Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Veckans planer

956E9FB1-EAB4-462D-A23A-253DFFF1AD83

 

Lördagen var en söndag, söndagen var en måndagen och idag är det måndag fast det är tisdag. Starta veckan med en röd dag och sen blir det hur förvirrat som helst. Haha. Men då var det en ny vecka alltså! Och en kort sådan. Skönt.

Min vecka är ganska tom än så länge förutom mitt vanliga dagliga jobb då såklart. Men jag måste nog ta tag i det här med någon form av motion i mitt liv. Jag råkade kolla i hälsa-appen och de dagar jag bara jobbar hemifrån går jag i genomsnitt 90 steg om dagen. Vet inte om jag ska bli imponerad över att jag ens lyckats gå 90 steg (med telefonen dessutom) i vår lilla lägenhet? Haha. Men det funkar ju inte i längden, jag är så rastlös på kvällarna. Sen tänkte jag lägga ut min bil till försäljning. Det är ingen poäng i att vi har två bilar.

I övrigt ser det ut såhär:

Tisdag: Idag ska jag jobba i Malmö hela dagen.

Onsdag: Tanken var att åka till Stockholm för en inspelning av en musikvideo. HAHA JAG VET. Första och sista gången ni kommer läsa den meningen här. Men får se hur det blir, tror inte det blir så.

Torsdag: Ska ta lite bilder till ett samarbete och på eftermiddagen ska jag träffa min mamma för en fika.

Fredag: Har deadline på en text.

Helgen: Lindas lilla prinsessa fyller ett år och det ska vi fira med glitter och enhörningar…typ. Det ska bli kul!

 

0

Kommentarer (5)

  • Robert

    |

    Bara det att du skriver en mening om att vilja motionera i bloggen är värt att uppmärksamma. 😉

    Svara

  • emblas.se

    |

    Nu vill jag verkligen se dig i en musikvideo!!

    Svara

  • Elin

    |

    Var kommer dina fina solglasögon ifrån? Har frågat innan men glömt vilket inlägg det var under, så sorry om du redan svarat! 🙂

    Svara

  • Pauline

    |

    För mig hjälpte det att köpa sånt armband som mäter steg, man blir taggad på att gå mer! (Dessutom trappar det upp mycket snabbare när den även räknar de mobil-fria stegen) Dessutom har den ett dagligt mål och säger till när du nått det. Plus att en känner sig as-sportig när den är på!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv