Follow my blog with Bloglovin

Havrepannkakor och sommarplaner

Jag hade sånt sug efter pannkakor när vi vaknade i morse. Vi hade dock ingen mjölk hemma och bestämde oss för att prova samma recept fast med havremjölk istället och det blev hur bra som helst.

 

Det blev Nutella, banan och mango. Mangon var helt perfekt. Det finns ju inget man blir lyckligare av än när man lyckas pricka en perfekt mango. Jo, möjligtvis en avokado då.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det grillfest hemma hos Lina! Vi har haft en perfekt semestervecka såhär långt. Lata dagar och lagom med aktiviteter. Det enda som inte är på vår sida är ju vädret. Vi vill åka iväg men vi har fortfarande (!) inte bestämt oss för var, hur och när vi vill åka.

Vi satt igår och planerade rutten, men jag somnade efter några timmar. Försökte koncentrera mig, men det gick verkligen inte. F vill läsa noga om varje resmål, kolla upp sevärdheter, avstånd, läsa recensioner. Det är väl vettigt, men det är ett typiskt exempel på var våra personligheter krockar. Han blev lite uppgiven på mig, men jag har inte tålamod med sånt. Saker ska gå snabbt och effektivt annars tröttnar jag. Jag är mer vi-åker-och-gör-det-bästa-av-situationen-yolo. Det lustiga är dock att jag kan sitta i timmar och läsa på om t.ex. olika typer av foundation, kolla recensioner och youtube-tutorials… DÅ är det intressant. Men säg inte det till F ok.

 

1 gillar

Kommentarer (18)

 • Julia

  |

  Haha jag och min kille är EXAKT som er när det gäller planering. Allt ska kollas upp och läsas om zzzzzzz det löser sig alltid

  Svara

 • Sofia

  |

  Dagens tips! Ta färjan från Trelleborg till Rostock! Mysigt att åka båt, billigt ( ca 300kr/pers, t/r!!) och Rostock är en supercharmig stad! Mysiga hus, lätt att åka kollektivtrafik (18€ för att åka obegränsat i en vecka) och nära till en superfin strand! Jag och min kille var där i förra veckan, och i och med att resan över var så billig så kostade vi på oss att bo på ett SPA-hotell, fett värt.
  Lycka till med semesterplaneringen!

  Svara

  • Egoina

   |

   Bra tips! Tack 🙂

   Svara

 • Susanne

  |

  Hos oss är jag den pålästa, planerade. Tycker det är kul och mannen brukar köpa mina reseförslag rakt av o så åker vi tur man är en av varje tänker jag.

  Svara

 • Emma

  |

  Haha! Jag och min man är likadana fast tvärtom men det blev ändå en lyckad roadtrip för några veckor sen! Vi kompromissade genom att jag tittade upp ett par sevärdheter längs rutten vi ville ta som riktlinjer men lämnade utrymme för att vara spontana. Blev jättelyckat måste jag säga så hälsa från mig att det går att släppa lite på kontrollen fastän det kan kännas svårt 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag är inne på samma spår! Ska försöka få med honom på det 😉 Kul att höra att det blev lyckat för er 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Ni borde testa kokosmjölkspannkakor!
  Inte sådan som köpes i konserv utan den kokosmjölken som finns där även mandelmjölk och havremjölk och sådant står. De blir såååå goda! Tunna och krispiga

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa lätt! Låter supergott 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Hahah åh jag är typ likadan, ogillar att planera eftersom det ändå aldrig blir som man planerar… Men vissa saker bör man ju faktiskt kolla upp, typ öppettider, boende och liknande – så lite cred till honom där! ^^

  Svara

 • Line

  |

  Jag har aldrig köpt en mango i hela mitt liv, knappt ätit det heller, så hur ska en mango kännas/se ut när den är perfekt att ätas? Förlitar mig på dig som är en sådan mangofantast.

  Svara

  • Annie

   |

   Den ska vara mjuk när man klämmer försiktigt på den! Men ändå hyfsat fast, eller snarare lika mjuk på alla ställen. Mango är livet. Ät bara ät!

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, ”pedanten” och sensationssökaren? 😉 Såg annars extremt smarrigt ut det där. 😉

  Svara

 • jos

  |

  Hej, om ni vill komma iväg där det är lite varmare så kan jag verkligen rekommendera området Chalkidiki i Grekland. Vi var där för några veckor sedan och blev riktigt positivt överraskad av området, supervackra vyer med böljande kullar av olivträd och galen havsutsikt. Jättefina och många stränder, vi hyrde bil och det var perfekt att kunna ta sig runt.. Mittenhalvön (Sithonia) ska ty vara finast och vi gillade den jättemycket. Ett genuint tips, särskilt dyrt är det inte heller.

  Svara

 • Hanna

  |

  HAHA mitt förhållande är exakt likadant. Vi löser det genom att vi pratar igenom ungefär vad vi vill, han får göra all research och presentera mig med ett noga uttänkt förslag och sen bokar vi. Alla glada!

  Svara

 • K

  |

  Haha precis samma problem med semesterplaneringenn här fast tvärtom! Och jag blir galen på min kille som inte pallar engagera sig utan jag får göra allt jobbet, det vore ändå fine om han slutade gnälla på att det tar tid!! Förlåt då för att jag lägger ner många timmar på att fixa bästa möjliga semester åt oss medan du motarbetar mig… typ 😉

  Svara

 • Jessica

  |

  Vi ska åka på en stor familjeresa i höst. Jag, mamma, pappa, syster, systers man, deras 3 barn, farmor och hennes sambo. Vi lät min syster och pappa rodda i allt, för dom är sådana som ska läsa på osv… tillslut presentera dom 2 förslag och vi andra fick välja. Funkar effektivt när man är många viljor 🙂

  Svara

 • Citrin

  |

  Jag är också som du haha! Jag och killen flyttade ihop nyligen och varje gång vi letar ”tråkiga” möbler (typ soffa, för soffan är ju så central så den måste vara PERFEKT) så tröttnar jag och typ somnar eller öppnar instagram…

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv