Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

4 FREDAGSTIPS

DET ÄR FREDAG! Jag vet knappt hur det hände? Jag trodde det var onsdag igår av någon anledning och blev därför mycket glad idag när jag insåg att det är fredag. Tänkte att vi fredagspeppar med några tips, eller helt enkelt bara sånt jag tycker är bra just nu:

 

max-umami-halloumiburgare

1) Den nya kampanjburgaren Grand Deluxe Umami med halloumi på Max är så god att man dör och återuppstår och dör igen. Det är alltså halloumi, picklad rödlök och dressing med smak av rostad vitlök och tryffel(!). PROVA DEN.

 

2) Min kollega tipsade om en genialisk grej som hon och hennes pojkvän gör när de inte vet vad de ska äta efter jobbet. Såhär: En av dem ger förslag på två rätter och den andra väljer vilken det blir. Hur smart? Jag känner spontant att min och F’s vad-ska-vi-äta-irritation kommer att minska avsevärt med detta tips.

 

ahlens

 

3) Åhléns kampanj ”Med nya ögon” där bilden av varför vi använder smink nyanseras gör mig så glad. Marknadschefen Lina Söderqvist säger såhär: ”Makeup-reklam har traditionellt sett visat stereotypa bilder och ett snävt sätt att se på makeup, där vi sminkar oss för att vi är fåfänga och vill känna oss felfria. Vi vill visa en annan bild av makeup, och inspirera till ett friare synsätt där fler vågar experimentera”. De har gjort en undersökning som visar att var tredje person sminkar sig för att det är roligt och ovan är lite annan kul statistik.

 

F63EF610-E2E3-4868-A203-9619EE495BB9

 

4) En läsare tipsade om podcasten ”Spöktimmen” och nu är jag fast. Hoppar dock över alla avsnitt som rör övernaturliga saker, för sånt gillar jag inte. Men olösta mysterier, ouppklarade mord och seriemördare. Älskar sånt! De har tagit upp en del fall som jag själv läst mycket om och kommit med sina teorier. Så spännande! Det är nog kanske den första podden jag lyssnat på där jag faktiskt uppskattar diskussioner och teorier, annars känner jag mest ok-vem-bryr-sig-fortsätt-med-berättelsen-tack. Jag borde bli kompis med de två tjejerna som har podcasten, vi hade garanterat haft mycket att prata om. Tack till dig som tipsade!

 

0

Kommentarer (21)

 • Robert

  |

  Ja, det var intressant smink-statistik där. 13 procent av männen lät spontant mycket jämfört med vad man kunde tro. 😛

  Svara

 • Mirjam Therese

  |

  Alltså åh, ännu en vegetarisk burgare är ju HELT FANTASTISKT! Måste absolut testas! 😀

  Svara

 • Monika

  |

  Alltså bästa tipset idag! Åt umami burgaren nyss, DRÖMMEN

  Svara

 • Yo

  |

  Åh vart hittar man den podden? Älskar övernaturligt

  Svara

  • Egoina

   |

   Sök på ”spöktimmen” 🙂

   Svara

 • Hedda Söderberg

  |

  mums!! Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Svara

 • Frida

  |

  Åh alltså besvikelsen!! Provade Grand Deluxe Umami med halloumi men den var sååå dålig. Enligt bilden så ska ju dressingen vara överst men på min så var den i botten. Jag fick väldigt lite dressing och lök vilket resulterade i att burgaren blev otroligt torr och smaklös 🙁 🙁 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Åt också en igår och tyvärr var den också slarvigt gjord. Precis som du säger var det mycket lök och dressing i botten (bara på ena sidan). Besviken man blir 🙁

   Svara

 • Jackie

  |

  Ska testa Spöktimmen, själv är jag fast på creepypodden, hemskt bra! Duscharna och Speciella omständigheter är nog bäst, fy fan vad läskiga!

  Svara

 • Sofia

  |

  Vilka roliga fakta om smink! Sminkar mig själv dels för att jag tycker att det är fint men också för att det är kul att testa olika produkter och tekniker.

  Svara

 • Matilda

  |

  Det var jag som tipsade om podden, och tänkte att du skulle bli lika fast som mig med alla mordmysterier. Visst är tjejerna härliga?! Det nyaste avsnittet om onda barn är till en början övernaturligt och andra halvan är om barn som utför mord, så avsnitten med övernaturliga saker är inte enbart det! Så ge inte upp om du lyssnar på den med onda barn 🙂 är så ledsen för att jag lyssnar klart och bara har ett avsnitt i veckan nu, gillar heller inte andras teorier i vanliga fall, är mer inne på p3 med ren fakta. Men på något sätt för dem mig att vilja höra deras teorier med. Längtar tills tisdag nu 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ah okej, tack! Då ska jag lyssna ändå! Åh hoppas de släpper fler med olösta mysterier. Så spännande 🙂

   Svara

   • Matilda

    |

    Ja! Jag har skickat in tips på olösta mord som jag läst om och vill att de tar upp. Det är som sagt så spännande!

    Svara

   • Linn från Spöktimmen :)

    |

    Hej! Kul att ni gillar vår podd! Det kommer GARANTERAT fler mordavsnitt – faktiskt ett i slutet av månaden som vi hoppas att ni kommer gilla KRAM! /Spöktimmen

    Svara

 • Amanda

  |

  Du borde lyssna på svenska skampodden! Sååå bra! En massa ältande om varje skamavsnitt!

  Svara

 • Sanni

  |

  Du vet att du kan få dressingen på den burgaren som dipp till dina pommes va?! Bästa!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Omg!! Tack för tips!!!

   Svara

   • Sanni

    |

    Så lite så!! Det är så fruktansvärt gott 😀

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv