Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Gick av i fel stad

När jag sitter ner länge kan jag ibland känna lite myrkrypningar i benen, speciellt om jag sitter med datorn och spänner mig konstigt. Alltså vadå att man börjar bli gammal?? Får väl snart ha stödstrumpor och hela paketet.

Jag passade på att sträcka lite på benen under busstoppet i Göteborg. Bussen stannar nämligen där i en kvart ungefär. Tog tillfället i akt för att skoja lite med F också:

 

 

Haha, alltså hur förvirrad tror han att jag är?! Det är så roligt att han är så dramatisk förresten. Han gör alltid så när jag skojar med honom, liksom låtsas att han tog superilla upp för att lura mig tillbaka. Precis som Joey och Chandler när Joey låtsas som att han inte fått en roll. Haha.

 

0

Kommentarer (4)

  • Robert

    |

    Haha! 😉

    Svara

  • Ida

    |

    Domningar i ben kan vara tecken på MS. Går och kontrollera de. Min chef fick precis diagnosen och hos henne började de med domningar i ben.

    Svara

    • Lisa

      |

      Eller så kanske det helt enkelt beror på att Egoina har suttit konstigt? Allt behöver inte betyda det värsta.

      Svara

  • Felicia

    |

    Just detta med att gå av på fel station har nyligen inträffat! Den 22a maj i år var det en kille som gick av tåget fel i Hallsberg, när han egentligen skulle byta tåg i Mjölby (en station för tidigt). Han har varit försvunnen sedan dess och trots många insatser både av polis och hjälporganisationer har man inte kunnat hitta honom.

    Ni kan läsa mer här: http://www.na.se/orebro-lan/hallsberg/sokinsats-efter-forsvunne-patrik-gav-inga-nya-spar-missing-people-vadjar-till-allmanheten

    Det har inkommit flera vittnesuppgifter från olika delar av landet, vilket ger misstankar om att han förflyttar sig till fots och med tåg. Allmänheten uppmanas att hålla ögonen öppna och kontakta polisen om killen påträffas!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv