Follow my blog with Bloglovin

3 nya favoriter

Jag gjorde en mega-beställning på Zara en dag då jag låg i soffan och var allmänt pms:ig. Jag tänkte att vi kan kika på vilka tre plagg som made the cut!

 

Jeansskjorta! Broderade blommor! Alltså jag älskar denna skapelse så mycket att jag inte vet var jag ska bli av. F sa att ”det är något Ida skulle kunna bära” när jag provade den. Och ja, verkligen! Det är nog därför jag tycker om den så mycket pga saknar Ida : (( Dessutom är hon min största idol, så jag ser gärna ut som henne.

 

Hallå hur söt är inte den här då! Kan ni se mig i den vid hamnen med bruna axlar (ok fräkniga) och dricka bubbel? Jag kan! Den finns här.

 

Den här var hela anledningen till att jag klickade mig in på Zara överhuvudtaget. Blondinbella hade den på en bild och sen såg jag att Sofie hade den också. Alltså den är så JAG. Älskar den. Ljusblå, randig och volanger. What’s not to like. ”Varifrån och vilken storlek har du”, frågade jag Sofie och sedan stoppade jag den i varukorgen. Tyget är dock ganska tunt, så jag hoppas den är fin efter en tvätt också. Den finns här.

 

Här kommer en bubblare som nästan fick stanna. Men den fick mig lite att känna mig som en bordsduk så jag valde bort den i sista sekund. Dessutom spände den över brösten. Jamen eller hur?! Någon gång ska väl vara den första. Den finns här.

 

0

Kommentarer (11)

 • Robert

  |

  Jättesnygga! 😀 Har också köpt grejer. En ny morgonrock framför allt. 😛

  Svara

 • Nathalie

  |

  Herrejävlar vad lik F är en av juryn i Sveriges yngsta mästerkock (Första gången jag ser det haha)

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller huuuur!! 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Mäh den sista var ju jättefin tyckte jag, haha! ^^

  Svara

 • Sofia

  |

  Den blårandiga skjortan är jättefin! Har så svårt för modet nu annars.. Är inget fan av volanger och hatar korta toppar. Seriöst, det finns knappt några normallånga toppar i butikerna? Allt är antingen magtröjor eller bodies! Broderade saker gillar jag inte heller haha.

  Får försöka se det som ett läge att spara pengar istället för att shoppa. 🙂

  Svara

 • Bella

  |

  Jeansskjortan var verkligen superfin!!!

  Svara

 • sanna

  |

  Ser man igenom den blåvita toppen? 🙂

  Svara

 • Linda

  |

  Hittar inte jeansskjortan nånstans. har du länk på den också? ❤ pretty plz

  Svara

  • Egoina

   |

   Hittade tyvärr inte den, därför är det ingen länk. Kanske slut? 🙁

   Svara

   • Linda

    |

    Åh vad synd men tack ändå!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv