Follow my blog with Bloglovin

HÖSTLISTAN

 

Det är något knäppt med bloggen idag och jag har stressat med det hela morgonen. Jag kan exempelvis inte nå den från telefonen och det går inte att ladda upp bilder, men vi jobbar med det så det borde snart vara löst. Nåja. Jag kom på att jag kan faktiskt göra ett inlägg där jag bara återanvänder bilder i arkivet istället. Så här kommer en höstlista!

För det är ju höst nu! Eller inte riktigt, det är väl fortfarande sensommar. Men vi har gått in i september och snart slår hösten till. Vänta bara.

 

Beskriv din höst i tre ord?

– Kul, utvecklande och mysig. Ser så mycket fram emot min höst med andra ord!

 

Vad är dina planer för hösten?

– Jag känner mig utvilad och som att jag liksom har läkt och har mer energi nu efter mina nästan fyra månader med endast bloggen (+krönikor), så nu är jag redo för nya utmaningar och projekt. Vad det är får ni veta redan i veckan hoppas jag. Ahhh. Spännande!

 

 

Hur höstmyser du?

– Tända ljus, filt, vetevärmare, choklad och te. Åh, längtar efter att kunna tända massa ljus utan att det blir för varmt. Vet inte vad det är med mig och doftljus. Det är som knark.

 

Vad är det bästa med hösten?

– Att man kan vara inomhus med gott samvete och slipper känna att man “måste gå ut” bara för att det är fint väder. Såg att jag skrev det förra året också, men det är faktiskt det bästa enligt mig. Jag får aldrig väderångest för min egen del, men jag tycker det är jobbigt att veta att andra tycker jag är konstig som inte “utnyttjar vädret”. Känner liksom en allmän press på mig att jag måste tycka det är så jäkla gött att vara ute i solen varje dag?! Ska bli skönt att slippa det.

 

Vad är det sämsta med hösten?

– Att det snart blir snuskigt kallt igen och jag kommer glömma bort hur det känns att ha känsel i fötterna exempelvis. Jag tycker faktiskt att hösten är värre än vintern vad gäller kyla. Fryser alltid mycket mer då. Men det kanske är för att man inte vant sig än?

 

 

Hur ser din höstoutfit ut?

– Lager på lager på lager. Fryser alltid som sagt. Min standarduniform går alltså efter målet “ha på sig så många plagg som möjligt”. Ponchos och halsdukar är tacksamt.

 

Vad kommer du dricka i höst?

– Varm choklad, te och kaffe med kardemumma och kanel.

 

Vad är den höstigaste maträtten?

– Soppa. Har varit sugen på det länge nu, så det ska jag nog ta tag i snart. Ska nog laga rostad paprikasoppa. Mmm.

 

Längtar tills sandwich pepparkaka finns att köpa igen. Bästa uppfinningen ever.

 

Ska du resa någonstans i höst?

– Kanske det. Jag är sugen på en weekend någonstans. Annars tänkte jag åka till Norge snart igen.

 

Hur förbereder du dig inför vintern?

– “Ska ta tag i det här med vinterjacka”, skrev jag förra året. Jag hittade tyvärr ingen, så det blev inget med det. Men vet ni! När jag var i Norge hittade jag faktiskt en som passade och var precis som jag vill ha den. På rea dessutom. 70% rabatt!! Woho. Det här blir vintern då jag inte kommer att frysa! Hahaha ok. ELLER HUR. Frysa mindre i alla fall.

 

Höstlistan 2016. Usch stackars stressade människa känner jag när jag läser det där. Tänk om jag visste att jag skulle ha det så här bra ett år senare.

 

43 gillar

Kommentarer (8)

 • Vanessa

  |

  Tänker detsamma när ja läste den, puh vad du stressade! Bra att du tog tag i det, livet är fanför kort för att stressa och bränna ut sig. ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Så sant! Så glad att satte mitt mående först 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  Får också sån där sommarångest! Skönt o känna att man inte är ensam.

  Svara

 • K

  |

  Visa vinterjackan!! ?

  Svara

 • Robert

  |

  Svinkallt ute idag. Man behövde nästan handskar på sig när man cyklade. 😛

  Svara

 • Vendela

  |

  Tror att du fryser mer på hösten för att det är fuktigare nu (ja, det är väl höst nu?) än vad det är på vintern. Fukt plus kyla känns kallare än tort plus kyla

  Svara

 • ab

  |

  Bra att du mår bättre nu och att du vågade göra de förändringar som behövdes för att skulle få en chans till återhämtning.

  Svara

 • Mli

  |

  Vill också se jackan 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv