Follow my blog with Bloglovin

Classic Petite Bondi

I samarbete med Daniel Wellington.

 

 

Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Det absolut bästa med att vara ambassadör för Daniel Wellington är att jag har så många fina klockor. Känner mig så bortskämd! Nu har jag ett nytt fint tillskott, låt oss kika:

 

Classic Petite Bondi heter den och har 32mm urtavla, vitt läderband och detaljer i roséguld (finns i silver också). Detta är min första helt vita klocka. Något jag inte visste att jag saknade, förrän min kompis Sofie köpte en sån här i somras och jag blev sååå avundsjuk. Haha.

 

Serien Classic Petite är min favorit. Jag tycker är att urtavlorna har en perfekt storlek till min handled. Jag använder varianten med meshband nästan dagligen och nu har jag ett vitt band att byta till också.

 

Just nu har Daniel Wellington sin populära ”Free strap campaign” som innebär att man får ett gratis, valfritt klockarmband när man köper en klocka. Kampanjen gäller fram till den 4 september.

Jag har en rabattkod till er också! Om ni anger EGOINAS får ni 15% rabatt på allt på hemsidan. Dessutom kan rabattkoden kombineras med kampanjen. Alltså: 15% rabatt och ett gratis klockarmband! HÄR kan ni se hela sortimentet.

 

25 gillar

Kommentarer (9)

 • magdalena

  |

  Vart har du köpt din superfina tröja? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är en klänning från Indiska 😀

   Svara

 • Filippa

  |

  En fråga kopplat till detta inlägg och ett tidigare inlägg. Du la då upp bild på dig och glassen och skrev nått i stil med att bästa med jobbet är när du måste köpa glass pga rekvisita. Någon hade då kommenterat negativt och ba köpte du bara för den bilden…Hur stort behov har du av att besvara en sådan kommentar? Dvs att berätta att det var för detta samarbete, flummig fråga kanske men vill du gärna rättfärdiga då eller bryr du dig inte om vad den personen då tycker/tror? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, så roligt att du frågar! Jag svarade nämligen på kommentaren, men ångrade mig sedan och tog bort den. Jag tolkade dock inte kommentaren som du, utan trodde att hon menade typ ”är detta det enda inlägget du kommer lägga ut ikväll, en kort text om att du ätit glass”, att det var dåligt typ. Men hon kanske menade som du skrev, jag vet inte. Men för att komma till din fråga. Ibland känner jag ett behov av att rättfärdiga och förklara, men jag försöker bli bättre på att strunta i det. Det kommer ändå alltid finnas någon som tror och tycker saker oavsett hur mycket jag än förklarar, så det är nog bäst att bara låta dem 😉 Kram!

   Svara

   • Filippa

    |

    Jaha intressant!! Jaa men vad bra, folk kommer tro saker ändå och man vet ju själv hur det ligger till och det som är viktigast!

    Svara

 • Robert

  |

  Funderade bra länge på vad den där enorma glassen hade med inlägget att göra, haha. 😉

  Svara

 • Emelie

  |

  Å vad fin! Tänkte faktiskt fråga om du inte skulle ha en rabattkod hos DW snart. Är sugen på den du har i mesh men nu kan jag ju få vitt band till också!! 🙂 Tack!

  Svara

 • Danielas Dagbok

  |

  snygg klocka och SUPERVACKER du är på bilderna! <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv