Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Veckans lista

Snodde en lista från min kompis Sofie.

D80A5A00-360A-4513-BEC9-2A7FDA6F8F2D

 

Vad är det roligaste som hänt denna vecka?

– Kanske inte roligt, men det konstigaste. När jag satt i bilen hem från Ystad ringde ett nummer, jag vet inte varför jag svarade då jag aldrig brukar göra det, men jag svarade och på andra sidan var det en kvinna som lät väldigt uppriven. Hon frågade om jag varit med i programmet Stalkers och berättade om hur hon förlorat sin salong, sina kunder, kontakten med sina barn osv. Hon kände sig väldigt illa behandlad. Jag förstod ingenting. ”Jag har inte varit med i Stalkers”, sa jag och hon berättade att hon googlat och då kom mitt namn upp. Jag förstod att det var för att jag har skrivit om min stalker. ”Hur gjorde du? Jag funderar på att anmäla dom”, sa hon. ”Ehh alltså jag har haft en stalker, men JAG har inte stalkat någon”, sa jag. Då ursäktade hon sig och lade på. Alltså WHAT? Hon hade tydligen stalkat någon, blivit påkommen i programmet Stalkers och nu ringer hon runt för att hitta bundsförvanter? Jag hade satt på högtalaren eftersom samtalet var så konstigt och jag och F bara tittade på varandra när hon hade lagt på. ”Nu förstår jag varför du aldrig svarar i telefon”, sa han.

 

Och det tråkigaste?

– Helgen har varit tråkigast. Huvudet vill göra en massa saker, men kroppen sviker.

 

P4172663

 

Det godaste du ätit i veckan?

– Allt vi åt på Ystad Saltsjöbad var så gott. Men favoriten var nog förrätten. Förutom att sparris gör att det lutar SÅ illa när man kissar sen. Berättade det för F som trodde att jag skojade och sen när han hade varit på toaletten så sa han ”okej, jag förstår vad du menar nu”. Det luktar typ hö med intorkat kaninkiss??

 

Veckans serie?

– Planet Earth 2. Jag har sett ettan så många gånger att jag nästan kan alla avsnitt utantill, så det är kul att det finns lite nya avsnitt nu. När jag var singel och deppig hade jag ofta på det i bakgrunden. Det är nästan som terapi för mig. Känner mig mindre ensam när jag får titta på djur och natur och sällskapas av den mysiga berättarrösten. Kan någon säga till honom att spela in en podcast?

 

Veckans låt?

– Har bara lyssnat på podcasts och ljudböcker faktiskt. Det är nästan ingen idé för mig att ha ett konto på Spotify numera när jag tänker efter.

 

P4182808

 

Veckans favoritkläder?

– Kanske inte räknas som kläder, men använder mina Nike-skor mest hela tiden. Så sköna. Som att gå på moln!

 

Veckans bästa köp?

Ananaskläderna såklart. Låt det bli varmare bara!

 

Veckans sämsta köp?

– Köpte färska hallon i mataffären som visade sig vara mögliga. Inte första gången det händer heller. Så irriterande! Måste titta mer noggrant i fortsättningen.

 

Om du hade betygsatt denna vecka?

– Arbetsveckan får en åtta och helgen en tvåa. Så i genomsnitt en femma kanske då.

 

0

Kommentarer (24)

 • emblas.se

  |

  Luktar kisset illa av sparris?? kaffe visste jag att det luktar konstigt av men sparris..? oh well ^^

  Svara

  • Claire

   |

   Alla känner inte av lukten, det är nåt genetiskt typ har jag för mig, haha.. Tror jag läst att inte allas kiss luktar av det, och inte alla kan känna det.. 🙂 så antingen luktar inte ditt kiss av sparris, eller så känner du inte lukten, you never know! 😉

   Svara

  • Lisa

   |

   Ja haha. Det luktar sparris

   Svara

 • Sofia

  |

  Vilket obehagligt samtal! Att hon sitter och internetstalkar folk som hon tror är stalkers?! Vilken überstalker! Varför sitter hon inte inlåst liksom..?

  Svara

 • Elli

  |

  Vilken modell har du på skorna? 🙂

  Svara

   • Elli

    |

    Tack 🙂 har haft de gamla free run 5 men de finns inte längre och de nya free run är inte alls lika sköna 🙁

    Svara

 • Nicole

  |

  Eh… ”berättarrösten” är världsberömda Engelska ”veteran broadcaster (BBC) and naturalist”. Han har typ gjort alla BBCs nsturdokumentäter. Han är 90 år så kommer troligtvis inte spela in en podd…

  Svara

  • Nicole

   |

   Haha missade skriva in hans namn! Sir David Attenborough heter han!

   Svara

   • C

    |

    Fast om man kollar på svt sändningar så är det Henrik Ekman som är berättare och han är 66 år (om nu åldern har betydelse när man ska göra en podcast…)

    Svara

    • Nicole

     |

     Trodde hon menade originalet, aldrig sett SVTs! Sorry isf! Tänkte bara att Sir Davids röst är så ikonisk så föreställde mig inte ens att det fanns några Sandra versioner!

     Svara

     • Egoina

      |

      Ja precis. Nu tittar jag dock på svt med den svenska berättarrösten. Inte samma sak : (((((

 • Citrin

  |

  Haha sparris är fantastiskt gott men jag blir galen på den äckliga kisslukten! Typ sura strumpor tycker jag det stinker. 🙁

  Svara

 • p

  |

  Tycker inte att du ska vara så hård mot helgen där du inte gjorde någonting 🙂 När jag har sånna helger där jag inte orkar göra nånting tänker jag att det är ett sätt för kroppen att säga att man ska chilla lite. Blir så trött på alla peppiga instabilder på perfekta och fullproppade helger, ibland vill man bara plöja en säsong av typ paradise hotel norge och äta cheddarpopcorn och då får man göra det utan dåligt samvete!!! Sådetså 😀

  Svara

 • Denice

  |

  hej allihop jag skulle behöva ett råd, jag är en relativt blyg person i folksamlingar och imorgon ska jag på en gruppintervju för ett jobb. Hur fungerar det och hur ska jag bete mig för att göra gott intryck?

  Svara

  • Sohie

   |

   Hej från en annan blygis! Jag skulle säga, försök att se intresserad och glad ut, jag har erfarenhet av att man kan verka dryg eller ointresserad om man är tystlåten och inte säger så mycket. Sen är det ju alltid bra att förbereda sig på något man vill ta upp för att inte låsa sig helt.. Men tror man kommer långt genom att försöka tänka vad man utstrålar 🙂 Lycka till!

   Svara

  • Ellen

   |

   Jag är precis likadan, i fredags var jag också på en gruppintervju. Jag kom ut därifrån med ett jobb och börjar imorgon! Som Sophie skrev är det vad du lämnar för känsla som spelar störst roll, inte vad du säger. Le, skratta och försök slappna av. Du kan alltid berätta för de andra/personen som håller i intervjun att du är nervös, för mig brukar det kännas bättre om jag gör så. Titta hela tiden på den som pratar, nicka och ”hmm:a” lite då och då så att det märks att du är delaktig i konversationen. Undvik att stirra ner i bordet. Det kommer att gå superbra, heja dig!!

   Svara

   • Sandra

    |

    Åh vilka lägliga kommentarer!
    Jag ska på en gruppintervju nästa vecka och känner mig genast mindre nervös efter att ha läst era kommentarer!
    Och grattis till jobbet Ellen 😀

    Svara

 • hanna

  |

  Var kollar du på planet earth? Finns det nånstans att streama med bra kvalitet? 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  Hur har det gått med din stalker? 🙁 har han slutat?

  Svara

 • Malin

  |

  Många affärer har garanti på att deras frukt och grönt ska vara färskt. Köper man något som är dåligt kan man gå till butiken och få pengarna tillbaka 🙂

  Jobbigt dock om man har en bit till affären, men värt att veta kanske 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Hahahah vet vem det var som ringde dig! Har gått som lärling hos henne och hon är allt lite speciell!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha, alltså det var så konstigt!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv