Follow my blog with Bloglovin

Vad jag shoppat i veckan

Jag älskar att se vad folk har shoppat. Det känns så blogg 2009. Så nu får ni hänga med och se vad jag köpt i veckan!

 

På H&M hade de tre-för-två på nagellack och det finns ju ett talesätt som säger att en ej kan hava för många nagellack. Så jag slog till. Bakifrån och fram: ett rosa-lila, ett rosa med guldglitter och ett semitransparent och iriserande. Tänker att det längst fram kommer vara fint ovanpå annat nagellack eller bara som det är för extra piff.

 

Behövde nytt torrschampo och gick genast till Batiste-hyllan. Ingen gör bättre torrschampo än dem. Köpte detta mest för att den var fin, annars brukar jag välja original.

 

Lina tipsade om den här så jag slog till. Köpte ju en brun-utan-sol lotion från samma märke för några månader sedan, men tyckte inte att den var så bra. Eller så hade jag för lite tålamod, ingen vet. Men denna ska visst vara jättebra. Köpte med en liten vante som tydligen ger den ännu bättre effekt. Woho. Snart kanske allmänheten slipper bländas av mig.

 

Yes. Jag gav upp. Kom på att det inte är rimligt att klia sönder näsa och ögon varje dag och fantisera om att riva mig själv med gafflar.

 

Hittade detta guldiga diadem med löv på Lindex och kände spontant att jag var tvungen att ha det i mitt liv. Jag ska göra en snedfläta eller lösa uppsättningar och komplettera med detta och vara så himla söt. Vänta bara.

 

Sist men inte minst köpte jag denna bomberjacka (som har fått agera bakgrund till de andra bilderna, hehe) . F säger att jag har spårat på bomberjackefronten nu. Men pfft vad vet han. Den här är kort, vit, genomskinlig och har små gulliga “ploppar”. Tänker att den kommer göra sig bra ovanpå klänningar och linnen i sommar. Också från Lindex.

Det var det hela! Tänka sig. Snart är jag brun, allergifri och snygg.

 

0

Kommentarer (29)

 • Lovisa

  |

  Låter som en helt perfekt kombo med brun, allergifri och snygg! Det får bli mitt mål i sommar 😉

  Svara

 • -

  |

  Det här ett sånt inlägg som på något sätt är helt perfekt. Jag vet inte vad som gör det så bra, men jag verkligen älskade det. Kanske typen av inlägg kombinerat med att du har en sån härlig ton genom hela inlägget, med “pfft vad vet han” “riva mig med gafflar”. Oavsett, I love it!

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att höra! Jag tänkte inte så mycket och liksom skrev bara, haha 😉

   Svara

 • Frida

  |

  Alla (typ) säger att batiste har så bra torrschampo så sist jag behövde köpa så tänkte jag att jag också ska prova denna fantastiska produkt. Men jag tyckte det var sjukt dåligt?! Fattar inte varför alla tycker det är så bra? Kändes som om jag hade en hinna, typ som att jag hade en sån där mössa som man kan ha när man gör slingor, en sån med miljoner hål i :O Om jag sen rörde håret under dagen så bröts denna hinna upp och det såg ut som att jag hade sjukt mycket mjäll 🙁 Vad gör jag för fel?

  Gick tillbaka till Tresseme, har inte hittat någon bättre än. Ja, det var min “rant of the day” haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Konstigt att det ska vara så olika! Jag gillar den mest för att deb inte ger volym eller gör håret strävt 🙂

   Svara

  • Ulrika

   |

   Jag har samma problem! Har provat batiste flera gånger (lånat av mina syrror som också älskar det) och även köpt det ett par gånger… Men alltså, nää! Det luktar konstigt och typ dammigt/parfymigt, oavsett vilken doft det är. Håret känns ju visst strävt? Och JÄTTETORRT i hårbottnen? Också tycker jag inte det ser så himla fräscht ut ändå.. Sen förstår jag verkligen inte de som kan gå flera dagar med bara torrshampoo! Alltså jag tvättar håret varannan till var tredje dag, men om jag tar torrshampoo så tvättar jag håret dagen efter.. Det blir ju bara jätteäckligt och torr hårbotten om man låter det sitta i och “fyller på” i flera dagar??

   Tycker dock inte något torrshampoo är särskilt bra. Tycker alla luktar, känns torra och lägger sig äckligt i hårbottnen, känns faktiskt mer ofräscht än bara fett hår. Så det har jag typ gett upp 😀

   Svara

   • Frida

    |

    Tyckte också att batiste luktade konstigt!

    Jag brukar ofta använda torrschampo på rent hår, alltså samma dag som jag tvättat det (eller dagen efter om jag tvättat på kvällen). Gillar inte det där glansiga nytvättade håret, mitt hår blir lätt statiskt då, så lite torrschampo gör det perfekt!

    Svara

 • Emma

  |

  Jag tycker också Batiste gör bäst torrschampot, de är även helt cruelty free och veganska så man kan köpa dem med gott samvete 😀

  Svara

  • rebecca

   |

   De är tyvärr inte cruelty free längre (och därmed inte veganska heller). De tyckte det var en bra idé att börja sälja i Kina nämligen.

   Svara

 • Hanna

  |

  Vilket fint diadem, många år sedan jag använde det för jag får så sjuuukt ont bak öronen när jag använder det! Spelar ingen roll vilken variant jag provar 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Ahh just det! Hade förträngt det, men får bara så av vissa så hoppas jag slipper 🙂

   Svara

 • K

  |

  Tips för allergin – nässpray kommer bara minska problemet med näsan men gör inget åt kliande ögon. Köp receptfria antihistamin-tabletter så tar de både öga och näsa. Alternativt ögondroppar. //Mvh jätteallergisk

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej det räcker med nässpray på mig faktiskt, blir bara dåsig av tabletter. Tar ögondroppar när det är som värst. Tack! 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Har inte köpt en enda av de där prylarna än. Verkar som jag har lite att kolla upp. 😉

  Svara

 • H

  |

  Hej.

  Ville bara säga att din blogg gör mig glad.

  Jag är glad att du vågar småbubbla igen om småting. Du gör det så bra. Du behöver inte vara djup och personlig om det är jobbigt med livet nu.

  Ha en fin dag.

  Svara

 • Sofia

  |

  Jag är nog den enda i hela världen som inte gillar Batiste, haha! Tycker sprayen lägger sig som ett äckligt mjöl i håret så att jag inte klarar av att röra mitt eget hår på hela dagen. 🙂

  Kan för övrigt tipsa om Bodyblender till brun-utan-sol! Fungerar precis som en Beautyblender fast den är större och plattare. Att applicera BUS jämnt och snabbt har aldrig varit lättare. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack för tips, får spana in det 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Den doften på Batiste är såå underbar! Ett stort plus att flaskan är så fin också 😉

  Svara

 • Patricia

  |

  Köpte också brun utan sol idag! Tänker att jag är fin när jag är blek också men så fort solen skiner så sitter jag på balkongen lite för länge och utan solkräm…
  Blir aldrig tillräckligt brun för att behöva byta till en mörkare foundation till sommaren heller, haha
  Så jag ska testa brun utan sol och så kan jag sitta här med spf 50 och inte behöva oroa mig för hudproblem i framtiden 🙂

  Svara

 • Emilia

  |

  Jag som är rödhårig (by choice) upplever att håret blir jättematt i färgen av bastise därför har jag gått över till LCC, good to light.

  Angående allergi medicin: prova Desloratadine istället för antihistamin, ja blir inte alls dåsig av den och jag medicinerar från februari till augusti.

  Svara

 • Maria

  |

  Jättefin bomberjacka! Är själv på jskt efter lite “kvinnligare” modeller. Bra med inspiration!:)

  Svara

 • Petra

  |

  Älskar st tropez! Brukar ha lotionen i ansiktet (jättelite räcker) för naturligt glow och moussen på kroppen 🙂

  Svara

 • Linda

  |

  Hej igen!!!
  Tack för ditt svar på min kommentar ang mitt ex med ADHD som ville vara vänner… Jag tog rådet och slutade upp med kontakten och “vänskapen”. Mådde så himla bra! Tog bort alla hans vänner på facebook för att slippa se deras eventuella inlägg med honom i osv… Så bra tips!
  Nu är det dock ett nytt dilemma… detta verkar ha resulterat i att han nu vill ha mig tillbaka, dvs han vill försöka igen. Jag har aldrig mått såhär bra efter vårt uppbrott och är så velig över hur jag ska göra. Vi hade en underbar relation i sex år, tills ADHD diagnosen kom. Alltså 6 bra år och 1 ok år och ett halvår (efter diagnos) som var väldigt upp och ner…
  du som har så bra tips och råd med all din underbara visdom och kanske erfarenhet. Vad gör man!? Ska man prova igen!?

  Svara

  • Egoina

   |

   Alltså detta är så lustigt, det blir ju ofta så. Men jag tänker såhär: fortsätt leva som du har levt nu, dvs tänk på dig själv, vad du mår bra av och vad du vill. Kan du vara med honom och fortfarande må bra så är ju det fantastiskt! Men kanske har du insett att du mår bättre utan? Jag vet inte. Fortsätt tänka på dig själv och utgå från det. Du kan ställa krav och sätta gränser för vad som känns bra för DIG. Er relation är inte bara på hans villkor. Heja dig och vad stark och BRA du är som tog avstånd <3

   Svara

   • Linda

    |

    Tack Regina! Du är bäst!

    Svara

 • Sofia

  |

  Älskar inlägg a 2009 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv