Follow my blog with Bloglovin

Elaka kommentarer på bloggar

Alltså wow. Den senaste tiden har det trillat in en del halvdryga kommentarer. Inte elaka, eller sådär uppenbart över gränsen. Utan mer negativa, ifrågasättande och tillrättavisande. Jag har funderat, svarat och tagit till mig.

Förvåningen då när jag inser att det är samma person som skrivit allt! Av en slump kollade jag ip-adressen vilket ledde mig till en hög med olika nicknames och mejladresser och genom det kunde jag klicka mig vidare och se att personen dessutom lämnat halvdryga kommentarer i min blogg för flera år sedan.

Här kommer ett litet urval:

1

2

3

5

6

7

8

Jag bryr mig faktiskt inte och har inte tagit illa upp över kommentarerna heller. Men jag blev ändå lättad över insikten av att det var en person och inte flera. Den här personen har ju bestämt sig för att vara negativ och inte tycka om mig, det är ingen idé att jag förklarar eller ens svarar hen.

Jag vill belysa detta för att jag tycker att det är viktigt att komma ihåg. Om ni drabbas av något liknande eller ännu värre, kom ihåg att det oftast bara handlar om ett fåtal människor, eller som i det här fallet en enda person. Resten av världen är snälla <3

Och ett litet tips till dig Cissi/Sarah/Anna/Malin/Sandra/Hanna eftersom du ofta är så snäll och kommer med tips till mig. Om du ska kommentera anonymt i bloggar:

1) Byt din ip-adress varje gång.

2) Se till att inte återanvända din mejladress eller ditt nickname så att inte dina uppgifter kopplas ihop.

Tadaa! Varsågod att fortsätta trolla!

 

0

Kommentarer (74)

 • Elin

  |

  Men åh vilken pinsam människa…

  På tal om kommentarer. Känner du igen de personer som kommenterar ofta? Under sitt riktiga namn och mailadress alltså. Förutom Robert då som vi alla känner till vid det här laget. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, absolut! Det är så kul känns som vi är kompisar! Om jag skulle träffa på någon av er någon gång får ni gärna säga ert namn eller er mejladress så kommer jag ”veta vem ni är” 🙂

   Svara

   • Elin

    |

    Kommenterar inte alls ofta (tror jag?) men när du skriver sådär vill jag typ kommentera allt. Hänger här ofta så du känns som min kompis och en annan vill vara din kompis ju 😉

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha! Lätt att vi är kompisar!! 🙂 🙂

     Svara

 • Sara

  |

  Fast jag tycker inte att hon ’trollar’? Det innebär ju snarare att man medvetet skriver något jättekonstigt/fel för att skapa reaktioner 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   När man använder sig av typ tio olika namn och mejladresser samt skriver något negativt (inte supernegativt, men ändå) om ALLT möjligt tycker jag ändå att man trollar. Det enda man vill är ju att trycka ner. Men håller med om att det inte är så allvarligt 🙂

   Svara

 • Sofia

  |

  Haha jag såg ditt svar till henne i förra inlägget och bara ”Yeaaah go Egoina! Håller dina örhängen honey!”

  Fattar inte meningen med att sitta dag ut och dag in och skriva gnälliga, elaka eller bara allmänt jätteonödiga kommentarer på andras bloggar, Instagram, Youtube mm. Vad får man egentligen ut av det? Har man så mycket spydigheter som man MÅSTE få ur sig så kan man ju inte må bra.

  Och som du själv säger så är det EN person. Resten av oss läsare älskar dig och din blogg! Och jag hoppas att du inte blir mer kortfattad för det finns inget bättre än riktigt bra texter och det är få som faktiskt kan skriva bra nu för tiden. Älskar dina långa texter, långa meningar osv. <3

  Svara

 • Isabel

  |

  Men vilka tråkiga kommentarer! Har så svårt att förstå hur man kan läsa din blogg och sedan ha det behovet av att skriva något så himla negativt laddat? Din blogg är mitt motgift mot negativitet. Lämnar alltid din sida men bra känsla med mig! Trevlig helg Regina, du är bäst!

  Svara

 • Jackie

  |

  Verkar vara någon som i all ”välmening” vill vägleda dig ”rätt”. En sån man stör sig på mao. Hon bör tänka igenom sitt behov över att korrigera andra, och om hur det uppfattas. Ett minitroll!?

  Svara

  • Kattis

   |

   Såg att hon skrev typ ”räknade inte med att du eller dina läsare skulle hålla med, det var bara ett tips” för ett par dagar sen när några sa emot gällande längden på blogginlägg. Liksom vad tror du att ditt tips är värt om inte ens du själv tror att någon annan ska instämma…??

   Svara

   • Jackie

    |

    Haha precis! Nödvändigt liksom!

    Svara

 • Tove

  |

  Så underligt att byta namn och så varje gång? Alltså jag menar, kommentarerna var dryga och negativa som du sa – men inte till den gränsen att det är åsikter man inte ens vågar stå för? Det leder mig att tro att personen bara använder många olika namn för att få dig att tro att det är många som har negativa åsikter etc just för att trycka ner dig. Otrevlig typ iaf. Påminner lite om någon som härjar runt lite på bloggbevaknings kommentarsfält ibland och klagar på dig så fort du tas upp eller ibland helt OT i kommentarerna också. Kanske är samma charmiga människa det med? Blä på sånt där bullshit iaf.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, men eller hur? Tänker så också. Vad är poängen med att låtsas vara olika personer annars? Och hur orkar man hålla på så i flera år dessutom?

   Svara

 • Jennyjenny.se

  |

  Haha. Bra gjort! Så lätt att man får uppfattningen om att jättemånga sitter o klagar men så var det bara en bitter människa med alldeles för mycket tid 😉

  Svara

 • Rebecca

  |

  Hade jag varit ute efter trolla (tadaa!) så hade jag uppenbarligen bytt ip osv för det kan jag om jag så vill. Och nej, inga elaka kommentarer utan allmäna tips och vad jag känner och tycker. Jag går in på din blogg just för att du är en av de få bloggarna jag gillar och därför vill jag ge dig tips att bli ännu bättre. Om man har dålig fantasi att skriva inlägg så var ju detta ett förslag på det. Men hoppas du mår bra och ha en fortsatt fin helg! ☺ Nästa gång du får någon som vill ge dig tips och råd eller inte tycker som du. Kolla då upp personen för det lär inte vara jag iaf.

  Svara

  • Rebecca

   |

   Haha varför då byta namn ständigt och jämnt..? Trollvarning deluxe.

   Svara

 • Hanna

  |

  Hur orkar man vara så engagerad i andras liv? Kommentaren på smoothie bowlen fick mig att skratta. Inte för att det var kul egentligen men man slutar fasen aldrig förvånas över vissa männiksor.

  Sen vill jag bara säga att jag har gått från att läsa typ 15 olika bloggar till att i princip bara läsa din och en till (hästblogg, så ingen konkurrent till dig ;)). Du är den enda jag läser varenda inlägg av, från första till sista ord. Av mig får din blogg fem stjärnor av fem möjliga, och jag älskar att det kommer bli mer fokus på bloggen framöver än tidigare!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad glad jag blir! 🙂 <3

   Svara

 • Lisa

  |

  Jag tycker inte det här är negativa kommentarer. Det är snarare tips på hur din blogg kan bli bättre även om det kanske inte låter så i dina ögon.

  Svara

  • Egoina

   |

   Inte negativa? Fast det är ju inte direkt positiva kommentarer? Jag uppskattar och förstår absolut det positiva med feedback, tips, ifrågasättning, kritik osv. Men varför utge sig för att vara olika personer? Och varför vara negativ om ALLT? (Jag tog inte med alla kommentarer). Vissa delar av kommentarerna hon skrivit tycker jag är över gränsen för ”tips”, men håller med om att det inte är så farligt egentligen om man ser till varje enskild kommentar 🙂

   Svara

   • Lisa

    |

    Nej det håller jag verkligen med om 🙂 man kan självklart komma med konstruktiv kritik men gärna under samma namn. Namnbytet är väldigt konstigt!

    Svara

    • Egoina

     |

     Ja. Kritik är bra! Det är så man utvecklas och blir bättre 🙂

     Svara

     • Lisa

      |

      Absolut! Du är grym som du är dock så strunta i jag-byter-namn-jämt. Och kom till Göteborg!

     • Egoina

      |

      Ja vad kul!! Kommer! 🙂

     • Lisa

      |

      Väntar på dig! ❤

  • Karolina

   |

   Det är skillnad på konstruktiv kritik och negativ kritik. Det är inte särskilt peppande att läsa negativ och nedlåtande kritik. Fick dålig energi bara av att läsa tre av dem kommentarerna och ville inte ens fortsätta. Folk måste skilja på kritik och kritik. Dessutom varför väljer människan att konstant byta användarnamn, uppenbarligen är hen väl medveten om hur hen uttrycker sig och vill göra det anonymt.

   Svara

 • Amanda

  |

  En enstaka sådan kommentar hade väl inte gjort något. Det man reagerar på är att kritiken är återkommande negativ och att det alltid verkar finnas något att anmärka på. Vissa av kommentarerna är till och med spydiga, de som har med samarbeten att göra. Skulle knappast kalla det för konstruktiv kritik utan bara rena pikar. Go you!

  Svara

  • Egoina

   |

   Precis! Haha, go you too 😉

   Svara

 • emblas.se

  |

  Att komma med tips eller konstruktiv kritik är väl inget fel i sig, men denna person verkar uppenbarligen ha alldeles för mycket fritid… 😮

  Svara

 • Hanna

  |

  Tror det var underbaraclara som skrev att hon ser sin blogg som att hon bjuder in folk till sitt hem, och sitter de då och gnäller och ger pikar om allt så blir hon förbannad och svarar spydigt tillbaka. Jag håller med, man behöver inte svara trevligt tillbaka mot alla gnällrövar som tror de gör dig en tjänst med sina spydiga ”tips”. Fortsätt som du gör Regina, det är ju därför du är bäst!

  Svara

 • Jenny

  |

  Fattar inte hur man orkar sitta o slösa tid på att kommentera i tusen olika namn :S

  Svara

 • Rebecca

  |

  Här ser man åter igen en klar och tydlig bild på ditt sätt att agera. Jag är en jordnära person som säger/skriver ärligt vad jag tycker. Men så fort du får någon annan som ”håller med mig” här i inlägget så visar du direkt en negativ attityd. Och nej. Jag är ingen som ”härjat runt i flera år”. Det låter bra när du skriver så men nej. Väldigt många även här skriver med ej sitt riktiga namn. Finns ingen anledning för du känner inte oss ändå hur du än tycker det. Även om samma namn kommenterar jämt även icke innehållsmenings inlägg.
  Jag tror ej du mår bättre inom dig att låtsas bli glad av att folk håller med dig nu, eller ditt inlägg. Om det är så, så är det ju bra för då är ju hela kvällen och kanske helgen räddad av inlägg och att svara kommentarer ang detta.
  Lång text nu som ni alla gillar!

  Svara

  • Marina

   |

   Haha alltså vad är det för fel på dig, ”whats-your-name”? Snälla människa, lägg din energi på något annat (ditt eget liv och på att må bra själv kanske).

   Svara

  • Sofia

   |

   Om vi nu ska vara ärliga och skriva vad vi tycker och tänker om allt så vill jag tipsa dig om att lära dig att skriva åtminstone på grundskolenivå. 80% av din kommentar är nämligen obegripligt.

   Vi kan börja med att ”ej” inte någonsin ska ersätta ”inte”. ”Ej” är ett föråldrat ord som inte används i svenskan längre, förutom i juridiska texter och på skyltar. Och så i enstaka etablerade uttryck som exempelvis ”tro det eller ej”.

   Med dina bristfälliga språkkunskaper förstår jag att du föredrar korta texter. Kan rekommendera att du helt enkelt avlägsnar dig från denna webbplats och läser andra bloggar istället. Isabellalöwengrip.se kan nog passa dig. Hon använder sällan fler ord än nödvändigt och du skulle passa in bland de andra gnällrövarna som härjar i kommentarsfältet där.

   Men alltså no hate – säger bara vad jag tycker för jag är också en jordnära person.

   Svara

   • Emma

    |

    Hahahahahahah <3

    "Men alltså no hate – säger bara vad jag tycker för jag är också en jordnära person".

    Det här är det bästa svaret jag läst på länge. Tack!!!

    Svara

   • Linda

    |

    +1 !!! Något får mig att tro att är det en ganska mycket äldre person som skrivit dessa ”välvilliga” kommentarer. Dels pga språket, men också för att vissa äldre inte verkar ha fått grepp om hur man *beter sig* på the internetz. Bara en teori.

    Svara

   • Josefin

    |

    Hahaha!
    Sofia – varje kommentarsfält behöver en sån som dig! 🙂

    Svara

  • J

   |

   Du skriver själv ”Finns ingen anledning för du känner inte oss ändå hur du än tycker det”. Saken är den att detta går åt båda håll, du känner faktiskt inte Egoina heller. Även om man självklart kan få en uppfattning av en person genom bloggen så betyder det inte att du vet allt om henne eller hennes liv. Du har ingen rätt att säga åt Egoina hur hon ska sköta sitt jobb, hur hon ska må, vad hon ska äta till frukost (??!!), hur hennes ekonomi ska skötas etc.
   Om det verkligen är så att du menar väl som du säger, försök fundera över hur du formulerar dig och hur du lägger fram dina ”tips”. Det går alldeles utmärkt att komma med konstruktiv kritik utan att framstå som något av en översittare. Ha en bra dag 🙂

   Svara

  • ab

   |

   Tycker du verkligen att ditt tjat om reklam har varit konstruktivt? Att läsa bloggen är gratis och valfritt, då kan du väl ha lite överseende med några reklaminlägg? Går ju att scrolla förbi om man tycker ett inlägg är ointressant. Tycker du verkligen att det är rimligt att använda sambons lön och Reginas andra inkomster som argument för att hon inte ska ta betalt för arbetet på bloggen?

   Svara

 • Rebecca

  |

  Om du tycker jag skrivit elakt så ber jag om ursäkt för det för så var/är inte min tanke. Tvärtom, trots att det kanske inte låter så.

  Svara

 • Emelie

  |

  Hej Regina/Egoina!
  Jag har följt din blogg i väldigt många år, sedan Burger King tiden och tiden då vi bara kände dig som Egoina. Jag skriver väldigt sällan kommentarer här (förlåt för det), men jag kände att nu ville jag ändå ta mig tid till att lämna en kommentar. Den här personen som kommer med sån här kritik i form av ”tips” som hen kallar det, kom igen… Nej, sånt är bara irriterande, och det är synd att man som en offentlig person måste ta sådant, och även synd att denna person inte kan stå för sina åsikter (genom att hen byter namn och mailadress hela tiden).
  Som sagt så har jag följt din blogg i många år. Jag kommer aldrig glömma då t.ex. jag och en kompis tog kort på Danske Bank i Sundsvall och skickade till dig, för att visa att Danmark även tagit över Sundsvall, haha. Eller den gången då du publicerade bilder på allas lår och jag vågade visa mina jag också (jag hade mycket komplex för min kropp då jag var yngre). Många härliga minnen! Din är en av de två bloggar som jag fortfarande följer efter så många år (jag följer dig och Spiderchick, jag gillar sättet ni båda skriver på, hur ni bjuder på er själva och hur man får följa med er i er vardag). Du och jag är lika gamla (jag fyller år i maj) så det har alltid varit kul att få följa dig under alla dessa år, se hur du har utvecklats som person samtidigt som jag själv har utvecklats till den person jag är idag. Jag strävar efter att arbeta inom media och kommunikation jag också, så det har alltid varit kul att kunna läsa om dina studier och din karriär inom området.
  Jag är glad att du inte tar åt dig alltför mycket då folk tar sig tid att lämna negativ kritik och elaka kommentarer, det är bra att du fokuserar på de som faktiskt gillar dig och din blogg istället. Man glömmer tyvärr ibland att fokusera på det positiva och hakar upp sig för mycket på det negativa.
  Jag gillar som sagt skarpt din blogg. Jag gillar sättet du skriver på och de olika typer av inlägg som du publicerar.
  Detta blev en väldigt lång kommentar (kanske kompenserar för alla år jag knappt kommenterat? Haha!), men jag vill helt enkelt att du ska veta att du är grym. Keep up the good work!
  Kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Men åh vad gullig du är! Och kul att du hängt med så länge 🙂 Tack för din kommentar! Kram <3

   Svara

 • Sara

  |

  Hahah åh vet inte om jag ska skratta eller gråta. Gillar man inte bloggen är det väl bara att låta bli att läsa?

  Jag tycker i alla fall att du är mer än grym och älskar att läsa om smoothie bowlar och allt annat i ditt liv!

  Kärlek till dig! <3
  Kram!

  Svara

 • Mli

  |

  Gotta love some people! Gillar det faktum att hen klagar över långa inlägg/kommentarer, men själv skriver noveller… hehe.

  Svara

 • Sofie

  |

  På tal om smoothie bowl så var det en nyhet för mig. Din blogg är den enda jag läser och jag använder mig inte alls av instagram eller något annat (förutom fb). Känner mig gammal ibland som inte förstår mig på, även om jag bara är 27, men tänker att jag slipper den där media-ångesten.
  I alla fall, skriver inte du om trendiga saker så når de sällan fram till mig, så fortsätt du gärna, jag vill också bli tipsad om goda och roliga saker 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Då får jag hänga med bättre i trenderna. Är alltid sist 😉

   Svara

 • Sara

  |

  Fasen vilken bra koll på din ekonomi hen verkar ha! Jag skulle också behöva ha någon som berättar för mig hur min ekonomi ser ut och vad jag bör jobba med. Har själv alldeles för dålig koll på det… Ska jag börja med att skaffa mig en sambo så att jag iallafall har en inkomst där?

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller huuuur. Ja, har du en sambo så behöver du inte jobba så mycket. Bra va!

   Svara

 • enmiljonintryck

  |

  Bra att du inte tagit illa upp! Även om man får jättemånga positiva kommentarer är det ju tyvärr ibland de få negativa som etsar sig fast. Men som du skriver – nu när du vet att det är en enda person blir det kanske också lättare att liksom inte ta åt sig.

  Du är grym!

  Svara

 • Linnea

  |

  Folk som ska komma med ”tips” och gärna lägga sig i saker utan att någon bett om det är faktiskt oerhört enerverande.
  Visst, i sig är det väl inte fruktansvärda kommentarer. Men jag fattar verkligen inte vad syftet är? Vill man leverera någon form av feedback kan man väl vinkla det på ett bra sätt. Typ ”jag tyckte verkligen det var kul när du skrev om..” eller ”du är så rolig när du visar..”

  Har en kollega som gääääärna tipsar om saker i tid och otid. Ingen känsla alls för hur folk kan tolka det utan försvarar sig ofta med ”jag bara sa vad jag tycker”

  Hur som helst! Tycker du gör ett grymt bra jobb. Säg till om du behöver pepp så ska jag leverera! 😉

  Svara

 • Robert

  |

  Du kanske skulle behöva en blockfunktion mot vissa människor. 😛

  Svara

 • B

  |

  Men, jag kommenterar också under obefintliga mailadresser, men har ju uppgett min riktiga någon gång då jag bad om hjälp.
  Men, ändå, jag gillar dig så jättemycket. På riktigt.
  Jag känner så igen mig i dina texter. Du känns som min kompis som jag inte träffar bara.
  Jag har följt dig så jättelänge.

  Svara

 • Marie

  |

  Personligen läser jag bara bloggar som jag gillar och om jag kommenterar så är det positivt. Gillar jag inte en blogg så läser jag inte den. Finns ju hur många bloggar som helst så det borde finnas något för alla. Förstår inte att man orkar sitta och läsa en blogg man inte tycker om och sen lägga tid på att kritisera…move on liksom!
  Gillar din blogg Egoina så jag stannar hos dig ❤️

  Svara

  • Linda

   |

   Jag läser bloggar som jag inte alltid gillar, blir irriterad och börjar skriva på en arg kommentar, men sen raderar jag det innan jag hinner trycka på ”skicka”. Ibland får jag feeling och går in på bloggar som får mycket skit, alltså såna jag själv kan störa mig på ibland, och så skriver jag något positivt. Vill inte bidra till mer näthat än det som redan finns. Mina positiva kommentarer får sällan svar men någonstans i bloggarens hjärta kanske det värmer när de får så mycket skit!
   Reginas blogg däremot, uschia mig, här känner jag bara kärlek och värme <3

   Svara

 • Tova

  |

  Men alltså usch vilken människa trollet verkar va? Så himla otrevligt att försöka undergräva någon sådär. Tycker din blogg är fantastiskt och du är supersnygg och jätteintressant. Bra att du inte tar åt dig. Lol på kritiken kring smoothie-grejen? Haha herregud

  Svara

 • @inredningsdesign

  |

  Ååh, verkar vara en människa med många problem som måste applicera sina issues på någon annan. Enerverande! Kan bara säga att jag läst din blogg i kanske 10-12 år, så bra är du!

  Svara

 • Anne-Lee

  |

  Men snädla, hur orkar man hålla på så??
  Om hon inte gillar din blogg så måste det absolut enklaste vara att sluta läsa din blogg. Jag ser det som ett väldigt lättlöst problem.
  Hon kan säkert hitta någon tråkig, dålig och väldigt kort skit blogg, utan innehåll. Stå på dig, vi gillar dig!

  Svara

 • Felicia

  |

  Alltså wow. Hur orkar man hålla på så? Hoppas du inte tar åt dig Egoina för du är verkligen grym och din blogg är din! Passar det inte finns det massa annat man kan läsa. Att man kan lägga ned tid av sitt liv på att sitta och bara vara negativ och försöka trycka ned någon, nej det är faktiskt bara sorgligt tycker jag. Hoppas att den här personen skärper sig.

  Svara

 • Lovisa

  |

  Alltså hur orkar man lägga så mycket tid på att kommentera negativt och komma med små ”tips” utan att någon ber om det? Har hen inte netflix eller?

  Svara

 • Mia

  |

  Din blogg är grym! Bra blandning och intressanta inlägg. Fortsätt så

  Svara

 • Rebecca

  |

  Haha alltså, ironin i att första kommentaren är väärldens längsta tips!

  Svara

 • ab

  |

  Upplever att personen anklagar och insinuerar (Gör du X med flit? Du sa X men…) och sedan gömmer sig bakom #justasking och #justcurious.

  Svara

 • Sandra

  |

  Haha vilken surpuppa. Hoppas personen hittar något mer viktigt i sitt liv än att lägga energi på att trolla.

  Svara

 • Cornelia

  |

  Men HAHA! Läser din blogg varje dag men brukar aldrig kommentera, känner dock att jag var tvungen nu. Kommentaren om smoothie bowl? Det blir så uppenbart att hen verkligen gör sitt yttersta för att hitta saker att klaga på eller ”tipsa” om. Hur orkar man? Tragiskt att vissa känner att de måste agera översittare på det här sättet för att må bra. Om hen nu har så mycket fritid över, skaffa Netflix för tusan! (Precis som någon här ovanför skriver). Fortsätt som du gör Egoina, heja dig!

  Svara

 • Sara

  |

  Ja vissa ska verkligen gnälla på allt. Även om det inte är sådär direkt elakt så är det gnälligt. Och gnälliga människor alltså… Inte min grej 🙂

  Svara

 • Caroline

  |

  Vad tråkigt att människor fortfarande ska hålla på och komma med dryga kommentarer. Ain’t nobody got time for that

  Svara

 • J

  |

  Åh blir så irriterad när det märks så tydligt att personen försöker sätta sig över dig och trycka ner dig, men gömmer sig bakom ”jag säger det bara för ditt eget bästa” eller ”jag kommer bara med välmenande tips”. Typisk härskarteknik och det är INTE okej. Skönt att du inte tar åt dig, fortsätt så! 🙂 Kramar

  Svara

 • Karina

  |

  Den personen mår till 110% EXTREMT dåligt…

  Svara

 • Mona

  |

  Jag har verkligen reagerat på alla de där kommentarerna när jag läste de under tidigare inlägg och tyckt att de var konstiga. Alla är så snälla mot varandra på din blogg vanligen (vi är ju kompisar liksom!) så det var så ovant att läsa nån som inte var riktigt schysst. Vi kan ju komma med feedback nån gång ibland, men är i regel lite mer nyanserade i der vi skriver. 🙂 Heja dig i alla fall!

  Svara

 • Ng

  |

  Jag tror inte det är så att personen egentligen ogillar just dig/din blogg. Den behöver bara ta ut lite frustration över något annat. Kanske är hen så mot alla i vardagen, kanske bara anonymt på nätet. Det har ju mer med personen att göra än med din blogg iaf. Glad Valborg!

  Svara

 • Kubra

  |

  Ironin när man vill ha kortare blogginlägg och skriver en bok om det……Och snälla kom inte med ”jag är ärlig och säger vad jag tycker/tänker”. Nej. Det rättfärdigar dig inte att uttrycka dig precis som du behagar och man märker ju personens egna attityd när hen får kritik.

  Gillar även hur hen talar för alla läsare. Take a chillpill. Jag gillar hennes frukostbilder, långa inlägg och massa samarbeten.

  Förstår att din tanke är god. Men ditt sätt att uttrycka dig är långt ifrån god.

  Svara

 • Therese

  |

  Jag däremot tycker det är asnice med bilder på smoothiebowls. Långa texter med!

  Svara

 • Garbooh

  |

  Alltså man blir ju sjukt impad av hur korkade människor kan vara. Man slutar aldrig att förundras.
  Den människa med multipla personligheter men bara en IP-adress, jösses vad hem måste ha åsikter om allt…why liksom.

  Alltså…siste idioten inte född.

  Må väl Egoina!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv