Follow my blog with Bloglovin

Några bilder från telefonen

Låt oss ta en titt på vad jag samlat på mig i min kamerarulle den senaste tiden. Vilket inte alls är mycket faktiskt. Note to self: fota mer random och onödiga saker.

Ida ritade mig på sin kafferast på jobbet och skickade på Snapchat . Ååhhhhhh. Saknar <3 Ser ni så likt? Fluffigt hår och min Noora-tröja. Hon glömde dock att ge mig mer generösa höfter. My hips don’t lie.

 

Ni kan inte börja förstå hur många sådana hoppbilder jag har på F från våra promenader eller när han typ klättrar i träd. Min lilla apa. Han ba ”fota miiiiig” och så hoppar han en miljard gånger. Han är värre än när jag är när jag vill att han ska ta bild på mina kläder som jag ska adlinka.

 

Köpte ett kycklingspett till lunch en dag. Alltså… Visst ser ni vad jag ser?? Visst? …Jag har lagt nästan alla tomater på rad! Eller. Hehe.

 

Gick förbi detta hus en dag och det var som på film när tiden stannar, allt rör sig i slowmotion och en hallelujalåt spelas. Det var så vackert! Bilden gör inte det rättvisa. Det skimrade i vitt och rosa som om det var glitter i teglet.  Stod här hypnotiserad och fotade tills folk i fönstren såg mycket obekväma ut.

 

Skrattade orimligt mycket åt det här.

 

Och det här.

 

Jag hade gjort salsa och F sa att den är så fantastisk god att jag skulle kunna sälja den. ”Men vem skulle vilja köpa den”, undrade jag. ”JAG!”, sa han och sedan swishade han mig 25 kronor och åt upp resten med sked.

 

En typisk kolla-sminket-bild. Min mascara har en tendens att färga av sig på ögonlocket, dock bara på ena ögat. Så det måste jag kontrollera ibland. Men här vare lugnt.

 

Vi firade bulle med bullens dag, såklart. Åh, sweet memories när man var skulle åka på utflykt med skolan och fick ha med sig en sån här. Det här var mitt bästa mellanmål som liten.  Äh, vem lurar jag det är det fortfarande.

 

1 gillar

Kommentarer (27)

 • Malin

  |

  Neeeej gud haha kräks av kycklingsspettet 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, kycklingspettet såg lite suspekt ut annars. 😉

  Svara

 • Emelie

  |

  Alltså din blogg nu Regina?! Sån tydlig skillnad på inläggen! Blir så glad av att se att du har sån skön självdistans. Ville bara säga det och heja dig!

  Svara

  • Egoina

   |

   Men tack!! <3 <3 Känner mig som mig själv igen, kul att det märks 🙂

   Svara

  • Sara

   |

   Alltså, kan inte mer än hålla med!
   Sedan inlägget där ”kritiken” togs upp har det blivit stor skillnad. Har lite saknat humorn på något sätt, men känns som att du har fått en nytändning nu! Go Egoina!!

   Svara

 • Frida

  |

  Alltså va?? Är det en skånsk grej eller nåt? Chokladboll i bröd??!!!?! Alltså mina frågetecken och utropstecken är inte ens nog för att förklara min förvirring och avsky! Har aldrig sett detta innan, aldrig att någon haft med sig det på utflykt eller att man skulle få det som mellanmål? Vad hände med ost och gurka liksom?

  Svara

  • Frida

   |

   Haha just det… emojis syns ju inte! Min kommentar är inte så argsint som den ser ut haha

   Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Du måste prova! Det är en stor grej i Skåne 🙂 Det måste vara en sån där fralla med vallmofrön och en chokladboll (tex delicato). Alltså lovar att det är så gott. ÄT!!!

   Svara

   • Emmy

    |

    Jag intygar!!
    Alltså åh, det är så himmelskt gott och en helt underbar kombination! PROVA!!

    Svara

   • Frida

    |

    Får testa nästa gång jag är i Sverige då! Finns inga chokladbollar här.. eller funkar det om man gör egna också? Fast å andra sidan är inte bröd här lika gott heller, så kanske bäst att vänta tills jag är i Sverige 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Ja, men viktigt att du gör dem i ”delicato-konsistens” tänker jag. Alltså mixa havregrynen 🙂

     Svara

 • Jessica

  |

  Åh nostalgi! Tallriken han äter salsa ifrån är likadan som de min mamma hade när jag var liten, har aldrig sett dem hos någon annan haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh! Det är F’s mammas gamla. Det är våra när-jag-inte-ska-fota-till-bloggen-tallrikar 😉

   Svara

 • Linda

  |

  Åh, bulle med bulle! De coolaste kidsen på skolutflykterna var de som hade med sig en sån och en cola. Känns inte jättehälsosamt nu när man ser tillbaka på det. Dagens föräldrar hade väl skrivit arga blogginlägg och debattartiklar om den trenden kom tillbaka, haha.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha VERKLIGEN. Åh minns hur avis jag var på dom som hade med sig cola!!! Tyckte inte ens om det, men ville ändå ha…haha.

   Svara

 • emblas.se

  |

  Hahah det var ett rejält kycklingspett! 😮

  Svara

 • Marie

  |

  Bulle med bulle hade ingen på våra utflykter. Tycker inte det verkar särskilt gott heller/bitter tjej 86

  Svara

 • Sara

  |

  Chokladboll i vitt bröd… Skulle aldrig komma på tanken själv men nu blev jag sugen på att testa. Delicatoboll = Gott! Fralla = gott! Vad kan gå fel liksom 🙂

  Svara

 • @inredningsdesign

  |

  Hahaaa, kycklingspettasnoppen gjorde min dag (nytt skånskt ord kanske!?)!! XD

  Svara

 • ab

  |

  Vad kul att han faktiskt swishade.

  Svara

 • H

  |

  Åh var är den bilden där F hoppar tagen? Tyckte den var sjukt cool och skulle vilja försöka göra likadant haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Hmm, hur ska jag förklara.. Det är vid landgångspromenaden, i närheten av Wikingbergsparken 🙂

   Svara

   • Tussilago

    |

    Det ser ut som att han hoppar rakt ner för en av dom branta slänterna (heter det slänter?) längs Landborgen. Tycker det ser jätteläskigt ut, men kul att han vill hoppa hela tiden xD

    Svara

    • Tussilago

     |

     Heter det ens Landborgen? Suck… Du förstår nog vad jag menar.

     Svara

    • Egoina

     |

     Ja, men han hoppar på marken, inte ner för slätten 🙂

     Svara

 • Cecilia

  |

  Hahahah jag läste ”no bra” istället för Noora!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv