Follow my blog with Bloglovin

Några bilder från telefonen

Låt oss kika på random saker jag fyllt min kamerarulle med på sistone:

 

En dag var jag och Sara och fikade och efteråt provade vi hattar. Jag ångrar att jag inte köpte en faktiskt. Eller en sån här halv-keps. Det var sjukt inne när jag var liten. Vad hände egentligen? Så smart grej ändå.

 

Tog en inspobild hemma hos min kusin när jag var i Norge. Tycker det är så fint med betongbord. Vill också ha! Den dagen jag har hus (eller ett boende som ett matbord får plats i) ska jag ha ett. Min kusin berättade dock att de har gjutit det själv och den dagen de ska flytta måste de nog låta bordet stå kvar. Hehe. Ganska tungt ja.

 

Standard för mig. Måla mascara på tåget eller i bilen. Har inte applicerat mascara hemma sedan typ 2015.

 

När vi precis blivit “veganer” och F var och handlade och snapchattade denna bild.

 

När vi såg en langosvagn och inte var veganer längre.

 

Det här är det största problemet i mitt liv. Jag kan aldrig komma ihåg vilken av dessa bubbel det är jag gillar. Typsnittet är i stort sett identiskt och båda är “extra dry”. Stora problem jag har va.

 

Och på tal om alkohol. När vi var hemma hos Lina på grillfest lekte vi med en alkomätare. Jag kom på tricket! Man ska drika lite sprit precis innan man blåser så får man en skyhög siffra. Blev sjukt stolt (för det är tydligen något att bli stolt över??) och visade alla.

 

Men sen knäckte F mig. Såklart.

 

Ni vet när folk säger att det är dyrt i Norge? Förstår inte aaaalls vad de menar.

 

Haha. Det är SÅ jag. Folk pratar om afrodisiakum. Nope. Klipp håret bara.

 

Jag kom till en ny stad i CookinCraze. “Det där är ju du och jag”, sa F. Ja men eller hur?

 

F snapchattade denna. En tandemcykel till fyra personer?! Plötsligt kändes cyklandet på Hven inte så illa ändå.

 

23 gillar

Kommentarer (4)

 • Anna

  |

  A:et är borta!!! 😀

  Svara

 • ISA

  |

  Men hallå! Här har det hänt grejer! Vad fin bloggis ser ut 🙂 Är alltid så mycket jag vill kommentera på dina inlägg, haha. Men viktigast: kan inte någon komma på en synonym till “applicera mascara”? Känner mig alltid som en tönt när JAG använder det ;))

  Svara

  • Elin

   |

   Jag brukar säga lägga mascara haha!

   Svara

 • Wilma

  |

  Vad är skillnaden på nya designen jämfört med gamla förutom typsnittet och borttagningen av A:et högst uppe?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv