Follow my blog with Bloglovin

En tisdag med miniskor, Daim lakrits och fel PIN-kod

P4182767

När vi vaknade i tisdags högg vi in på hotellfrukosten direkt. Den var mycket bra och avslutades såklart med våfflor och Nutella. Folk tittade snett när vi grävde och grävde och grävde i Nutellaburken. Föööölååt.

 

P4182794

Sedan var det dags att vinka hejdå. Tack för den här gången, hoppas vi ses snart igen!

 

P4182808

F släppte av mig hos Sara och körde sedan till jobbet. Alltså titta så söta skor Saras son har. Så gulligt! Miniskor och minijackor till bebisar är det gulligaste jag vet.

 

P4182812

Vi umgicks en stund och sedan skulle Sara på babysim och jag passade på att få en promenad genom att följa henne dit.

 

0A3281AE-82DE-4B8C-8D54-810803D40607

Sedan skulle jag fixa några ärenden. Helt plötsligt började det SNÖA. Alltså hallå nej. Detta orkar vi inte mer. Det är vår sa vi ju.

 

P4182815

Glömde bort att fotografera på några timmar, men när jag hade fixat det jag skulle var jag hungrig och tänkte köpa något litet att äta innan F skulle hämta mig. Men så såg jag att det var halva priset på glass och det fanns dessutom en ny sort: daimstrut med lakritsglass istället för vaniljglass. Alltså blev jag självklart tvungen att köpa glass. Jag vet inte vad jag tyckte om den faktiskt. God såklart, men är osäker på om den är bättre än originalet. Tror inte det.

 

P4182823

Het plötsligt stängde min telefon av sig själv och när jag skulle starta den råkade jag trycka fel PIN-kod tre gånger. Min telefon slutade fungera och jag fick lite panik eftersom F skulle hämta mig, men nu kunde han inte kontakta mig. Jag kom fram till att jag helt enkelt fick gå till hans jobb. Men han har ju precis bytt jobb och jag var lite osäker på var det låg och var i byggnaden han i så fall skulle befinna sig. Precis då var det massa poliser i området och en polishelikopter ovanför mig (en flicka hade försvunnit läste jag senare, men hon hittades tack och lov). Blev först lite rädd, men sedan fnissade jag lite för mig själv och tänkte att det måste se så dumt att där går en tjej runt med en glass på ett industriområde, tittar in i fönster och ser allmänt förvirrad ut.

 

P4182825

Till slut hittade jag F och vi körde hem och lagade mat. Sedan lade vi oss i soffan och tittade på GWs mord. Det handlade om Linda Chen. Lyssnade på P3-dokumentär om det fallet för något år sedan och har tänkt på det mycket sedan dess. Lyssna om ni har missat!

 

0

Kommentarer (14)

 • Marie

  |

  En grej jag kom att tänka på som inte har något att göra med det här inlägget var att du sa att det bästa chokladbollsreceptet hade försvunnit från internet.
  Om du kommer ihåg vilken hemsida det fanns på kanske du kan använda way back machine https://archive.org/web/

  🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack! Ska kolla där 🙂

   Svara

 • Jennifer

  |

  Ahahahah läste ”miniskor” som något töntigt bebisuttryck för människor. Jag bara ”meeen, töntigt. Miniskor” (typ minnis-kor)

  Hehehe

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha neeej så töntigt 🙂

   Svara

 • Jackie

  |

  Linda Chen-fallet har jag också tänkt på sen jag lyssnade på dokumentären på p3, märkligare fall får man leta efter!

  Svara

 • Caroline

  |

  Måste bar fråga, ni var alltså inte inne på själva spa:t över huvud taget? 🙂 Utan bara på Creek Experience? Frågar då jag annars hade eftersökt en recension av spa-delen också eftersom jag funderar på att bjuda mig pojkvän på ett besök där 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jodå. Vi badade bubbelbad och så 🙂 Tror det är som en vanlig spaavdelning (har inte så mycket att jämföra med. Åh vad mysigt!

   Svara

 • Nina

  |

  Jag är mest besviken över att daimstruten med chokladglass som fanns förra sommaren är borta 🙁

  Svara

 • Camilla

  |

  Alltså jag fullständigt slängde mig över denna glass när jag såg den (älskar lakrits!!) men tur ordvalet bara är en metafor för annars hade jag slängt och slagit mig helt i onödan, blev jätteledsen smakade ju inte alls så gott som jag trodde. Men jag måste säga att daim med chokladglassen slår till och med originalet om man frågar mig

  Svara

 • Robert

  |

  Så mycket smarriga grejer det var där då. 😉 Skattade åt det där med att äta glass i industriområde och kolla in genom fönster. 😀

  Svara

 • Sandra

  |

  Men lägg av! Den blåa jackan med den ljusblå halsduken – SÅ FINT tillsammans!!

  Svara

 • ab

  |

  Men ni tog ju inte så mycket Nutella?

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, typ slut så fick gräva och gräva. Sen var det visst helt slut. Oops! 😉

   Svara

 • Hannah

  |

  Ja herregud de där miniatyrskorna är bland det sötaste som finns! Varje gång jag är inne på Trouble Loves Me här i hbg så piper jag förtjust åt pyttesmå Dr Martens…

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv