Follow my blog with Bloglovin

Pocket full of sunshine

P4232969

Jag har en ny liten väska som lyser starkare än solen. Nästan i alla fall.

 

P4232973

Jag kände bara att nu är det vår och min garderob är så grå och svart och blå och tråkig JAG BEHÖVER FÄRG.

 

P4232967

Sagt och gjort. Denna gula sak fick flytta hem till mig. Visst blir man glad? Den är från Mango och finns här.  Gul är inte en av mina favoriter egentligen, men av någon anledning blev jag kär i just den gula varianten.

 

P4232981

Jag har förresten fått tag i en rosa kappa också. Äntligen! Den finns här (adlink). Så nöjd, måste bara korta ärmarna. Ska visa upp den bättre i ett annat inlägg. Denna bild tog jag snabbt med fjärrutlösaren på en parkering när ingen såg. HAHA the things you do.

 

0

Kommentarer (15)

 • Robert

  |

  Jättesnygg! Jag är iofs man så jag kan inte bedöma huruvida sån där väska är snygg eller inte. 😉

  Svara

  • Amanda

   |

   Sitter intresset för väskor i äggstockarna? Dum kommentar.

   Svara

 • sabina

  |

  Både väskan och jackan är helt fantastiska

  Svara

 • enmiljonintryck.blogg.se

  |

  Så vårigt och fint! Ibland måste man testa lite nya kombinationer och så kan man hitta en riktig fullträff 🙂

  Svara

 • Amanda

  |

  Både kappan och väskan är ljuvliga! Du ser ut som en godis/glass! 😀

  Svara

 • Malin

  |

  Kappan ser mkt mer aprikosig ut i färgen på Nellys hemsida? Superfin på dig iaf!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, jag vet. Konstigt. Tycker nog att min färg är mer korrekt. En mellanting kanske 🙂

   Svara

 • Lovisa

  |

  Jättefint med väskan och kappan tillsammans. Man blir så glad av färg!

  Svara

 • Linda

  |

  Men så mysig kappa! 🙂 Får jag fråga vilken strl du har på din?

  Svara

   • Linda

    |

    Tack för svar 🙂

    Svara

 • Karolina

  |

  Ursnygg väska! Har alltid älskat gult när det gäller accessoarer, det blir verkligen en snygg kontrast till resten av outfiten.

  Svara

 • Matilda

  |

  Men alltså…….
  JAG ORKAR INTE. Så fin väska, behöver ha den NU. Har redan ögonen på flera andra väskor från River Island och Mango. Nog för att det är billigt va men det blir tamigtusan inte billigt när man köper typ fem stycken haha!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv