FREDAGSLISTA

Humör idag?

– Glad och förväntansfull. Jag har en överraskning till F idag. Vi ska mötas klockan 14.00 och sedan ska vi åka iväg. Han vet inte vad vi ska, de enda instruktionerna han fått är att han ska “klä sig för kräftskiva” och att han ska ha grejer så att han kan sova över. Gaaaaaaaaah. Jag är typ mer spänd än vad han är. HATAR att hålla hemligheter, är så sämst på det. Det kryper i hela kroppen. Har nästan råkat avslöja mig fem gånger redan.

 

Dagens planer?

– Överraskningen! Innan dess ska jag jobba, förbereda inlägg för helgen och hämta paket.

 

Helgens planer?

– Ja, det där hemliga (ok, nu börjar jag bli dryg) och sen vet jag inte. Har inget planerat förutom det, vilket faktiskt är skönt eftersom mina närmaste fem helger är fullspäckade.

 

Vad var det roligaste som hände i veckan?

– I måndags när min kusin blev illamående efter att ha åkt bil. Hon stod på parkeringen en stund för att må bättre och när vi skulle gå därifrån gick hon några meter framför mig. Jag såg hur en kvinna är på väg förbi henne och ska gå om henne på höger sida och precis då vänder hon sig mot kvinnan och lägger av världens sjukaste rap. Alltså jag har aldrig varit med om något liknande. Hon såg ju såklart inte kvinnan och vände sig med tanken om att “vända sig bort”. Men det såg ju så medvetet ut, som att hon verkligen siktade på denna stackars kvinna. Kvinnan såg chockad ut och skyndade bort från parkeringen och jag och min kusin skrattade nonstop i typ fem minuter.

 

Raparn’

 

Veckans fundering?

– Jag vet inte hur jag ska göra med Snapchat och Instagram! Hej i-landsproblem, men jag grubblar på detta nästan dagligen. Jag lägger ju upp storys på Snapchat oftast, men byrån jag jobbar med pushar på att jag måste lägga upp storys på Instagram också, speciellt eftersom jag är dålig på att uppdatera Instagram generellt.  Men det känns så tråkigt att dubbelposta. Eller? Den senaste tiden har jag skapat olika material till båda kanalerna (ej hållbart) och dubbelpostat lite eller struntat i Instagram. Måste nog bestämma mig. Vad tycker ni? Ska jag dubbelposta, eller ska jag strunta i någon av dem. Vilken i så fall? Jag vet att ni röstade på Snapchat sist jag vädrade detta och jag gillar också Snapchat mest egentligen, men fler och fler flyttar till Instagram och det positiva med Instagram är att det är fler som följer mig där och ni har möjlighet att svara mig vilket jag tycker är trevligt. Vad tycker ni?

 

Vad gjorde du för ett år sedan?

– För exakt ett år sedan var jag på Formex med mitt förra jobb för att spana på nyheter och köpa in nya prylar. Det var långa trötta dagar. Låt oss kika på hur det såg ut:

 

Såhär gullig var jag. Hade plattat håret i typ två timmar ser jag?

 

Vi kom på att om man borstade tänderna då och då så blev man pigg. Så det gick vi och gjorde på de offentliga toaletterna. Såg kanske lite knäppt ut. Det är förresten fail att det funkar så. Det är mitt problem typ varje kväll. “Åh, vad jag är trött, borde borsta tänderna och gå och lägga mig”. Resultatet = jag är pigg igen.

 

Vi hade genomskinliga dörrar till toaletten på vårt hotellrum! VARFÖR gör man såhär? Alltså jag blev ju typ förstoppad under denna resa eftersom vi delade hotellrum. Och även om man skulle åka med typ sin partner så vill man väl ändå inte att toalettdörren ska vara gjord av glas? Eller? Vad är det för sjuka människor som vill det? HUR gick detta förslag igenom?

 

Vad hoppas du händer i helgen?

– Jag ska inte tjata om att vi ska hitta vårt framtida boende för det händer ju aldrig : (((( Men jag hoppas vår lilla getaway blir kul i alla fall. Trevlig helg alla!

 

61 gillar

Comments (36)

 • Hanna

  |

  Jag tänker att det blir ohållbart för dig att dubbelposta hela tiden, + jobbigt för de som följer båda kanalerna. Jag tänker nog instagram/instastory som mer “professionell” och snap som kul privat typ och att om du ska satsa på en så kör instagram!

  Reply

 • Jennie A

  |

  Jag röstar för Instagram, har inte Snapchat och förstår mig inte på det heller 😝

  Har också bott på hotell med fönster till badrummet, rakt in i duschen rättare sagt. Hade dock persienner, men utifrån 😳

  Reply

 • Mli

  |

  Plzzz snapchat! Ah. Hatar instastories eller vad sjutton det ens heter. Ugh. Har ofta avinstallerat hela insta pga får bara ångest av att gå in där 😅 För min del får du gärna dubbelposta!

  Reply

 • Robert

  |

  Haha, åt rapandet… 😉 Öööh, det där med insyn till dusch/toalett verkar ju helt sjukt. 😮

  Reply

 • Joseifn

  |

  Instagram! 🙂

  Reply

 • Bella

  |

  Instagram är mycket mer professionellt än Snapchat. Lättare att “prata med varandra” via Instagram jämfört med Snapchat. Tror det är fler i din målgrupp som använder sig av Instagram. Om jag ser till min umgängeskrets (personer i åldern ca 26-35 år) så använder väldigt få Snapchat. Är mer yngre/tonåringar som använder sig av det.

  Reply

  • Emma

   |

   Jag är 28 och alla mina vänner har snap

   Reply

  • Mli

   |

   Tvärtom här med, fler som använder snapchat än instagram. Mina vänner är 25-35 😀

   Reply

  • Elin

   |

   Haha tvärtom här med, typ alla mina vänner/yngre bekanta (18-30) har och använder snapchat. Instagram är mer professionellt och jag känner många som använder det (inkl jag själv) för att marknadsföra sig själv. Snapchat är mer privat/oseriöst. Hade dock helst sett Egoina på båda, kanske mer professionellt på Insta och mer privat på snap?

   Reply

 • malin

  |

  Röstar för Instagram!

  Reply

 • Jennie, Lova och Pol

  |

  Instagram/storys alla dagar i veckan! Känns mer professionellt tycker jag 😊

  Reply

 • Evelina

  |

  Instagram är bäst!

  Reply

 • M

  |

  Röstar för instastory! Snapchat använder jag bara till nära vänner, känns mer privat😃 Trevlig helg!! Ska bli kul att se vad överraskningen är😍

  Reply

 • Emma

  |

  Jag tittar otroligt sällan storys på insta. På snap tittar jag varje dag. Så om du dubbelpostar gör det mig inget 🙂 men sluta inte gärna med snap :/

  Reply

 • Bella

  |

  Ett liten notis till dig; uppdatera din “Vem är Egoina”-flik. Där står bl.a. att du fortfarande arbetar på Bluebox.

  Reply

  • Egoina

   |

   Ahh tack! Ska fixa på måndag 🙂

   Reply

 • @inredningsdesign

  |

  Med tanke på att Instagram har börjar fp funktioner likt Snapchat så tror jag man bör välja Instagram (ur ett rent komersiellt tänk). Det är lättare att få spridning via Insta där man kan tagga andra samt själv bli taggad. Fast jag är ju en Instagramnörd… 🙈

  Reply

 • Ida

  |

  Instagram! 🙂 Men det är mest för att jag själv använder denna mest och är dålig på att använda, och följa andra på snapchat. Använder det oftast till att ta bilder på mig själv med olika filter, helst de med jättemun eller liknande. 🙂

  Reply

 • Isabelle

  |

  håller med Emma!! Tittar på snapchat flera gånger om dagen – instagram kikar jag in och söker upp om det är nåt speciellt jag vill se (typ din överraskningsresa). Tycker det är så drygt och så ofta #KÖPTMATERIAL på instastorys. Plus att jag HATAR boomerang också haha 😂

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha hatar också boomerang 🙈

   Reply

 • Nathalie

  |

  Det där med Instagram eller Snapchat beror kanske lite på vad du vill posta och så. För mig iallafall så känns Instagram stories lite mer “öppet” eftersom alla som går in på din profil kan se, och du kan även hashtagga och lägga till plats osv vilket gör att det får större spridning. Medan med Snapchat så måste någon adda dig för att se din story och då ser du ju vem som lagt till dig och sånt, och det känns lite som att man kan posta lite privatare och det är mycket mer chill. Jag själv har inte alls lika många “vänner” på Snapchat som jag har följare på Instagram, så jag uppdaterar oftare Snapchat eftersom jag känner att jag inte behöver bry mig lika mycket om hur många som kommer se det.

  Gud vilken onödigt lång förklaring det där blev haha. Men jag tycker att du kan ju dubbelposta ibland och sen märker du kanske själv om det är något som du helst endast vill ha på Snapchat/Instagram. 🙂 Som personer tidigare kommenterat känns ju Instagram mer “professionellt”, men jag brukar även adda folk på Snapchat som jag vill ha lite mer det “privata” av.

  Reply

  • Egoina

   |

   Så sant! Så är det ju 🙂

   Reply

 • Jenny

  |

  Snapchat. Tycker det är smidigast där. Glömmer typ titta på storys på Instagram. Dubbelposta inte. Sjukt irriterande

  Reply

 • Cecilia

  |

  Insta! Har aldrig förstått mig på snap… och jag älskar boomerang 🤓

  Reply

 • Lina

  |

  Instagram! 🙂

  Reply

 • Pia

  |

  Röstar på Instagram 🙂

  Reply

 • Sara

  |

  Kan du inte posta typ varannan gång på snap och instagram. Behöver väl inte vara på båda samtidigt?

  Annars röstar jag på Instagram. Det där med Snapchat är ett mysterium för mig.

  Reply

 • Jackie

  |

  Behåll Snapchat! Mycket roligare! 😉

  Reply

 • Marias bokhylla

  |

  Alltså de där glasdörrarna. Ett hotell jag och min sambo bodde på hade glassdörr (tack och lov frostad) som inte heller gick att låsa på något sätt. Och dessutom var toalettstolen så att man såg den genom dörren oberoende av var man befann sig i rummet. Det var ju sådär. Lite jävla mysterium vill man ju ha ändå. Dessutom hade vi med sonen (drygt 1 år vid tiden) som hade som största hobby att öppna dörren när någon satt därinne. 😝

  Reply

 • Emma

  |

  Instagram! 🙂

  Reply

 • Sofia

  |

  Helt klart instagram!

  Reply

 • Karina

  |

  Hade genomskinliga dörrar och väggar i göteborg jag med när ja tittade på Håkan i somras. Dummaste ever haha.

  Reply

 • Martina

  |

  Jag är för gammal för snapschat, jag hänger liksom bara på Facebook. Men har Instagram också till att följa kändisar på. Får räcka så, snapchat kan jag nog klara mig utan. Så jag röstar ju så klart för Instagram.

  Reply

 • Marie

  |

  Iiiinstaaaa! 🙂

  Reply

 • Maya Larsson - Entreprenörskap & pepp

  |

  I egenskap av kommunikationsstrateg vill även jag slå ett slag för Instagram framför Snapchat! Precis som du själv och många i kommentarsfältet resonerar så finns det betydligt större möjligheter med Instagram Stories – både för att bygga varumärke och interagera med följare. Snapchat HAR en betydligt yngre målgrupp och är mer anpassad för “kompis-till-kompis”-kommunikation, så är det bara!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv