Follow my blog with Bloglovin

Färg på naglarna

D7A7AD4C-F31C-4059-845C-045D7A9F832C

Alltså så glad man blir av att måla naglarna när man inte gjort det på ett tag. Älskar att ha färg på händerna. Valde en färg som heter något så fint som Happily ever after (från H&M). Den är mycket mer rosa egentligen, men bilden blev så gul. Måste bli en riktig bloggerska och köpa en lightbox snart tror jag (eller klä en papplåda med vitt papper som Jacob tipsade om).

Nu har jag skurit upp lite mango och ska se ett avsnitt av Gåsmamman. Vi började titta på den serien igår efter att ha blivit rekommenderade. Men hittills är jag inte såld på den. Det är så dåligt skådespel och den känns så väldigt klyschig. Det är som skaparna har tittat på *coola amerikanska filmer* och bestämt sig för att göra precis som dem. Ni vet sådana saker som att man häller upp en whisky till sig själv när man kommer hem och har haft en riktigt jobbig dag. Men vi ska inte ge upp än. Den kanske blir bra.

 

0

Kommentarer (31)

 • M

  |

  Se ”innan vi dör” på SVT-play! Galet bra skådespelare. Inte van vid att se en svensk serie så välgjord!

  Svara

  • Marielle

   |

   Håller med, Innan vi dör är RIKTIGT bra och spännande 😀

   Svara

 • S

  |

  Hej Regina! Kan du inte ha ett hitta-vänner-inlägg igen? 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  Men åh, jag som tänkte ”guuud vilken fin orangeaktig färg” haha, så är den mer rosa egentligen. 🙂

  Jag har inte sett Gåsmamman själv, men hörde från en kompis som jobbar med översättning och undertexter att den var riktigt dålig på precis det sättet du säger.. Så jag skulle inte ens ge den en chans haha. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha typiskt 😉 Ahh okej, då blir den nog inte bättre.. 🙂

   Svara

 • Lina

  |

  Men JAAA exakt så känner jag typ med alla svenska serier/filmer speciellt i den kategorin! Det blir liksom överspelat, dramaten teater typ, inte det här finstilta som jag oftast tycker amerikanska filmer lyckas bättre med. Har ej sett gåsmamman själv, gav Innan vi dör en chans med nej, fastnar tyvärr bara inte fast än jag gärna skulle vilja se mer svenskt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja eller hur! Alla konversationer känns så fejk. Är det dubbat eller något? Det kan väl inte vara så dåligt på riktigt…

   Svara

  • Lisa

   |

   Samma här! Jag ser inga svenska serier alls för skådespelet är så dåligt så jag ryser i hela kroppen.

   Svara

   • Paula

    |

    Åh jag håller helt med. MEN du måste ge 30 grader i februari en chans. Otroligt bra skådespeleri och handling. Det är den enda svenska serie som är bra 😀

    Fredags tipset från en främling

    Svara

 • Sara Rogers

  |

  Först och främst sååå fint nagellack! Ville egentligen bara tipsa om en ny serie som jag och min man började titta på igår (råkade se alla avsnitt som finns ute än så länge, hehe). Den heter hur som helst big little lies, tänk dig O.C men vuxna och mycket bättre. Handlar om någon som dött, vem vet vi inte ännu, och någon som mördat. Sååå bra!

  Svara

 • Rebecka

  |

  Tänkte precis som du. Gav den fyra avsnitt, ångrar dom timmarna så mycket….

  Svara

 • Emilia

  |

  Haha! Då antar jag att jag är en amerikansk filmklysha! Det händer att jag tar en whisky när jag kommer hem från jobbet, oftast när jag går av efter att ha jobbat ett antal kvällspass i rad, vet att flera av mina kollegor gör likadant. Ett glad i lugnet hemma med sig själv är den perfekta avkopplingen Ska tillägga att jag inte dricker bara för att dricka utan det ska vara en god wirre (precis som när jag dricker vin är jag pickey) och det stannar vid ett glas

  Svara

 • Mia

  |

  Jag kan rekommendera code black om du inte sett den 🙂

  Svara

 • Julia

  |

  Nyfiken på vad du menar med lightbox/papplådan! Är det för att ta mer proffsiga bilder? 🙂 Skulle va kul om du visar!

  Svara

 • Anni

  |

  Säsong 1 av gåsmamman är riktigt dålig. Fattar inte vad folk ser i den, men… säsong 2 blir bättre men som någon tipsa: se innan vi dör!!

  Svara

 • Jättetråkig blogg (SKOJA.)

  |

  Haha asså den där klyschan att man häller upp en whiskey efter en jobbig dag känns så 87′. Vore mer realistiskt att lägga täcket över huvudet och se på netflix i 8 timmar i sträck än en jävla whiskey.

  Svara

 • Veronika

  |

  Jag har precis köpt en Lightbox ifrån appen Wish. Kostade inte många kronor. Fick två bakgrunder till och det är en list med lampor på ovansidan. Lite plastig och sådär. Men klart värd dom få kronorna den kostade.

  Svara

 • Sandra

  |

  Och vad är grejen med att folk har en liten bar på sina kontor i amerikanska filmer? Och tar en whiskey mitt på ljusa dan?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha eller hur! Alla har det. Och de har dessutom hällt upp den i en fin karaff 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Nästan så mangon och naglarna matchar blommorna där. 😉

  Svara

 • Josefine

  |

  Jo du måste ge gåsmamman en chans! Säsong 1 e ganska seg å tråkig men jag lovar säsong 2 kan du inte sluta kolla på!!! Så himla spännande och händer saker hela tiden! Super bra säsong!!

  Svara

 • Caroline

  |

  Håller inte med om att säsong 2 är mycket bättre. Tycker den är betydligt mycket sämre än 1:an och så mycket klyshigare.. säger dom så många andra här istället – INNAN VI DÖR! Vi satt på halster i 10 avsnitt!!!

  Svara

 • Angelique

  |

  Det där med whisky är inte min grej men det kan däremot hända nån gång ibland att jag kommer hem och tar ett litet glad Baileys med is, så mkt trevligare haha

  Svara

 • Mia

  |

  Skit i gåsmamman och se Bron istället! Tusen gånger bättre jag lovar!

  Svara

 • Maggi

  |

  Meeh driver ni eller, jag älskar ”Gåsmamman”, så sjukt bra!

  Svara

 • Hedda Söderberg

  |

  åh är det mango jag ser, såå gott!!

  Svara

 • Amanda

  |

  Håller med om Gåsmamman, hela min familj raveade över den men jag kände bara ”meh” när jag sett 4-5 avsnitt. Om du nu har tillgång till Cmore måste jag dock rekommendera Wentworth – SJUKT bra serie om ett australiensiskt kvinnofängelse, tänk Orange is the new black fast råare och verkligare. Första två avsnitten känns plastiga, men sen är man helt. jäkla. fast.

  Svara

 • Malin Virvelvind

  |

  Ibland känns vissa grejer fejk, men överlag gillar jag verkligen Gåsmamman! Har sett varje avsnitt 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv