Follow my blog with Bloglovin

Bloggen mot nya äventyr

Ahhh vet ni! Idag har jag tagit ett stort beslut! …Som jag inte kommer skriva ut i klartext för jag är ju en bloggare liksom ; )) Jag har haft ångest över detta och vägt fram och tillbaka i månader nu, men idag bestämde jag äntligen mig och skickade iväg ett mej om min uppsägning.

Det konstiga är att det kändes inte det minsta jobbigt när jag väl hade gjort det? Bara helt rätt. Tack magkänslan, kunde du inte sagt det lite tidigare bara.

Ni kommer inte märka något förutom att min blogg kommer att kläs i en ny design. SÅ mycket på tiden va? Men en sak i taget. Om två månader ungefär borde allt vara up and running.

 

Skulle ta en selfie, men gick inte pga alldeles för ljust. Blogging problems alltså: på vintern = för mörkt. På sommaren = för ljust.

Nu ska jag fundera på hur jag ska fira!

 

0

Kommentarer (13)

 • Kycklingkvinnan

  |

  Regina hjälp! Jag har flyttat från Finland till Sverige och butikerna saknar alla goda typer av kyckling, dvs. strimlad kyckling! Har sökt efter t.ex. honungsmarinerad kyckling i tre butiker, men det enda jag hittar är filé i frysen och typ kycklingfärs! OCH HELA KYCKLINGAR, WHAT?

  Var hittar man god kyckling?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha ”kycklingkvinnan”. Men alltså marinera och strimla själv?? Örter, kryddor och honung… Mmmm. Men det kanske finns färdigmarinerad? Det borde finnas, men har aldrig köpt det själv. Strimlad finns dock! Minutfilé finns också (tunnare filéer) 🙂

   Svara

  • Linnea

   |

   Annas färdigmarinerade finns det väl något som heter? Stora pappformar man bara slänger in i ugnen 🙂 Kan kontra med att ni finnar har en hel del märkliga saker ni också… men just färdigmarinerad kyckling är ni nog bättre på då. Men jag säger som Regina, strimla och marinera själv? Och hela kycklingar är så gott!!!!!!!! Bara att googla recept, finns ett ton. Bl.a ett där det ingår att sätta kycklingen över en burk med öl tror jag?…. Hehe det kan du ju göra.

   Svara

  • Sara

   |

   Det finns strimlad kyckling från kronfågel som är färsk (eller inte fryst i alla fall) och marinerad. Men inte överallt. På vårt Ica finns. Men inte på Willys tex.

   Svara

 • Robert

  |

  Kul! Inte säker på att jag förstod det där med ”uppsägning” men iaf. 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Men va? Sade du inte upp dig för länge sedan för att jobba med bloggen istället?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jo, detta rör bloggen 🙂

   Svara

 • Bella

  |

  Uppsägning? Huh?

  Svara

 • Sofia

  |

  Grattis till vad du nu har gjort haha! Fira med god mat och läskande drinkar? 😀

  Svara

 • Frida

  |

  Ny bloggportal på G?

  Svara

 • Susanne

  |

  Hoppas det blir till det bättre för dig! (Och oss) fira med en redig grogg

  Svara

 • Julia

  |

  Du ska såklart byta portal/domän eller vad det nu heter och heta Regina Katralen istället för Egoina! Är min gissning iaf

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv