Follow my blog with Bloglovin

Dagen med intervju, öl och alla ärenden

P4202852

Igår vaknade jag av att F pussade mig hejdå när han gick till jobbet. Så lyxigt sätt att vakna på. Jag gick upp och fixade fram lite frukost, tog bild på min krönika och tittade genom mejlen.

 

P4202849

Det blev yoghurtkvarg med granola, nötter och kokos. Helt okej, men måste göra egen granola snart. Det blir tusen gånger godare då. Och nu har jag ju tid med sånt, woho! Efter frukosten var jag på möte med min revisionsbyrå och lämnade in det sista som behövs till årsbokslutet på min enskilda firma (som jag ska lägga ner) och fixade även så att jag får lön från mitt AB från och med maj. Är ju en bra idé kanske.

 

48774361-8EA2-4477-9A8E-687971ED8C97

Sedan hämtade jag ut lite paket som jag lämnade hemma för att sedan bege mig ut igen. Denna gång skulle jag till Campus, min gamla skola. Kändes så konstigt att vara tillbaka där. Kändes som att tiden stannat och jag lika gärna kunde gå upp till U2 och ha föreläsning.

 

28D06BBA-6DFF-4E20-B3BE-5B09E878B421

Där träffade jag en tjej som ville intervjua mig till sin C-uppsats. Kul att hjälpa till! Vi pratade om personligt varumärke, bloggen och hur identitet flyter ihop med varumärke. Typ. Det var ganska flummigt och jag kände att jag inte sa något vettigt alls. Men blev SÅ sugen på att plugga igen. Hade velat läsa en master, eller plugga något helt annat. Åh, måste stoppa mig själv nu. Jag vill ju inte det egentligen. Ellerrrrrrrrr

 

3AC4A336-F244-46AF-BBE7-4C1AEA8C7453

Sedan var jag runt på ytterligare några ärenden, ett möte till och tog en liten paus mitt i allt för att prova en ananasdräkt. Så värt.

 

474B45B1-4FB5-4A59-A445-AAA4F0C6A226

Mitt sista ärende var att köpa öl som jag skulle ge i present till min kollega. Jag insåg på vägen dit att jag absolut inte har någon aning om vad jag skulle välja. Jag dricker inte öl, köper aldrig öl och kan alltså ingenting om öl. Ringde dit F som hjälp. ”Men jag väljer dom som har fina etiketter bara”, sa jag. ”Okej, men välj en av varje i alla fall”, svarade han. ”En av varje vadå?”, undrade jag. ”En av varje sort”. Va? Tydligen finns det OLIKA? Här går jag runt i min värld och tänker att det finns ”öl”, på sin höjd ljus och mörk liksom. Men det finns IPA, lager, veteöl och allt vad det heter. Valde i alla fall några olika och födelsedagsbarnet verkade bli nöjd.

 

P4202908

Sedan åkte vi hem och lagade fransk gryta med dijonsenap, svamp och persilja. Så god! Det skulle egentligen vara fläskfilé, men vi insåg att det vi tagit ut ur frysen inte alls var fläskfilé, utan kycklingfilé. Men det fungerade fint det med.

Det var min torsdag. Men nu är det fredag och jag är på väg hem från jobbet och tänkte ta helg! Happy helg allihop!

 

0

Kommentarer (19)

 • Sandra

  |

  Tips om du ska ge såna presenter igen är att fråga dom som jobbar på systemet, dom är ofta såå kunniga och serviceminded. Fått jättebra hjälp de gånger jag frågat och är också hjälplöst dålig

  Svara

 • Sofia

  |

  Men guuu recept på grytan tack! Ser så gott ut! Och du sa säkert massa bra saker på intevjun, I’m sure of it!

  Svara

 • Sofia

  |

  Hahah åh, de där lunchgrytorna på Campus! Blir ju helt nostalgisk. Inte käkat en sån sen våren 2015 eller något. Förstår inte ens varför jag envisades med att äta den äckliga maten där, haha. Baguetterna med någon skum vitlöksdressing i liksom.. Tacka vet jag alla restauranger på Stockholms universitet! <3

  Svara

 • Karina

  |

  Älskar granola men det är så extremt dyrt att köpa så jag gör också egen så ofta jag hinner. =) Och som du säger så blir det väldigt mkt godaste dessutom. =)

  Svara

 • Emma

  |

  Mitt tips om du köper öl och inte vet vad personen gillar (eller kan något om öl) – välj öl som är lokaltillverkade eller kommer från microbryggerier! Så länge du kan säga något litet om vart de kommer ifrån brukar mottagaren utbrista ”åååh! Vad roligt! Eko! Miljövänligt!” Eller så. Det är mina erfarenheter 😀

  Svara

 • emblas.se

  |

  Jag blir också så himla sugen på att plugga master ibland. Men så tänker jag på tentor och uppsatsresearch och då blir jag inte lika sugen… ^^

  Svara

 • Karolina

  |

  Blev hungrig nu när jag såg matbilderna! Hoppas du får en härlig lördag!

  Svara

 • Hanna

  |

  Vad är det i burken som står på det blåa bordet? Något ätbart misstänker jag med tanke på besticken men kan inte avgöra vad, haha 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Pasta och köttfärssås. Slängde i mig lite lunch innan intervjun 🙂

   Svara

 • Sara

  |

  Åh, skulle du inte kunna lägga upp receptet på grytan? 😀

  Svara

 • Felicia

  |

  Ananasdräkt?? VART hittade du den?
  Mvh har crush på knäppa mönster och behöver denna pronto

  Svara

  • Egoina

   |

   Bläddra ner 🙂

   Svara

 • MAria

  |

  Kör på samma metod när jag köper öl, de som har finast etikett blir det 🙂

  Svara

 • Tess

  |

  EGOINA!! Jag behöver hjälp och jag hoppas att du inte tycker att jag är jobbig. Jag och X har varit tillsammans 4 år och vi har 2 barn, på 2 år och 8 månader. Jag har alltid haft magkänslan att han träffar nån annan. Aldrig haft konkreta bevis men mycket annat. Nu i samband med ett besök på kvinnokliniken tog dom ett klamydiatest som var positivt. Jag testade mig när vi blev tillsammans och då var det negativt. Jag har inte varit med någon annan men trots detta vill han inte erkänna att han varit otrogen. Jag kastade ut honom samma dag. Jag känner mig så respektlöst behandlad. Jag vill inte stanna med en man som inte kan vara trogen för jag vill inte att mina barn ska växa upp och tycka att man ska acceptera ett sånt beteende. Hur mycket jag än älskar honom. Det gör ont. Men jag tror att jag gjort rätt. Hur skulle du gjort och tänkt? Det är ok om du vill lägga upp det som inlägg.. ju fler folks tankar desto gladare blir jag. Är på botten av livet just nu.

  Svara

  • Pia

   |

   Nu är det ju såklart svårt när man inte vet alla detaljer men jag tycker du gjorde helt rätt! Så himla fult att inte kunna erkänna direkt heller! Det är nästan värst.

   Svara

 • enmiljonintryck

  |

  Haha känner verkligen igen mig gällande pluggandet. När jag skrev mitt examensarbete sa jag till min mamma att hindra mig ifall jag någon gång skulle vilja börja plugga igen, haha!! Men kan säga att det dröjde inte många månader innan jag började kolla efter utbildningar. Har dock inte börjat plugga något annat ännu 🙂 Men jag saknar verkligen att jag hade så mycket tid hemma.. känns som man aldrig är hemma när man jobbar hela dagarna.

  Svara

 • Kristina

  |

  Åh jag får också lust att plugga igen så fort jag läser något som har med mitt ämne att göra. Men samtidigt tvekar jag om jag ska plugga master! Liksom ska man gå tillbaka till CSN och hela stressen med att plugga. Hur tänker du kring detta? Vore intressant att höra någon annans tanke

  Svara

 • Robert

  |

  Speciellt att plugga med den friheten det var. Däremot gillar jag inte att sitta och plugga till tentor och liknande. 😛

  Svara

 • Therése

  |

  Var kommer de fina ljusstakarna ifrån? 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv