VECKANS

Veckans bästa: Igår när vi sjöng för Linda och hela restaurangen sjöng med. Den var så fint gjort och blev så härlig stämning. Från och med nu ska jag alltid sjunga med när någon firas på restaurang! Ni också. Gör det! Man blir så glad.

Veckans sämsta: Att jag spelade in podcastavsnittet utan mikrofon såklart. Känner mig så himla dum. Jag har alltså spelat in inte bara ett, utan TVÅ avsnitt där jag suttit och pratat in i min mikrofon utan att förstå att den inte spelar in. Måste ju vara en bedrift. Jag kan faktiskt vara den enda i världen som lyckats med det.

Veckans godaste: Igår när vi åt på Cardinal. De hade en krysslista som man fyllde i. Perfekt enligt mig. Älskar att kunna beställa utan att behöva prata med någon.

 

Mina val.

 

Tadaaa! Med pommes och massa sås sidan om <3

 

Veckans pinsamma: Igår när jag trodde att en tjej skulle åka hem, så jag kramade henne hejdå, men så skulle hon inte hem? Jag hade bara missförstått. Och så känner vi inte ens varandra, så det var bara så awkward.  Sen sa jag till en annan tjej att hennes hud var mjuk. Känner inte henne heller. Alltså vad är fel på mig?

Veckans babyboom: Jag har två kompisar som fått barn denna vecka! <3 <3

Veckans mysigaste: Att sova på hotell med F. Jag tycker alltid att det är tusen gånger mysigare att sova i hotellsäng än hemma. Jag kan inte riktigt relatera till människor som alltid föredrar att sova i sin egen säng. Jag sover mycket hellre inte i min egen säng. Hm. Kanske borde köpa ny säng?

 

Moi i lördags när jag och F checkade ut från hotellet och gick på stan. Blus finns här, skor från Vagabond, poncho från Åhlens, jeans finns här och solglasögon från Le Specs (adlinks).

 

24 gillar

Comments (16)

 • Emma

  |

  Roligt inlägg 😁. Fortsätt gärna med det

  Reply

  • Egoina

   |

   😀

   Reply

 • Sofia

  |

  Hahaha du är så rolig!

  Reply

 • Bella

  |

  Men hallå?! Du glömde ange stekgraden på oxfilén! Det står ju till och med “OBS! Markera önskas stekgrad!” Kommer inte kunna sova bra inatt, detta kommer lätt hålla mig vaken grubblandes 😱

  Jag resonerade som dig avseende hotellsängen, ända tills förra året då vi köpte en ny säng. Titta in på SOVA och be om en sängprovning! Vi köpte en Hilding kontinentalsäng (svenskproducerad!) för ca 50000 kr, det sved i plånboken men det var den värd! Gratis hemleverans dessutom (ca 6 v leverans), toppen om man inte har bil/släp eller som vi har 22 mil till närmsta SOVA-varuhus. Typiskt okul att köra med släp totalt 44 mil… 😬 Riktigt proffsig service i Luleås butik i alla fall 👍🏻 Annars har jag hört ganska gott om Ikeas sängar, lite billigare än vår säng om man inte har en sängbudget för 50k.

  Reply

  • Egoina

   |

   OMG upptäckte det nu. Så sjukt att jag glömde! Men fick medium som jag ville ha 🙂 Haha så roligt! Vi var faktiskt och kollade säng för några månader sedan och det slutade exakt likadant för oss. Vi började med att kolla på en för 10.000 och sedan var vi helt plötsligt uppe i 50.000-klassen. Helt sjukt. Vi vill köpa ny, men tycker det är så svårt att välja eftersom det är ett så stort köp och finns sååå mycket att välja på.. 🙂

   Reply

 • Sara

  |

  Men neeej, varför väljer man pommesfrivilligt över andra potatisalternativ? Helt oförståeligt haha 😩

  Reply

  • Egoina

   |

   Fick akut pommessug. It’s a thing!

   Reply

  • Nathalie

   |

   Pommes på restaurang är ju det bästa 😍 Eller så är det bara jag som är tråkig haha

   Reply

 • ab

  |

  Re: Veckans pinsamma, gällde det alltså människor du inte känner så bra eller människor du inte känner alls?

  Reply

  • Egoina

   |

   Människor som jag inte känner så bra. Träffade dem igår, på middagen. Hehe. 🙂

   Reply

 • Johanna

  |

  På Le Cardinal MÅSTE man ta potatisgratängen. Alltså man kanske TROR att man har ett val i och med kryssmenyn, men alltså nej, man måste ta gratängen!! Det är gratängernas gratäng! Och ja, den är värd att snackas såhär mycket om. Förlåt för mitt totala insnöande på den men vi äter där minst en gång om året, firar alltid våra årsdagar där och jag trånar efter gratängen resten av året sen, så när jag ser att någon äter där utan att ta gratängen gör det lite ont i mig. Haha!!
  Med vänlig hälsning, gratänggalen tjej, tydligen!

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha älskar engagemanget! Den är jättegod, förlåt i förhand nu, men jag tycker att det är för mycket vitlök i den. Har blivit känslig för vitlök på sistone. Så tråkigt 🙁

   Reply

 • Robert

  |

  Haha, jag slipper helst sjunga i vilket fall som helst. Tveksamt om nån skulle bli glad av det. 😉 Smarrigt där med maten dock. 😉

  Reply

 • Li

  |

  Veckans pinsamma: När jag gratulerade min nya chef (som jag btw över huvudtaget INTE känner och min anställning börjar inte förrän i oktober) till bebis i magen, och hon bara “eh jag är inte gravid, jag ser bara ut såhär”, och jag förutom att redan ha gjort bort mig svarar “jaha, grattis till det då!”. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

  Reply

 • Amanda

  |

  Haha ja, då måste ni köpa ny säng! Och kuddar, och lakan. Köpte en säng för 6 år sedan (också Hilding från sova) för 23000. Var bara 20, men gick från timlön till månadslön och fick då alltså två löner samma månad. Då tyckte “alla” att jag var dum i huvudet, men den sängen är det bästa jag någonsin köpt. Var i januari också, så minns att den var nedsatt nästan 10000. Sedan dess har jag kompletterat den med finlakan osv i samband med födelsedagar och liknande (haha och via bloggtävlingar). Uppskattar den dagligen, jag och min sambo pratar minst en gång i månaden över hur bra den är. Ja, det finns mycket att välja på. Men var lite lagom trött när du provar så vet du direkt vad du inte vill ha! Du kommer inte att ångra dig.

  Reply

 • Johanna

  |

  Åh, så fin i knut!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv