Follow my blog with Bloglovin

Rekvisita när den är som bäst

Denna dag har gått i ett! Jag vet seriöst inte var den tog vägen. Jag har inte hunnit med ens hälften av vad jag skulle göra. Tur det finns fler dagar denna vecka.

 

Titta nöjd tjej när jag äntligen fick äta den här glassen idag. Jag behövde den nämligen till en bild. Rekvisita när den är som bäst.

 

41 gillar

Kommentarer (7)

 • Josefine

  |

  Har läst dina inlägg om hudvård och jag älskar såna inlägg! Men jag har en fråga angående rengöring, dagkräm och nattkräm.. vad använder du för nåt där? Eller har jag missat att du skrivit om det? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag kan göra ett sånt inlägg och visa mina favoriter. Problemet är bara att jag inte har en serie jag gillar (ÄN, jag håller på att testa mig fram 😉 ) utan använder lite här och där. Just nu använder jag faktiskt sminkborttagning från Kicks, dagkräm och ögonkräm från Apoteket och nattkräm från Babor 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Är detta det ända du lägger ut, en bild och text om att du äter glass,?

  Svara

 • Elli

  |

  Om du vill testa en bra ögonkräm så tipsar jag om khiels! Bästa skiten! Kostar väl en 200-300kr MEN håller hur länge som helst.

  Svara

 • Robert

  |

  Den var stor, haha. 😉

  Svara

 • Pauline

  |

  Var är glassen ifrån? Hehe, min pojkvän har pratat i typ ett halvår om ”sån hög, lite hårdare mjukglass som finns i olika smaker” så måste undersöka!

  Svara

  • Egoina

   |

   Köpte på Väla, de har ”amerikansk glass” där 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv