Follow my blog with Bloglovin

Bästa överlacket och prisvärd concealer

Två tips på skönhetsprylar idag. Man kan ju inte få nog:

 

Först ut är ett överlack, närmare bestämt Essie Gel Couture Top Coat. För ett tag sedan fick jag tips om att Essies Gel Couture nagellack håller jättebra. Det gör dem. Dessutom är borsten bred vilket är ett måste i min nagellacksvärld. Så mycket enklare att måla då.

 

Men! Tips tips! Jag har upptäckt att man bara kan använda överlacket till vilket nagellack som helst egentligen så håller det mycket bättre. Bättre än någon annat överlack jag har provat! Så om ni inte vill köpa en uppsjö dyra nagellack från Essies Gel Couture-serie så investera i endast överlacket.

 

Sist ut är den här. En concealer från H&Ms egna märke som var förvånansvärt bra. Perfekt konsistens och håller lika länge som andra (dyra) concealers.

 

Jag valde färgen Almond Beige som tyvärr var för mörkt för mig vad gäller syftet jag vill ha den till (under ögonen), så jag ska köpa en ny. Men det gjorde inte så mycket utan jag duttar den i ansiktet och sedan blandar jag ut med min dagkräm och får en perfekt BB-kräm istället. Det får vara tips nummer två!

 

43 gillar

Kommentarer (15)

 • Evelina

  |

  Ett litet tips tillbaka i all välmening.. 🙂
  Det blir mkt snyggare om du inte målar nagellack på nagelbanden utan börjar lite nedanför istället.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag skakar så mycket på händerna, så har tyvärr inte färdighet nog att kunna göra det. Jag är glad att det kommer nagellack på naglarna överhuvudtaget, resten slits bort efterhand 😉

   Svara

   • Elin

    |

    Jag är sjukt slarvig när jag målar naglarna. Det som hamnar utanför är ju ändå borta efter något dygn haha

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha precis! Det är bara att ösa på lite 😉

     Svara

   • Lisa

    |

    Hahaha samma här! Jag ser ut som en treåring när jag är klar men tar bort det som kom utanför med varmvatten i duschen ?

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha exakt så. Man bara gnuggar lite med handduken 😉

     Svara

 • Lisa

  |

  Essie fungerar inte på mina naglar och jag vet seriöst inte varför! Med en gång jag lägger på det så släpper det 20 minuter senare så får använda Mavalas. Det är i och för sig inom min budget haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ska spana in Mavalas 😀

   Svara

 • Sofia

  |

  Måste prova H&M:s concealer isåfall! Om den är cruelty-free, vet du nåt om det? 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Så spännande! Aldrig testat de produkterna. 😉

  Svara

 • Sofie

  |

  Ooh tack för tipsen! Har du testat överlacket från Seche Vite? Jag har kört med det i flera år, älskar att det kan användas ovanpå fuktigt nagellack och att det sen torkar supersnabbt! Har aldrig tålamod att vänta på att det ska torka 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja. Gillar också att det torkar snabbt, men på mig håller det inte bra tyvärr. Men vet att många älskar det, så jag kanske bara fick ett måndagsexemplar?

   Svara

   • Sara

    |

    Tror nog att det är för att du råkar komma på huden när du lackar, då blir det enormt mycket sämre hållbarhet! Nagellack fäster bara på nageln, ej hud! Därför ska man ju helst också avlägsna nagelbandshinnan som sitter på nagelplattan innan lackning. Du ska även försluta hela lagret färg med topplack, även runt den fria kanten, dvs nageltippen. Det är en konst att lacka naglar, ALLA kan få hållbart nagellack, man måste bara preppa och lacka på korrekt vis. Somliga har fetare naglar och behöver torka ut dom innan lackering tex. Mvh nagelteknologen som brinner liiiiite för mycket för naglar 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv