Follow my blog with Bloglovin

Prinsesstårta och Pippi

Jag jobbar i Malmö idag. Alla frågar ”hur jag haft det”, men för mig känns det som att jag inte varit borta alls. Det har gått så fort och varit en knäpp vecka med röd dag, spa och många ärenden. Nästa vecka blir nog lite mer ”normal”.

Det är i alla fall trevligt att vara tillbaka. Nu ska vi fira vår japanska kollega som fyller år och det är min tur att fixa eftersom jag fyllde år senast. Hon flyttade hit för något år sedan och jag är så imponerad över hur fort hon lärt sig svenska. Tänk om jag skulle flytta till Japan och lära mig japanska och kunna prata flytande på bara något år?  Wow alltså.

 

B260BFD1-A9B1-47C2-B8C3-F72D3124CB8C

Vi tänkte först köra på ”japanskt tema” på hennes kalas, men hur tråkigt vore inte det om vi gjorde något hon är van vid och dessutom inte gjorde det lika bra. Så det blir svenskt tema! Nu ska vi prinsesstårta och hon fick vara Pippi på kortet såklart! Har köpt presentkort, choklad och öl (hon gillar öl) i present.

 

0

Kommentarer (5)

 • Hannah

  |

  Har du sett videon ”swedish fika” på youtube av Go Royal? Älskar den haha, tror du är den typ av person som tycker sånt är roligt?

  Svara

 • Robert

  |

  Då säger vi Grattis till henne! 😀

  Svara

 • emblas.se

  |

  Åh tårtan! <3 och grattis till henne! 😀

  Svara

 • Sofie

  |

  (Hon gillar öl)

  Haha, jo det fattar vi eftersom att hon fick öl i present

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja. Men mer än genomsnittet liksom. Tänkte det kunde låta så random att köpa annars 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv