Follow my blog with Bloglovin

Min tisdag i bilder

44ABD7A9-7BE0-45D5-B0D1-36E3DE40BE5C

Hejsan hoppsan. Såhär har jag sett ut idag. Skjortan finns här (adlink) och ponchon finns här. Det är full fokus på påsk på jobbet nu och jag lever i en värld av påskägg känns det som. Helt galet att jag bara har mindre än tre veckor kvar nu förresten. Tiden springer iväg.

 

638FBEDE-1600-442E-A6F1-C985BA0E8524

Efter jobbet åkte jag och bytte denna klänning som jag fick av mamma i födelsedagspresent till en storlek mindre då den jag fick var lite stor. Tur att den passade! Ska vara fin i den på lördag tänkte jag. Den finns här (adlink).

 

7C1A6BA1-FF61-4FE1-AC62-39F8195A5A39

Såhär grått och dimmigt var det på vägen hem. Det har varit dimmigt i flera dagar nu. Tycker det är så läskigt. Som en skräckfilm liksom.

 

P3281744

När vi kom hem dukade vi fram allt gott vi hittade att äta eftersom vi inte hade någon “riktig middag” hemma. Vi skulle få matleverans från mat.se idag, men jag valde att den skulle komma senare på kvällen istället eftersom jag visste inte hur lång tid det skulle ta med klänningen etc.

 

P3281745

Älskar småplocks-middag. Dessutom var mangon helt perfekt mogen. Bara en sån sak!

 

0

Kommentarer (18)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Den klänningen blir du onekligen fin i. 🙂

  Svara

 • Cassandra

  |

  Hej Regina!
  Jag har en fråga du gärna får lyfta i ett inlägg! Hur har det gått för dig med körningen? Jag är själv mitt i körkortsstressen just nu, och det hade varit intressant att få höra lite mer om hur det var för dig och hur det har gått efter olyckan. Var du obekväm med att köra innan det? Förstår att du måste blivit avskräckt när det hände så kort efter du tagit körkort… Kör du något alls i nuläget, eller hur känns det? Kram <3

  Svara

 • Lovisa

  |

  Vilken fin klänning! Helt fantastisk! Och hejhej till Frédéric i spegelbilden 😉

  Svara

 • Matilda

  |

  Fin klänning! Måste bara tipsa dig om en podd! Spöktimmen. Två tjejer som pratar om olösta mord, seriemördare, mystiska försvinnanden osv. Och vissa avsnitt är om det övernaturliga med, men mest fokus på verkliga händelser. Så bra podd, tjejerna är så härliga. Älskar alla avsnitt om mord, så bra!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack!! Ska lyssna genast 🙂

   Svara

 • Vendela

  |

  Du är gorgeous i den klänningen!
  Alltid gorgeous ofc men extra fin-gorgeous i den 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack, vad gulligt 🙂 hoppas jag känner mig fin också 🙂

   Svara

 • Maria

  |

  Älskar skjortan

  Svara

 • Susanne

  |

  Mums, vilken go middag! Snabbt o gott 🙂 ja tror jag kopierar till ikväll! Tur man har gräddfil hemma ☺ Ser fram emot när du börjar heltid här! Kram!

  Svara

 • Emma

  |

  Jag har en fråga om adlinks och reklam i bloggar! Jag har förstått att om någon klickar på en adlink och köper en produkt så får du en viss summa eller procent av det. Så då är det ju ett samarbete med det företaget va? Hur kommer det sig då att du har en adlink på något du har fått i present (syftar på klänningen)? Har du kontaktat dom i efterhand för att tjäna pengar på en present eller har din mamma köpt det genom någon du samarbetar med?

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, jag har inget samarbete med företaget. Eller det beror ju på hur man ser det kanske. Jag köper mina kläder utan någon som helst kontakt med företaget innan (alltså precis som vem som helst), och sen länkar jag ibland det med en adlink om det finns en. Jag tänker att om företaget får reklam och säljer pga mig är det bara rättvist att jag får någon procent. Men i detta fall var det som sagt en present och jag tvekade faktiskt med att sätta en adlink. Det kanske är konstigt gjort? Men folk brukar fråga var saker är ifrån och när jag skulle länka så kom adlinken upp (har som tillägg i datorn), så då tänkte jag att jag lika gärna kunde göra det 🙂

   Det här med adlinks kanske är flummigt. Men adlinks hämtar man genom att gå med på en “affiliatesida”. Där finns då dels publishers (=jag) och annonsörer (=företag). Vem som helst kan bli publisher genom att bli medlem på sidan. Och därifrån kan man sedan hämta länkar hos de företag som är anslutna.

   Svara

   • Emma

    |

    Jaha då förstår jag, tack för att du förklarade 🙂 jag har alltid antagit att adlinks är som ett helt vanligt samarbete där du mailar med företaget och kommer överrens om hur mkt du ska göra reklam och hur mycket du ska få.
    Så började fundera på om du inte alls hade fått den som present utan bara skrev det för att få in reklam typ Hahaha 😀

    Svara

 • Jenna

  |

  Oj vad fin du var i den modellen på klänningen. Den passade dig verkligen !

  Svara

 • Fredrik

  |

  Vilken snygg klänning!
  Vi är några studenter som undersöker vem folk vänder sig till för shopping-råd. Vi hade verkligen uppskattat om några kunde tänka sig att svara. Tar max 2 minuter 🙂 https://goo.gl/forms/uccj2kjMepl7sjqW2

  Svara

 • Camilla

  |

  Så himla snygg klänning. Och den klär dig verkligen.
  Undrar bara hur du kunde byta klänningen i en affär när den var köpt på Ellos? Eller den finns någon annanstans att köpa? Älskar din blogg btw. ❤

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 🙂 <3 Den var inte köpt på Ellos, utan på Olofsson i Landskrona. Men den finns att köpa på Ellos också. Googlade fram den när jag länkade och såg att den fanns där 🙂

   Svara

   • Camilla

    |

    Aha. Tack för svar. 🙂 ❤

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv