Follow my blog with Bloglovin

Chokladboll med havssalt och karamell

 

Jag blev helt lyrisk när jag hittade dessa i affären. Ser ni? Chokladbollar med havssalt och karamell! Vilken storslagen kombo. Jag orkar knappt. Gud have mercy.

Jag lade dem i varukorgen direkt och F tittade och sa ”jaha, ska du ha dem till ett blogginlägg?”. Jag bara ”öööh ja okej”. Att jag inte tänkt på det tidigare? Jag kan ju bara skylla på bloggen när jag vill prova nya godsaker!

 

 

Jag älskar chokladbollar. Det kommer lätt topp fem av mina favoriter i kak-kategorin, så dessa små salta karmelliga bollar hade en tuff utmaning framför sig.

 

 

Betyget då? Smaken är bra, kanske lite väl smörig och jag skulle önska att innehållet inte var så finmalt. Smeten ska vara slät, men får ändå ha lite tuggmotstånd enligt mig. Jag gillar att de är doppade i mörk choklad, men blev lite besviken på karamellströsslet som inte smakade så mycket. Okej nu låter jag jättenegativ? Det är jag inte, de var jättegoda. De borde dock varit lite större. Det där är ju nästan töntigt. Tänk om man blir bjuden på fika och man får EN sån. Jag hade blivit så besviken så besviken.

 

1 gillar

Kommentarer (11)

 • T

  |

  Har du provat Café Annorledes chokladboll? Jag var i stan häromveckan för att reka, ska snart börja jobba i hbg, och den var så god!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Måste dit!! 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Så smarrigt – hoppas jag. Har hållt ögonen på dem men inte testat än. 😉

  Svara

 • Sabina

  |

  Jag har inte vågat köpa dem ifall jag skulle bli besviken faktiskt. Men kanske ska prova 😀

  Svara

 • Kattis

  |

  När ni var på utflykt delade ni ju på en chokladboll :/ sjukt problematiskt tycker jag, apropå det du skriver i slutet av det här inlägget. Haha!

  Jag själv har jättesvårt för kola och salt i kombination så dom där var ingen höjdare för mig! Vanliga delicatobollar för evigt <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja, så ledsen jag var 😉 Vi hade inte planerat att ha med oss en chokladboll, men stoppade ner den lite snabbt i väskan eftersom det fanns en i skafferiet. Mvh/ tjejen som alltid har chokladbollar hemma

   Svara

 • Karin

  |

  Jag älskar Delicato. Har provat hela deras sortiment och har inte hittat någon jag inte gillar. Älskar verkligen citaten på deras förpackningar dessutom.

  Svara

 • Vanessa

  |

  Du borde få reklampengar från dem, jag var tvungen att köpa och testa idag haha. Var inte impad,klart de var goda, men det smakade bara delicatoboll med mörk choklad. Kände inget salt eller karamell,och som tur var delade jag och en kompis på paketet så fick tre stycken! Hade jag bara fått en hade jag varit så ledsen. En halv tugga liksom.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jaa det borde jag. Eller åtminstone att de skickar chokladbollar till mig 😉

   Svara

 • Cherie

  |

  Testade dem för ett tag sedan men dessa föll mig inte alls i smaken faktiskt 🙁

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv