas bättre när det lagt sig lite, och vi finns som vanligt alltid här och tänker på dig! Styrkekramar till dig!

   Svara

   • Egoina

    |

    Tack ❤️

    Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Får prova henne 🙂

   Svara

 • Tina

  |

  Sorgligt med tråkiga besked 🙁 All styrka till dig. *kram*

  Svara

 • Carro Blomqvist

  |

  Det ÄR okej att prata om ytliga saker … tycker jag. I en värld som ser ut som den här gör så behövs det också för att man inte ska gå under mentalt, så känner jag.
  Angående dina naglar så ja dom ser fina ut på håll, färgerna är jättesnygga MEN det är svårt att hitta rätt. Haha minns första gången jag gjorde gelénaglar och dom blev så … fail bara. JÄTTELÅNGA fast jag inte ville ha så långa, färgen blev dock fin haha .. Fast dom ska väl ha nått öhm vad det heter bevis för att dom är utbildade o så? Men de kanske dom hade. Tråkigt att du ska ha sån otur och hoppas du hittar någon bra nästa gång.

  Svara

 • Ronja

  |

  Kram till dig.

  Svara

 • Robert

  |

  Jättesnygga! En av dem såg lite annorlunda ut, dock. 😉

  Svara

 • Emmy

  |

  Nu är det visserligen utanför Helsingborg, men i Klippan finns där en salong där en tjej som heter Nina jobbar. Hon är superduktig!
  place4nails_ heter hon på instagram. Jag gör hos henne, de blir superfina. 🙂

  Tråkigt att höra om beskeden du fick. Styrkekramar. ♥

  Svara

  • Jenny

   |

   Var tvungen att gå in och kolla då jag bor i närheten men alltså… Nä? De var ju inte snygga alls! Såg klumpiga ut och många var alldeles konstiga onaturliga former. Tänker att det är såna som vill ha jätteskrikiga och långa ”klor” som går till henne.
   Men de var väldigt tjocka och breda naglar. En duktig ser ju till att själva nageln inte är en halv centimeter tjock.

   Svara

 • Lina

  |

  Fy vad hemskt med två stycken besked på en och samma dag! Skickar kramar och hoppas att det känns bättre med tiden…❤

  Svara

 • Pauline

  |

  Åh nä, det sista… Stora kramar till dig!

  Svara

 • Isabel

  |

  Tråkigt att höra om beskeden! Ibland är det skönt att prata om ett problem man faktiskt kan hantera/förhålla sig till när livet blir så där övermäktigt. Stor kram ❤️

  Svara

 • Isabelle

  |

  Ändå skönt att de ser snygga ut på håll haha! ? All kärlek till dig! ?

  Svara

 • Malin

  |

  Önskar jag kunde skicka lite hjärtelim på posten. Men nagelfärgen var jättefin och tröjan ser härlig ut.

  Svara

 • Pia

  |

  Kram! ?

  Svara

 • Camilla

  |

  Jag beklagar vad det nu än var för jobbigt besked du fick. ?❤️
  Ang dina naglar borde du prova Lisen på Studiocolorista på Drottninggatan 35 i Helsingborg. Hon heter lisensnaglarstudiocolorista på insta.
  Gå in och kolla hennes naglar där. ??
  Massa kramar

  Svara

 • Erika

  |

  Hoppas allt blir bra igen❤️

  Svara

 • My

  |

  Styrkekramar ♥️ Beklagar verkligen bortgången av din farmor, vilken underbar relation ni haft ♥️
  Angående naglarna, vart har du nu varit ? Funderar själv på att göra, och vill inte hamna där ? Har blivit tipsad om en salong på knutan, inte så dyrt och min kompis naglar blev fina 🙂 hoppas det inte är där du varit ? Kram

  Svara

 • Amanda

  |

  ASSÅ HJÄLP! Ser att du också brukar dricka friggs havtorn och mango-te, vilket är mitt absoluta favoritte. Te är ju perfekt såhär på hösten (ja, alltid egentligen men you Get My point), MEN det har utgått hos tillverkaren? Vad i helvete? Vet du något liknande som kanske skulle kunna fylla tomrummet efter friggs? ?

  Svara

 • Karin Jönsson

  |

  Det är alltid tufft att mista någon man älskar, det gör så fruktansvärt ont! Det kommer att bli bättre, men det tar lite tid…låt det ta tid, det är så individuellt hur lång tid det tar innan man kan gå vidare, men det är viktigt att få sörja färdigt!

  Vad gäller dina naglar…jag går sedan massor av år på Nagelhuset i Ramlösa, ganska nära tågstationen där. Jag har gått därifrån varenda gång och varit supernöjd! Servar dig med telefonnumret dit: 0701715734

  Lycka till…och var rädd om dig!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv