Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Att fixa inför resan

 

Hej på er! Idag är det jobb som står på schemat för min del. Jag har en del att beta av innan vi reser och jag ska också försöka skriva så många inlägg som möjligt under dessa dagar så att jag har material att publicera på vår resa. Det är ju svårt att veta hur det blir med internetuppkopplingen och så. Men det är Italien och inte världens ände liksom, så nog ska jag kunna kika in och säga hej och sådär.

Dessutom håller jag på med min nya design som ska upp imorgon(!). Det är helt galet hur fort tiden har gått. Eftersom flytten är mitt i semestern får det dröja lite med en ny header. Jag har hittat en tjej som är duktig på att illustrera, så jag tror att det blir en illustrerad header igen. Vi får se.

Annat som jag måste fixa innan vi åker:

• Solkräm! Det kommer inte bli så mycket strandhäng om F får välja. Men det är viktigt att skydda de kroppsdelar som vistas i solen ändå.

• Jag funderar på att gå och fixa naglarna. Det vore kul att unna sig lite shellac nu när mina naglar är så fina. Typ vita naglar kanske? Det är det enda jag inte lyckas med att få till fint hemma.

• Min bil. Så himla irriterande att jag fortfarande inte sålt den. Men i alla fall. Jag måste ladda batteriet och sedan lyckas parkera den någonstans den kan stå i över en vecka. I centrala Helsingborg. Lycka till.

 

3 gillar

Kommentarer (24)

 • Frida

  |

  På stattena bakom den runda pizzerian precis vid busshållplatserna finns både permanent parkering och 7 dygns parkering. Hyfsat många för att vara i centrala Hbg. Gäller bara att knipa en! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Permanent parkering? Ja, jag funderade på 7-dagars. Men skulle helst behöva 8-9. Men det kanske går ändå 🙂

   Svara

   • Frida

    |

    Ja alltså där är tre eller fyra parkeringar som där inte är någon tidsbegränsning på, sen ett antal som är 7 dygns :).

    Svara

 • Amy

  |

  Längst vägen från kyrkogården ner mot söder får man stå i 7 dygn. Rekommenderar dock dig att leta plats på dagtid, för morgon och kväll är där omöjligt att hitta parkering.
  7 dagar även på Eneborg på en hel del ställen kring Söderskolan.

  Svara

 • Emma

  |

  Så spännande med ny design 😀 Och ha en finfin resa nu!

  Mvh
  Inte alls avis…

  Svara

 • Noa

  |

  Jag har en plats på N stenbocksgatan/Tågagatan som jag sällan använder. Den är mest för akutläge, då jag jobbar natt och på vardagar kör ju vanligt folk till jobbet när jag kommer hem, men på helger har jag behövt använda den någon gång. Dock bor jag 10 min bort, så när jag kan parkerar jag ju hellre hemma. Men vill du ”hyra in dig” på min plats är du välkomen att höra av dig 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh men det vore ju supersnällt om du inte behöver den. Typ 2/8-12/8? 🙂

   Svara

 • Amanda

  |

  skulle också tipsa om parkeringarna på andra sidan tunneln på Hälsovägen mot Olympia eller vad man ska säga 🙂 gissar dock att du har koll på det. 7 dagars är det ju. Om du kan tänka dig att gå en liten bit finns det några med obegränsad tid vid ICA Björnen (andra sidan Olympia och en liten bit till, tror även de i villaområdet precis bredvid Olympia är obegränsad tid).

  Trevlig semester!!

  Svara

 • Robert

  |

  Hej! Spännande med ny design. Då väntar vi… 😉

  Svara

 • Julia

  |

  Hej! Hoppas ni får en härlig resa!! Tänkte höra med dig vad du tycker om din dator, såg att du hade en asus och är sugen på att köpa en sån eller Mac. Ska nämligen börja plugga till hösten och är i behov av en ny. Tacksam för svar Kram till dig och tack för en superbra blogg!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vet inte med Asus generellt, men köp inte den jag har iaf. Hatar den 🙁 Sämsta datorn jag haft! Jag ska snart investera i en Mac.

   Svara

 • Marie

  |

  Roamingavgiften är slopad för EU nu så du surfar för samma pris som hemma (och samma pott om du har Telia). 🙂 Men ta det lugnt på semestern och njut! 😀 Tänkte bara jag skulle meddela 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Just det!! Har iofs Telenor, men är väl samma grej där. Perfekt ju! Ska försöka att inte vara lika mycket uppkopplad, men skönt att veta att det inte kommer vara några problem 🙂

   Svara

 • Malin

  |

  Varför sälja bilen?

  Svara

  • Egoina

   |

   Använder knappt den 🙂

   Svara

 • Caroline

  |

  Hos oss kan du ställa dig på vår parkering, i Laröd. Vi har tillståndslappar du kan få låna 🙂 gratis givetvis.

  Svara

  • Egoina

   |

   Så snällt! 🙂

   Svara

 • Cassandra

  |

  Finns ju 7-dygnsparkering längs N. Stenbocksgatan, annars även på Rosenbergsgatan 🙂
  Jag har nog stått där 1,5-2 veckor utan problem, så det bör ju inte vara någon fara egentligen. Om du vågar chansa 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Ahh kanske ska chansa på det! 🙂

   Svara

 • Sofi

  |

  Det finns en 7 dagars-parkering ovanför Olympiaskolan! Alltså sväng vänster efter Olympia, förbi skolan så ligger den på höger sida. 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  Hej! Vet inte om du minns mig, vi träffades och hängde i Landskrona en gång för hundra år sen och i Oslo också en gång.. Jag undrar lite kring din bil. Minns att det är en peugeot och googlade mig till att det är modell 207. Men hur gammal är den? Hur många mil har den gått? Vad ska du ha för den? Är på biljakt!! Orkar inte tågpendla mer. Jobbar i Helsingborg. Synd du åker imorgon annars kunde jag kikat på den redan då. Du får gärna maila mig om du inte vill svara här 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Hej! Jag minns! Det var längesedan. Hoppas det är bra med dig 🙂 Den har gått cirka 13.000 (minns inte exakt, men kan kolla). Den är i bra skick, modell 2008, har glastak, aluminiumfälgar och vinterdäck på plåt, endast två ägare osv. Batteriet behövs dock bytas. Jag tänkte mig cirka 38K för den. Om det låter intressant så skicka ett mejl så får du mer info 🙂

   Svara

   • Elin

    |

    Hej igen! Tack för svar! 38 k är lite över min budget (men fullt förståeligt pris med tanke på modellen osv). Får leta efter en lite äldre bil.
    Ha det så bra!! Och lycka till med att sälja bilen. Kram

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv