Follow my blog with Bloglovin

En start på dagen

 

Alltså vilken morgon! Jag brukar oftast sega kvar i sängen ett bra tag efter att F gått till jobbet, men idag tänkte jag att nej jag ska minsann starta dagen direkt. Så jag tog på mig mina snabba skor, tog med mig mina hörlurar och gick ut på promenad.

 

 

Väldigt mysigt trots att halva promenaden gick åt att hitta något bra att lyssna på. Varför gör man alltid så? Det är som när jag försöker hitta något att titta på när jag ska äta lunch, men har ätit upp eller maten har hunnit bli kall innan jag hittar något bra.

 

Haha! Titta på mina ögon, jag ser ut som en rymdvarelse.

 

När jag kom hem dukade jag fram frukost som jag åt till det senaste avsnittet av Skam och var sedan redo att kicka igång dagen.

På tal om Skam. Förra avsnittet var ju så hemskt och jag hade nästan en olustkänsla när jag skulle titta idag. Orkar inte mer ångest. Men Sana är ju så power. Kanske inte så man ”borde” hantera saker. Men orka.

 

0

Kommentarer (14)

 • emblas.se

  |

  Så grönt och fint, som en saga! <3

  Svara

 • Robert

  |

  Så härligt att kunna gå ut i skogen och gå/springa en vanlig förmiddag den här tiden på året. 🙂

  Svara

 • Linnéa

  |

  Vilken skön morgon! 🙂

  Svara

 • Josefin

  |

  Krim-podd-tips är ”why generation” där det finns massa avsnitt om olika mord (hehe) tips ex the nightstalker. Men alla avsnitt är bra o räddar prommisarna!

  Svara

 • Ulrika

  |

  Du skulle ju bara lyssnat på Lady Dahmers och Cissi Wallins podcast Penntricket!!! DEN ÄR SÅ BRAAA! Är säker på att du kommer älska den! Längtar efter att cykla till uni varje tisdag morgon för då kan jag lyssna på den <3 <3 <3

  Svara

  • Pauline

   |

   åååh samma här! Hatar mitt 1-timmes pendling till Malmö men på tisdagar är det en ynnest

   Svara

 • Amanda - Resan mot friheten

  |

  Din frukost framför Skam ser jättegod ut! Mäste ta tag i Skam-tittandet igen, men har inte riktigt kommit in i det än…

  Svara

 • Elin

  |

  Härlig dag du verkar ha!
  Kan du inte skriva tips om vad man inte får missa i Skåne? :)) ska åka dit i sommar och tänkte att du har nog rätt bra koll.

  Svara

 • Anna

  |

  Kan tipsa om Mia Skäringers och Anna Mannheimers nya podcast om du inte lyssnat in den! Härlig att lyssna på med igenkänning och många skratt 🙂

  Svara

 • Ise

  |

  Sååå härliga inlägg de senaste dagarna!! 🙂 Loooove it och dig!

  Ang poddar – Penntricket, Psyket och Spöktimman! Tror även du hade gillat P3 serie, speciellt den senaste serien 🙂

  Förresten whats up med den konstigt randiga vågiga tapeten i bilden på dig på vänstra sidan, är det bara jag som tänkt på det? 😛 Du är sjukt snygg på bilden för övrigt! 😀

  Kramar!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Kul att höra! 🙂 Haha, jag vet inte. Hade en annan bild där, men den var så dålig upplösning så fick panik och bara bytte den spontant med den första bilden jag hittade. Men ser nu att den också är pixlig…. Oh well, ska snart ha en ny bloggdesign ändå 😉

   Svara

 • Sabina

  |

  Jag tyckte också avsnittet gav ångest! Jag var tvungen att pausa två gånger och göra annat faktiskt.

  Svara

 • Lotta

  |

  Kan tipsa om ny ”mordpodd” En mörk historia

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv