Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ikea, Idol & semi-nyttigt naturgodis

Idag har jag klivit ut ur min comfortzone och gjort en grej som jag varit nervös över länge. Vad får ni veta snart. Förutom det har jag jobbat framför datorn hela dagen. När F kom hem från jobbet var jag adrenalinig samtidigt som jag var så trött i huvudet och sa ”ta mig ut härifrån, var som helst”. Det slutade med att vi åkte till………..Ikea. Så kul är vi.

 

Det blidde mat där. Jag ser nu att F tydligen har någon färgad vätska i glaset och inte vatten som jag sa att vi skulle ha när vi betalade i kassan. Dålig kommunikation där. Får nog ringa till Ikea och rätta mitt misstag.

Sa ingen någonsin.

Nu sitter vi i soffan och ska se ikapp något avsnitt av Idol. Jag är ju världens Idol-fan nummer ett, men F gillar inte det. Han går dock med på att se auditions så jag får suga ut det enda Idol-sällskapet jag lär få.

 

Så kul när man köper naturgodis och tänker att man är ”lite nyttigare” och så är allt man köper doppat i choklad och 80% är dessutom med lakrits inuti.

 

53 gillar

Kommentarer (3)

  • Jessica

    |

    Jag såg här om dagen på ikea att maten hade höjts i pris.. och då ingick dryck! Vet inte om det är så på alla, så luras med vatten går inte längre 😀

    Svara

    • Egoina

      |

      Whaaat! Och jag som tog vatten ?

      Svara

  • Jasmine

    |

    Hahah all dryck ingår i menyerna så drick så mycket läsk ni vill 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv