Follow my blog with Bloglovin

Ut på tur aldri sur

Gissa vad jag gör? Min faster skickade en snap till mig igår på mina kusiner, strålande sol och ett dukat bord med massa räkor och annat gott. Jag svarade henne ”där skulle man varit”. ”Kom då”, skrev hon tillbaka och jag tänkte att ja? Varför inte? Så 22.30 igår bokade jag en biljett, gick och lade mig, gick upp tidigt i morse för att packa och nu är jag snart i Göteborg. 16.15 är jag framme i Moss. Snabba puckar. Älskar impulsbeslut.

 

Jag bokade lyxvarianten med mycket benutrymme, eluttag och enskilt säte. Så värt. Det är ändå nästan 7 timmar och jag tjänar mer i längden på att sitta bekvämt och få något gjort. Jag sitter på ovanvåningen och har en fin panoramautsikt. Riktigt mysigt faktiskt. Lovar att det är mer än 8 grader här inne btw. Hade avlidit annars.

 

Norge har utlovat sol och jag är SÅ nöjd med att lämna det regniga, dimmiga och kalla eländet som Helsingborg bjudit på den närmsta tiden. Ska samla fräknar och kramas med min familj. Og snakke norsk : )))

 

0

Kommentarer (13)

 • Nathalie

  |

  Åh vilken rolig spontanare!!! Ha det så kul! ❤️

  Svara

 • Emma

  |

  Hahah jag läste bara Göteborg först och tänkte ”hur fasen kan det ta 7 timmar till Göteborg?!” men sen såg jag! Hoppas resan går fint 🙂
  kram
  Emma

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, det hade varit en sjukt seg buss 😉 Tack! 😀

   Svara

 • Nilla

  |

  Åh så härligt! 🙂 njut nu massor av sol och familj.

  Svara

 • Robert

  |

  Kul! 🙂 Karlstads vänort i Norge är Moss. De bygger tydligen nån cykelled mellan orterna också. 😉

  Svara

 • anna

  |

  Vad är det för bussbolag man får åka så bra med? :O

  Svara

 • Emma

  |

  Åh älskar såna spontana resor! Hoppas du får det kalasbra där

  Svara

 • Noomi Pilot

  |

  Visste inte att din släkt va ifrån Moss 😀
  Väntar barn med en kille ifrån Moss, så de är typ mitt andra hem nu. Bor själv i Nord-Norge inte så långt ifrån Bodø och här är de bara surväder…
  Kos deg i sola!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad roligt 🙂 Hoppas ni också får sol snart!

   Svara

 • Annie

  |

  God tur!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv