Follow my blog with Bloglovin

Annat än skolmatssal

111EA486-5EDB-45A8-A783-55F0FC52A6A5

Kålpudding på Saltimporten.

Titta vilken fin lunch vi åt idag! Vi var på något lite hispstrigare ställe kan man väl säga eftersom 90% av alla killar där hade mediebrillor och skägg. Hehe. Det var fin miljö, bra kvalité på maten och till och med vatten i vinglas. En kul konstrast till alla skolmatsliknande ställen som annars är det enda man kan hitta i industriområdet jag jobbar.

Nåväl. Jag har världens tråkigaste dag framför mig tror jag. Ska inte tråka ut er med detaljerna. Jag har haft en kul och kreativ dag på jobbet i alla fall, så det väger upp.

 

0

Kommentarer (11)

 • emblas.se

  |

  Det är något visst med att dricka vatten ur vinglas! ^^

  Svara

 • Robert

  |

  Älskar kålpudding! Så smarrigt! 😉

  Brukar inte se ut så på vanliga restauranger, dock. 😛

  Svara

 • Victoria

  |

  Åh, Saltis!! Min sambos bror är kock där och vi är där ett par gånger i veckan och snor till oss lite käk. Synd jag inte prickade in rätt dag! Typiskt. Hoppas ni hade en bra lunch! Lycka till ikväll

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh hoppas vi ses en annan gång 🙂

   Svara

 • Plingplong

  |

  Jag har världens tråkigaste fredag framför mig imorgon. Hänga på rättspsyk och ”umgås” med en av landets värsta mördare.
  Både läskigt och deppigt.
  Men!
  Efter det är det helg!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vänta……va. Varför då??

   Svara

 • Filippa

  |

  Nu vill man ju verkligen veta om din tråkiga dag!! Hahs

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha okej! Först hämtade jag min bil på verkstaden och körde hem den, sen hämtade jag paket, sen lagade vi supermycket mat (blev dagens middag + sex matlådor!), sen duschade jag håret (jag räknar det till en tråkig aktivitet pga tar sån tid), sen betalade jag räkningar och fakturerade. Typ så. Inte så farligt ändå 🙂

   Svara

   • Filippa

    |

    Haha tack!! 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv